- 7 Mart 2013
- 6.789
- 20.349
- 548
- Konu Sahibi EloraViolet
Bu konuda biraz cahilim de. Bu şimdi nasıl flört oluyor eeyyy forum cemaati?!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada kadın konuşurken telefonu yüzlerine kapattım. Cevap vermedim hiç, kadının artık isteyeceği varsa da istemez beni.
Bu konuda biraz cahilim de. Bu şimdi nasıl flört oluyor eeyyy forum cemaati?!
Bu arada kadın konuşurken telefonu yüzlerine kapattım. Cevap vermedim hiç, kadının artık isteyeceği varsa da istemez beni.
Başlığı kaynana diye açman ironik olmuş![]()
Kız kocişi olmayana kaynana yokkkkBenim de bir tanecik kaynanalı konum olmasın mı?![]()
Adi konmuyo. Ayni anda 30 kisiyle de gorusebiliosunBu konuda biraz cahilim de. Bu şimdi nasıl flört oluyor eeyyy forum cemaati?!
Tanışma için oğlunun adım atması lazım ,var mı öyle bir adım??. Öyle bir şey olursa sen bana evlilik bekleme dedin o yüzden bu tarz tanismalar için çok erken kimseyi beklentiye sokmayalim diye kibarca reddet.Son bir aydır aramızın pek iyi olmadığı, inişli çıkışlı flörtümle bugün görüntülü konuşurken, annesi (annesinin ismine ayşe diyelim) kameraya görünmeden bana "prensesimmmmmm" diye seslenerek, "seni tanışmaya bekliyorum güzel prensesimmm" dedi. Baya bana arkadan prensesimmmm diyerek bir şeyler daha dedi. Benim için "benim kızım yok gelsin bana kız evlat olsun" diyormuş. Ayşe hanım genç bir hanım henüz 40-41 yaşında.
Bu ayşe hanımın oğluyla ben ciddi düşünmüyorum, çünkü oğlu bana açıkça "önümüzdeki 5 yıl sonrası için benden evlilik bekleme, ben öyle düzenli işe girip çalışacak biri değilim, ailem destek olmaz evlenirsem" dedi. Ama güzel zaman geçiriyoruz beraber.
Ayşe hanım beni neden böyle evine çağırıyor, tanışmak istiyor anlamadım. Bana 'prenses' demesi için kötü düşünmedim, tatlı bulmuştur beni ondan öyle demiştir.
Ama tanışmak istemiyorum. Tanışmasam ayıp olmaz herhalde değil mi? Ne gerek var, ortada ciddi bir şey yokken. Şimdi tanışsak önümüz bayram, anneler günü hep bu günlerde onu aramamı sormamı bekleyecekler. İçim bayıldı şurada.
![]()
Bilincli mi yaptin yanlislikla mi
Bilerek yaptım. Pişman değilim.Kadının sadece sesi geliyordu, kamera karşısında değildi. Kameraya çıkmadan kapattım telefonu çocuğun yüzüne.
Buna arkadaş denmiyor mu ya? Tövbe ya, şimdi ben birkaç kişiyle bir ara gidip görüşüyordum veya yazışıyordum ortak hobi veya bir şey olsun. Ben flört mü ediyordum?Aranda ciddi bir şey yok ama öyle takılıyon işte.
Buna arkadaş denmiyor mu ya? Tövbe ya, şimdi ben birkaç kişiyle bir ara gidip görüşüyordum veya yazışıyordum ortak hobi veya bir şey olsun. Ben flört mü ediyordum?Karşı taraflar benim hakkımda ne düşünmüştür. Ay bayılazaam
![]()
Ya idolumsuno kadar yagciliga hakettigi seyi yapmissin. Daha ilk andan piremsesler falan hic samimi değil