- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi EloraViolet
Ben ilk başta üzerime alınmadım, evdeki evcil hayvanlarıyla konuşuyor sandım.İsmimi bile bilmiyor prensesim diyor.
Sen yer misin o numaralari hey yavrum hey begumu daha tanimamislar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk başta üzerime alınmadım, evdeki evcil hayvanlarıyla konuşuyor sandım.İsmimi bile bilmiyor prensesim diyor.
Keşke yesemde bir koca bulsam artıkSen yer misin o numaralari hey yavrum hey begumu daha tanimamislar![]()
Keşke yesemde bir koca bulsam artık![]()
Amann evlilik matah bisey degil, duzgun birisi cikarsa karşına guzel olur yoksa bosver gitsin
Düzgün erkek yok. Bugün düşündüm hani böyle her açıdan asgari düzeyde, yeterli seviyede erkek yok artık. karakteri, ailesi, işi gücü, tipi, işte kişisel bakımı diye değerlendiriyorum. Anacım karakteri iyi olanın ailesi işi gücü sıkıntı. İşi gücü iyi olanın karakteri bozuk. Çok garip.
Bizim toplum bayılır sıkıntılı erkekleri evlendirerek adam etmeye dikkatli olun boşverin tanışılacak bir durum yokAyşe hanım beni neden böyle evine çağırıyor, tanışmak istiyor anlamadım.
Girip duzenlı işte calısamam ney ya. Yani tabınhoş vakıt gevırıosanız bu sızın bılecegınız iş. Ülkede kımse calısmak ıstemıyoe. Bız kadınlardan başkaSon bir aydır aramızın pek iyi olmadığı, inişli çıkışlı flörtümle bugün görüntülü konuşurken, annesi (annesinin ismine ayşe diyelim) kameraya görünmeden bana "prensesimmmmmm" diye seslenerek, "seni tanışmaya bekliyorum güzel prensesimmm" dedi. Baya bana arkadan prensesimmmm diyerek bir şeyler daha dedi. Benim için "benim kızım yok gelsin bana kız evlat olsun" diyormuş. Ayşe hanım genç bir hanım henüz 40-41 yaşında.
Bu ayşe hanımın oğluyla ben ciddi düşünmüyorum, çünkü oğlu bana açıkça "önümüzdeki 5 yıl sonrası için benden evlilik bekleme, ben öyle düzenli işe girip çalışacak biri değilim, ailem destek olmaz evlenirsem" dedi. Ama güzel zaman geçiriyoruz beraber.
Ayşe hanım beni neden böyle evine çağırıyor, tanışmak istiyor anlamadım. Bana 'prenses' demesi için kötü düşünmedim, tatlı bulmuştur beni ondan öyle demiştir.
Ama tanışmak istemiyorum. Tanışmasam ayıp olmaz herhalde değil mi? Ne gerek var, ortada ciddi bir şey yokken. Şimdi tanışsak önümüz bayram, anneler günü hep bu günlerde onu aramamı sormamı bekleyecekler. İçim bayıldı şurada.
![]()
Dışarıda görüşmek daha mantıklı.Son bir aydır aramızın pek iyi olmadığı, inişli çıkışlı flörtümle bugün görüntülü konuşurken, annesi (annesinin ismine ayşe diyelim) kameraya görünmeden bana "prensesimmmmmm" diye seslenerek, "seni tanışmaya bekliyorum güzel prensesimmm" dedi. Baya bana arkadan prensesimmmm diyerek bir şeyler daha dedi. Benim için "benim kızım yok gelsin bana kız evlat olsun" diyormuş. Ayşe hanım genç bir hanım henüz 40-41 yaşında.
Bu ayşe hanımın oğluyla ben ciddi düşünmüyorum, çünkü oğlu bana açıkça "önümüzdeki 5 yıl sonrası için benden evlilik bekleme, ben öyle düzenli işe girip çalışacak biri değilim, ailem destek olmaz evlenirsem" dedi. Ama güzel zaman geçiriyoruz beraber.
Ayşe hanım beni neden böyle evine çağırıyor, tanışmak istiyor anlamadım. Bana 'prenses' demesi için kötü düşünmedim, tatlı bulmuştur beni ondan öyle demiştir.
Ama tanışmak istemiyorum. Tanışmasam ayıp olmaz herhalde değil mi? Ne gerek var, ortada ciddi bir şey yokken. Şimdi tanışsak önümüz bayram, anneler günü hep bu günlerde onu aramamı sormamı bekleyecekler. İçim bayıldı şurada.
![]()
Sizin kaynana kendini hürrem sultan sanıyor galiba,kompleks başa belaBenimkine gore kendi cocuklari kadar mukemmeli yoktur bu dunyada ve biz faniler de işte layik olmaya calisiyoruz.![]()