• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana kayınpederle aynı ev?

Ala
O zaman hiç gerek yok birlikte yaşamaya. Acaba sevgiliniz maddi olarak çok mu bağlı ailesine. Yani sürekli para takviyesi varsa o yüzden de öyle birşey demiş olabilir. Sevgiliniz ailesine işlerde yardım ediyor mu yoksa hiç alakası yok mu
Alakasi yok islerde.Ama paraya ihtiyaci oldugunda ailesi destek oluyo.Kendi parasini kendi kazaniyo o

e daha öncede aynı evde yaşamak istediğini söylemişti zaten.. nesini anlamadınız ki ?
ailemi bırakamam demişti..

çalışır bakarsın anasına danasına..

Siz ayni evdemi yasiyosunuzmya cok birakamiyosa ayni apartman falan olsum
Olmasın saakinnn aynı bahçedeyim evim ayrı ama evin icindekinden farklı değil bi yere gitcem haber ver geç gelcen haber ver annemlere giderim onun yemeğini pişirir öyle giderim yemek olmazsa arayıp rahatsıZ ediyor çünkü duymadigim laf kalmadı sonunda 5 6 aya evi ayırıyorum

Sadece sevgi yetmiyo aşk bitiyo sevgi saygı koruma kollama bunlar önemli ezdirir yarın bugün ailesine sonra bak bi arkadaşın konusu var bosaniyo kız şimdi dayak yedi ağladı annesine babasına cevap vermedi diye

Olmasın saakinnn aynı bahçedeyim evim ayrı ama evin icindekinden farklı değil bi yere gitcem haber ver geç gelcen haber ver annemlere giderim onun yemeğini pişirir öyle giderim yemek olmazsa arayıp rahatsıZ ediyor çünkü duymadigim laf kalmadı sonunda 5 6 aya evi ayırıyorum
Ohaa yaa.Benimki çok duskun ailesine.Ama ben memur falan olursam herhalde o zaman demez ayni ev diye.Hadi ayni apartmam olsa neyse de ben çalisacagim icin yemeklerini falan yapmam banane.Bana kendide o evde yasanmaz dedi.Bakalim zaman ne gostericek.Gerci bi gun ailesi kapiciligi birakirsa yanimiza gelirler herhalde baksana.

Sadece sevgi yetmiyo aşk bitiyo sevgi saygı koruma kollama bunlar önemli ezdirir yarın bugün ailesine sonra bak bi arkadaşın konusu var bosaniyo kız şimdi dayak yedi ağladı annesine babasına cevap vermedi diye
Ee yani.Ben zaten ayri ev hatta elimden gelse ayri şehir istiyorum.Sanki ayni evde yasamayi kabul etcek kiz bulabilcekte

Bak soye

soyLedigi cumle su.sacmalama o evde deil oturmucaz zaten dedi.anlamadim acaba daha buyuk evde hepimiz mi yasicaz.

Siz bahane olarak ev küçük derseniz o da çözüm bulur başka ev der.

Neden ben aile yanında yaşamam demediniz direkt?

Şanslınız ki son anda ortaya atmamış bunu, artık niyetini/zihniyetini biliyorsunuz.
Ona göre davranırsınız.

Siz bahane olarak ev küçük derseniz o da çözüm bulur başka ev der.

Neden ben aile yanında yaşamam demediniz direkt?

Şanslınız ki son anda ortaya atmamış bunu, artık niyetini/zihniyetini biliyorsunuz.
Ona göre davranırsınız.
Baska ev olsada ailesi gelemez ki islerini birakip :-) Ailesi yillardir bu isi yapiyo artik hallerinden de memnunlar ve rahatlar gayet

yan odada ailen varken seninle sevişemem de, sonra da durup yüz ifadesine bak.
cevabı ne olursa olsun da ayrıl, böyle bir düşüncesinin olması bile korkunç...

Evlendikten sonra büyük bir eve ailemle beraber çıkalım demiş sevgilin. Simdiden dayatiyorki bunu ilerde iş resmiyete dokuldugunde "Eee Sensizasla321 ben sana zamanında soyledim sende kabul etmistin simdi hiç boşuna itiraz etme dicek". Ki böyle birseyi asla kabul etme. Devir eski devir degil artik. Insan evinin kapisini kapatinca sakinlik dinginlik istiyor zaten gunun buyuk bir bolumunu calisarak geciriyoruz. Birde evde kv kp gorumce kayinbilader bilmem ne entrikalariyla uğraşmak istemiyor.

Evlendikten sonra büyük bir eve ailemle beraber çıkalım demiş sevgilin. Simdiden dayatiyorki bunu ilerde iş resmiyete dokuldugunde "Eee Sensizasla321 ben sana zamanında soyledim sende kabul etmistin simdi hiç boşuna itiraz etme dicek". Ki böyle birseyi asla kabul etme. Devir eski devir degil artik. Insan evinin kapisini kapatinca sakinlik dinginlik istiyor zaten gunun buyuk bir bolumunu calisarak geciriyoruz. Birde evde kv kp gorumce kayinbilader bilmem ne entrikalariyla uğraşmak istemiyor.

annesiyle babasiyla oturmak istiyorsa otırsun ama sensiz:) asla böyle birşeyi kabul etmeyin. ben zaten bu zamanda 2017 yahu beraber oturuyanları anlamıyorum. akıl var mantık var. bir evde iki kadın olmaz. üstelik evli olacaksınız yani cinsel yaşam boyutuda var bu işin. berbaber oturanlar nasıl sevışıyor anlamış değilim. gusule kalcan ahanda bizim oğlan şey yapti diye düşüncekler. allah aşkina hic bir yönden istemezdim. herkes kendı kapısına

Ailesini bırakmıyorsa evlenmesin.. otursun dizlerinin dibinde. . Böyle adamla evlilik olmaz. .

Ohaa yaa.Benimki çok duskun ailesine.Ama ben memur falan olursam herhalde o zaman demez ayni ev diye.Hadi ayni apartmam olsa neyse de ben çalisacagim icin yemeklerini falan yapmam banane.Bana kendide o evde yasanmaz dedi.Bakalim zaman ne gostericek.Gerci bi gun ailesi kapiciligi birakirsa yanimiza gelirler herhalde baksana.
Onlar daha kaç yaşına kadar kapıcılık yapabilecekler ki? Öyle insanlar ellisinden altmışından sonra nasıl yapsın, sonuçta fiziksel ve yorucu bir iş. Ailemi bırakmam derken kastettiği şey evlenir evlenmez sizin onların evine gitmeniz değil anladığım kadarıyla. Bir süre sonra onlar işlerini bırakacaklar ve gelirleri olmadığından sizinle yaşayacaklar. Demek istediği bu.
Daha sevgiliyken durup dururken "ailemi bırakmam" falan gibi ifadeler kullanan bir erkek ailesi tarafından bu konuda doldurulan ve daha da doldurulmaya da açık bir erkektir. Büyük ihtimalle o yaşına kadar "aah ah bir kız bulur sen bizi unutursun", "gelin istemez bizi, sen de evine bile almazsın" gibi sözlerle büyümüştür. O yüzden de "hayırlı evlat" olduğunu ve "karısına söz geçiren erkek" olduğunu ispatlama çabalarında olduğu için şimdiden sizinle böyle konulara giriyordur. Böyle erkekler kafalarına bir taş düşer de kendilerine gelmezlerse ömürleri boyunca ailelerine "karı lafı" dinlemediklerini ve onları karıları için terketmediklerini ispatlamak için yaşarlar. O yüzden buraya açılan konularda adam bugün annemlere gidelim mi dediğinde karısı yok yarın gidelim bugün şu işimiz var derse kavga çıkaran sen benim ailemi istemiyorsun diyen erkekleri okuyoruz. O yüzden bir çok erkek karısına normalde gayet iyi davranırken ailesiyle birlikteyken aşırı maço kesiliyor, annem de annem diye tutturuyor.
Böyle erkekler ve böyle aileler adam olmazlar kolay kolay. Adam olmaları ve geri çekilmeleri için de çooook kavgalar mücadeleler gerekir. Değer mi değmez mi kendiniz karar verin.

Back
X