Kaynana kendi kendine gelin güvey oluyor, beni baş göz ediyor.

Amann evlilik matah bisey degil, duzgun birisi cikarsa karşına guzel olur yoksa bosver gitsin

Düzgün erkek yok. Bugün düşündüm hani böyle her açıdan asgari düzeyde, yeterli seviyede erkek yok artık. karakteri, ailesi, işi gücü, tipi, işte kişisel bakımı diye değerlendiriyorum. Anacım karakteri iyi olanın ailesi işi gücü sıkıntı. İşi gücü iyi olanın karakteri bozuk. Çok garip.

Düzgün erkek yok. Bugün düşündüm hani böyle her açıdan asgari düzeyde, yeterli seviyede erkek yok artık. karakteri, ailesi, işi gücü, tipi, işte kişisel bakımı diye değerlendiriyorum. Anacım karakteri iyi olanın ailesi işi gücü sıkıntı. İşi gücü iyi olanın karakteri bozuk. Çok garip.

Son zamanlarda bdv de cok takildigim icin mi bilmiyorum erkekler bana yetersiz gelmeye basladi, her anlamda. Karakter olsa cinsellik yok, cinsellik olsa bakim yok, ana kuzulari zaten bol miktarda. Benim eskiyi biliyosun herseyi iyiydi, çenesi vardi. Susmayi bilmemek evliligi bitiriyor. Allah hepimzii iyi insanlarla karşılaştırsın

Kız kadın kendi kendine güven oluyor da sen niye kaynana diyorsun😂
Neyse inanma sana oğlunu iteleyecek.

Forumda bir kaç taktigine denk gelmiştim Begüm 😂 Kendini kaynana adayı sanan Ayşe sert duvara toslamis haberi yok 😂

Son bir aydır aramızın pek iyi olmadığı, inişli çıkışlı flörtümle bugün görüntülü konuşurken, annesi (annesinin ismine ayşe diyelim) kameraya görünmeden bana "prensesimmmmmm" diye seslenerek, "seni tanışmaya bekliyorum güzel prensesimmm" dedi. Baya bana arkadan prensesimmmm diyerek bir şeyler daha dedi. Benim için "benim kızım yok gelsin bana kız evlat olsun" diyormuş. Ayşe hanım genç bir hanım henüz 40-41 yaşında.

Bu ayşe hanımın oğluyla ben ciddi düşünmüyorum, çünkü oğlu bana açıkça "önümüzdeki 5 yıl sonrası için benden evlilik bekleme, ben öyle düzenli işe girip çalışacak biri değilim, ailem destek olmaz evlenirsem" dedi. Ama güzel zaman geçiriyoruz beraber.

Ayşe hanım beni neden böyle evine çağırıyor, tanışmak istiyor anlamadım. Bana 'prenses' demesi için kötü düşünmedim, tatlı bulmuştur beni ondan öyle demiştir.

Ama tanışmak istemiyorum. Tanışmasam ayıp olmaz herhalde değil mi? Ne gerek var, ortada ciddi bir şey yokken. Şimdi tanışsak önümüz bayram, anneler günü hep bu günlerde onu aramamı sormamı bekleyecekler. İçim bayıldı şurada.

:KK17:
Girip duzenlı işte calısamam ney ya. Yani tabınhoş vakıt gevırıosanız bu sızın bılecegınız iş. Ülkede kımse calısmak ıstemıyoe. Bız kadınlardan başka

Son bir aydır aramızın pek iyi olmadığı, inişli çıkışlı flörtümle bugün görüntülü konuşurken, annesi (annesinin ismine ayşe diyelim) kameraya görünmeden bana "prensesimmmmmm" diye seslenerek, "seni tanışmaya bekliyorum güzel prensesimmm" dedi. Baya bana arkadan prensesimmmm diyerek bir şeyler daha dedi. Benim için "benim kızım yok gelsin bana kız evlat olsun" diyormuş. Ayşe hanım genç bir hanım henüz 40-41 yaşında.

Bu ayşe hanımın oğluyla ben ciddi düşünmüyorum, çünkü oğlu bana açıkça "önümüzdeki 5 yıl sonrası için benden evlilik bekleme, ben öyle düzenli işe girip çalışacak biri değilim, ailem destek olmaz evlenirsem" dedi. Ama güzel zaman geçiriyoruz beraber.

Ayşe hanım beni neden böyle evine çağırıyor, tanışmak istiyor anlamadım. Bana 'prenses' demesi için kötü düşünmedim, tatlı bulmuştur beni ondan öyle demiştir.

Ama tanışmak istemiyorum. Tanışmasam ayıp olmaz herhalde değil mi? Ne gerek var, ortada ciddi bir şey yokken. Şimdi tanışsak önümüz bayram, anneler günü hep bu günlerde onu aramamı sormamı bekleyecekler. İçim bayıldı şurada.

:KK17:
Dışarıda görüşmek daha mantıklı.

Sevgilinizin annesinden daha yaşlıyım, bizim oglanlarin sevgilileriyle tanışırız, eve gelirler takilirlar , bizde kalırlar ama zaten erken yaşta evlilik karşıtı bir aile olduğumuz için gelen hiçbir kıza gelin muamelesi yapmayız, aşırı saçma geliyor bana bu söylemler
Sevgilisinin annesi kizimla şu şekilde konuşsa aman arkana bakmadan kaç kızım derdim , üslup ayrı çirkin, söylem ayrinsacma , gel kızım ol ne demek Allah aşkına
Konuda sadece sevgilinize hak verdim , cocuk okuyup iş güç edinip hayatını düzene oturtup sonra evlenmeyi düşünüyor, zaten olması gereken bu

Back
X