kaynana kaynar kazana

ebrusu_22

hayat çok acımasız.....
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
225
21
643
50
şu an öyle bir haldeyim ki ne desem ne yapsam boş..
benim mazim 19 yıllık eşimin lüzumsuz israfları aile sine olan tutkusu beni yedi bitirdi.ne yapayım kaynanam en son geçen yıl haziran ayında geldi.tabi bizim durumumz kötü maddi açıdan oğlu içiyor gece geç saatlere kadar..faturalardan elektrik kesildi kaçak açıldı. hayat.bir b......k anlayacağınız.en son olaydan sonra dedim kaynanaın bacılarına benim evime gelirse adım atmasın .geldi adanaya ve evime gelmedi.tabi bu arada eşim hala içiyor sçyr eve sbahları içkili geliyor.bana soğuk.annesini o çağırmış mutsuzmuş .velhasıl konu döndü dolaştı evime gelirse kovarıma döndü,10 dakika önce eşimle tartıştım tlf bana sus artık yeter diyor annesi 23 teyzesinde kaldı yarın defolup gidiyor bir daha daha evliliğim sallantıda ne yapayım delireceğim.

Ne diyecegimi bilemedim.
Esinizde arkanizda degil belli ki. Yasadiklariniz cok zor. Allah sabir versin. Yazinizdan anladigim kadariyla bosanma gibi bi dusunceniz yok o zaman hayati daha fazla zindan etmemek icin idare yolu gozukuyor.

Sayili gun deyin idare edin.

Tekrar Allahtan sabir diliyorum sizin icin.

Sabahlara kadar içip eve gelmeyen evine bakmayan eş ? Sizin aileniz arkanızda ise bu evliliği bi gözden geçirin isterseniz. Kimsenin boşanmasından yana değilim. Burda kv sorunundan çok eş sorunu var

Eşiniz tarafından huzuru bulsaniz kaynananizi takmaniza gerek bile yok dış kapının dış mandali sonuçta. İyi cekmissiniz esinizide allah yardimciniz olsun..

Kv ile iyi olmadan evlilik hep sallanıyor ama önce eşinizi düzeltin KVnizden yardım isteyin bence
Zaten sallantıda diyorsunuz yuvanızı kurtarmak için kvnizle oturun konuşun oğlunun düzelmesine yardımcı olsun

Yahu böyle adamla hayat mı geçer ? Kanım dondu.
Bu nasıl hayat böyle ? Nasıl katlanıyorsun ? Gerçekten sabrına hayran kaldım..

Ben kV den çok evliliğinize takıldım ,19 senelik evlisin iz hepmi böylesiniz sorumsuz eş,o ailede yetişen çocuklar ,alkol faturalar......

evet iyi günlerde oldu ama hep ailem dendi hep arkadaşlarım dendi yoruldum üzüldüm herşey boş dünya boş çocuklarım 2 tane ailesi arkadaşları baş planda yrouldum be hayat çıkmazdayım gözüm bir an kararıyor silahı al sık kafan eşin ailesi arkadaşları kurtulsun yaşam onların olsun bunalım haketmemezliik buymuş demek ...anlamıyorlar anlamadılar da hayattan bir zerre umudum kalmadı...

insanın içi kanarmı içim kanıyor annem öldü 2.günü eşimle kalktım gittim evlerine kime yaranırsın kime ben haketmedim vallahi haketmedim keşke haketseydim keşke ailesi annemin cenazesine bile gelmedi herşeyi seviyorum diye kabul ettim çok canım yanıyor çokkk

Başlığı değiştir. Koca kaynar kazana diye yaz. Senin problemin kocan, farkındasın değil mi? İşin mesleğin var mı boşanırsan?

Kaynana mevzusu çok karışık tam anlayamadım ama bence asıl sorun eşiniz. Önce ev içindeki problemleri çözün. Kv sonra kazana gider

nasıl çözülür bilsem konuşmuyır illa annem haklı nasıl gelirde sen evime gelmesin dersin suçum bu

Eşin lüzumsuz israf yapsın, evine harcayacağı parayla geç saatlere kadar içsin, anasının peşinden ayrılmasın, sonra vay efendim kaynana kaynar kazana.

Az mantık ya...

Ben de sunu anlamiyorum adam hergun icip geliyor eve ugramiyor bunlar sorun degil tek sorun kaynanami..bence adam kendisi basli basina sorun niye adamdan kurtulmuyosun ??

Yani alkolik bi adamla mutlusunda kv mi tum sorun birak defolsun gitsin snasinin yanina orda zikkimlansin

anneniz öldü ve 2. gün cenazeye gelmeyen kv ye mi gittiniz?????
pes doğsuru...sizde kabahat neden gidiyorsunuz?neden insanlara kendinizden çok değer veriyorsunuz,ne zorunluluğunuz var?
şimdi de içip içip eve gelmeyen,muhtemel daha başka sorunlarınızın da olduğu,belki şiddet belki aldatılma,adamdan da 2 çocuğunuz için ayrılmıyorsunuz??
benim aklım almıyor bunları,çaresizlik desem ,rahmetli annenizde olan durumdan dolayı bu çaresizlik değil kimse kusura bakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…