Kaynana kendi kendine gelin güvey oluyor, beni baş göz ediyor.

Çok şükür bugünü de yağcı bir kaynana adayına av olmadan bitirdik arkadaşlar. İnşallah bir gün böyle havuzlu sitede evi olan kaynanamla konular açacağım. Şimdilik böyle küçük olaylarla idare edelim.

Bu arada kadın konuşurken telefonu yüzlerine kapattım. Cevap vermedim hiç, kadının artık isteyeceği varsa da istemez beni.

Ayyy sonrada vay efendim kaynanam şöyle yaptı böyle dedi 😂
Bir insanın ailesi ile iletişim kurmak için illa evlenecek olman şart değilki gereksiz elbette o ayrı konu yinede az biraz nezaket hoş olur

konuya girmeden önce kaynana oğlundan boşatıp, başka biriyle baş göz etmeye çalışıyor sandım :olamaz:
bu nasıl kaynana şimdi..tüm ekşın yok oldu
zaten aranızda ciddi bir şey yokmuş, tanışmamak neden ayıp olsun

Son bir aydır aramızın pek iyi olmadığı, inişli çıkışlı flörtümle bugün görüntülü konuşurken, annesi (annesinin ismine ayşe diyelim) kameraya görünmeden bana "prensesimmmmmm" diye seslenerek, "seni tanışmaya bekliyorum güzel prensesimmm" dedi. Baya bana arkadan prensesimmmm diyerek bir şeyler daha dedi. Benim için "benim kızım yok gelsin bana kız evlat olsun" diyormuş. Ayşe hanım genç bir hanım henüz 40-41 yaşında.

Bu ayşe hanımın oğluyla ben ciddi düşünmüyorum, çünkü oğlu bana açıkça "önümüzdeki 5 yıl sonrası için benden evlilik bekleme, ben öyle düzenli işe girip çalışacak biri değilim, ailem destek olmaz evlenirsem" dedi. Ama güzel zaman geçiriyoruz beraber.

Ayşe hanım beni neden böyle evine çağırıyor, tanışmak istiyor anlamadım. Bana 'prenses' demesi için kötü düşünmedim, tatlı bulmuştur beni ondan öyle demiştir.

Ama tanışmak istemiyorum. Tanışmasam ayıp olmaz herhalde değil mi? Ne gerek var, ortada ciddi bir şey yokken. Şimdi tanışsak önümüz bayram, anneler günü hep bu günlerde onu aramamı sormamı bekleyecekler. İçim bayıldı şurada.

:KK17:
Tanışma için oğlunun adım atması lazım ,var mı öyle bir adım??. Öyle bir şey olursa sen bana evlilik bekleme dedin o yüzden bu tarz tanismalar için çok erken kimseyi beklentiye sokmayalim diye kibarca reddet.

Seni hiç tanımadan prensesim, bana evlat olsun diyen kişi samimi değildir. Senin de oğlu ciddi değilken anasını ciddiye alıp tanışmak istemiyorum, tanışmasam ayıp olur mu diye sorman ayrı enteresan. İki çocuk flört ediyorsunuz olay bundan ibaret, oyna devam 😂

Aranda ciddi bir şey yok ama öyle takılıyon işte.
Buna arkadaş denmiyor mu ya? Tövbe ya, şimdi ben birkaç kişiyle bir ara gidip görüşüyordum veya yazışıyordum ortak hobi veya bir şey olsun. Ben flört mü ediyordum? :oha: Karşı taraflar benim hakkımda ne düşünmüştür. Ay bayılazaam :ruh:

Buna arkadaş denmiyor mu ya? Tövbe ya, şimdi ben birkaç kişiyle bir ara gidip görüşüyordum veya yazışıyordum ortak hobi veya bir şey olsun. Ben flört mü ediyordum? :oha: Karşı taraflar benim hakkımda ne düşünmüştür. Ay bayılazaam :ruh:

Yok öyle o kadar geniş değil. 🤣 Mesela biriyle tanıştım, karşılıklı hoşlantı var, hani böyle sevgililiğe bir adım kalmış, ama karşımdakini tanımak için ben bu flört süresini genelde uzun tutuyorum. Hemen sevgili noktasına ben gelemiyorum -bu yüzden hala koca bulamadım-, böyle istiyorumki karşımdakini iyice tanıyayım.

Back
X