nefret edirorum deyince kinci diolar insana birde başka nasıl bir duygu beslenirki her işine burnunu sokan yerli yersiz konuşan patavatsız insanlara daha öncesinde sabrediodum ama artık yeter dedim kaynanmla kayınpederim geldiler dün bize bikaç gün kalıp dönücekler ama zehir olur o bikaç gün bana dün akşam gelmelerine rağmen hemen karıştılar ortalığı eşimle küstüm şimdi eşim dünya iisi bir insan ama ailesi gelince sürekli üstüne gidiorum oda bi yere kadar alttan alıo aslında adam bişide yapmadı ben ondan çıakrdım sinirimi
ya 2 aylık çocuğa sürekli sumu verilir sıcak die sobayı kapatıorum açıolar soğuk die açıorum kapatıolar sürekli onu giydir bunu çıkar altına bak mamasını ver nie sütten kestin sanki vardıda komşunun çocuğuna verdik sabır ver YA RABBİM diorum içimden ama bi yere kadar çocuğun göbeği şişio gazlı olduğu için sürekli ıkınmaktan bunun üstüne nie bişi bağlamadın ayna bağlıcakmışım üstüne
doğum yapalı 2 ay olmuş (ben normalde 65 kilodum zaten şimdi 70 kiloyum) anam bu kilo nee ve benim kocamda 101 kilo yanında sırıtmıorum yani:d bütün görümcelerim 90 kilo ama bana taktı kadın sabah ağzıma bi parça kek attım onu yedin işte başka bişi yeme dio bana
ALLAH ım ya bana sabır ver yada onları al başımdan diorum başkada söleyecek bir söz bulamıorum
ya 2 aylık çocuğa sürekli sumu verilir sıcak die sobayı kapatıorum açıolar soğuk die açıorum kapatıolar sürekli onu giydir bunu çıkar altına bak mamasını ver nie sütten kestin sanki vardıda komşunun çocuğuna verdik sabır ver YA RABBİM diorum içimden ama bi yere kadar çocuğun göbeği şişio gazlı olduğu için sürekli ıkınmaktan bunun üstüne nie bişi bağlamadın ayna bağlıcakmışım üstüne