Kaynana kaynana çalı gibi kaynana

Ne yüzle bakacak yüzüme derken? Ne yapmis ki? Hayatta her seyi boyle köpürtür müsün yoksa kaynanaya karşı mı bu tavir?
Bu ne öfke bu ne hırs, az sakin ol..

Kaynanamdan nefret ediyorum, dün eşimin Doğum günüydü, ona ben pasta yapacaktım fakat mesaj atıyor pastaneden alcam onu getir süpriz yapcaz, bende pasta yapmaktan vazgeçtim, akşam gider ayak bana laf soktu, ailem uzakta oturuyor bu haftasonu gelecekler uzun bir aradan sonra, kaynana elimize kendi yemediği çürük çarık şeyleri tutuşturur almıcam desende zorlar, güya iyilik yapıyor, tereyağ tutuşturdu elime, bende anne yenmiyor az koy dedim, nefretle bana dönüp bakalım misafirin gelince ne yapacaksın dedi, sanki market yokmuş gibi o kadar öküzüz veya fakiriz gibi bir avuç tereyağa muhtacız gibi, birşey demedim çıktık gittik, bugün de diyor niye kızdın akşam, bende böyle böyle dedin kırıldım dedim, sana birşey vermem artık senle uğraşmam ne halin varsa gör zaten bana düşman gibi bakıyorsun dedi, o kadının evine gitmek istemiyorum, Ne yüzle bakacaksa yüzüme
Kız yinede şükret neler neler varrr

Kaynanamdan nefret ediyorum, dün eşimin Doğum günüydü, ona ben pasta yapacaktım fakat mesaj atıyor pastaneden alcam onu getir süpriz yapcaz, bende pasta yapmaktan vazgeçtim, akşam gider ayak bana laf soktu, ailem uzakta oturuyor bu haftasonu gelecekler uzun bir aradan sonra, kaynana elimize kendi yemediği çürük çarık şeyleri tutuşturur almıcam desende zorlar, güya iyilik yapıyor, tereyağ tutuşturdu elime, bende anne yenmiyor az koy dedim, nefretle bana dönüp bakalım misafirin gelince ne yapacaksın dedi, sanki market yokmuş gibi o kadar öküzüz veya fakiriz gibi bir avuç tereyağa muhtacız gibi, birşey demedim çıktık gittik, bugün de diyor niye kızdın akşam, bende böyle böyle dedin kırıldım dedim, sana birşey vermem artık senle uğraşmam ne halin varsa gör zaten bana düşman gibi bakıyorsun dedi, o kadının evine gitmek istemiyorum, Ne yüzle bakacaksa yüzüme
Aklınca göz boyuyor işte oğlunun evine yardım ediyor eşine karşı 🤣🤣🤣

Kadin ogluna pasta almis nekadar dusunceli iste tereyag vermis ailen gelince kullan diye yine ince dusunmus cunku tereyag cok pahali en kotusu 40 lirra demekki biseyler alirken sizi dusunuyor fazla alip size veriyor olmasi gereken bi anne modeli nevar bunda. Benim kv herseyi bizden bekler donuna kadar oyle olsa yaranirdi heralde size

Tereyağı baya iyiymiş, bizimki de çok verir sağolsun , hatta bazen baya bildiğiniz skt geçmiş bakliyatı falan topluca elime tutuşturuyor,pazar kurulacağı günden bir gün önce dolapta geçen haftadan kalan sebzeyi hediye etmişliği de oldu..Çöpeatıyorum oluyor bitiyor ne şiş yansın ne kebap,sinirleniyor muyum evet ama işte bana karşı başka büyük kusurları olmadığı için idare ediliyor ...

Çok yüz göz olmuşsunuz. Bu hiç hoş değil.

Benimki de bi bayram ustuydu sanirim onlara gitmiştik, kocama, kaynima, kpye, kendine cifter cifter kiyafet almisti bana bisey yoktu bi de aldiklarini gosterdi.😂 tabi bu tarz seylerin disinda cok sacma dusunceleri de var, konu sahibi de onu aciklamak istemis yiyecek zikretmis ama anlatmak istedigi farkli.
Herkes de dalgasini geçmiş cimbizla secip..
Yani sen ne anlatirsan anlat insanlar anlamak istedigini anlıyor... Bi mimik bile cok sey ifade ediyor ama bunu goremedigimiz icin yapistirdikca yapistiriyoruz..

Back
X