- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Kaynanalar kaynasinlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ki de demisti ki bi misafire sunun kocasina senin kızını almayi cok istedim ama olmadi dedi. Bende ohh sefam olsun oğlun beni aldı sende dizlerini döv dur bundan sonra dedim :) normalde saygisizlik yapmam ama hakkederse de susamam ben dedim rahatladim en azindan icimde kalmadi. Sende icinde buyutme lafini soyle o buyutsun icinde :)Bebeğim 30 günlükken kayınvalide bize gelmek zorunda kaldi agir grip olmuştum yardima cagirdi Esim yoksa kendi gelmezdi de neyse. İki gün gayet iyiydi . bebek ben ve kayinvalide ayni odada yatiyorduk. Bebesim gece 3 lere kadar uyumuyordu cunku. Onu uyuturken birr konu acildi. Esim benle evlenmeden önce kayınvalide komşunun kizkardesini almaya calismis. Anlatıyor.. Kizin ablasi nasil iyiydi beni de çok severdi oğluna kardeşimi verim derdi hep diye. Bizim buda almadi pazarci diyediyor. Ama almadi kelimesini o kadar cok dediki. Benim bile keşke alsaymis diyesim geldi :). Sonra kayinvalidegilin evine geçtik bayram diye ben hala iyilesememistim. Sonra yine konu acildi. Ben sizin evleneceğini hic düşünmemiştim. Öyle gezip tozdugi kiz sanmistim diyor. Bende pek bir şey demedim o an. Daha doğrusu onemsemedim. Bide diyor keşke okulunu bitirseydin sunla ne diye evlendin diyor. Bende oğlun çok istedi bende seviyordum dedim. Ama üzerinden bir hafta filan geçti. Benim ajlima geldikçe sinirlenmeye basladim. Bana ne demeye calisiyor. Yoksa ben mi fesatim
Kisa ve net bencede cahillikten.Kötüden ziyade çok cahil bence..
Bildiğin kaynana he de geç.Bebeğim 30 günlükken kayınvalide bize gelmek zorunda kaldi agir grip olmuştum yardima cagirdi Esim yoksa kendi gelmezdi de neyse. İki gün gayet iyiydi . bebek ben ve kayinvalide ayni odada yatiyorduk. Bebesim gece 3 lere kadar uyumuyordu cunku. Onu uyuturken birr konu acildi. Esim benle evlenmeden önce kayınvalide komşunun kizkardesini almaya calismis. Anlatıyor.. Kizin ablasi nasil iyiydi beni de çok severdi oğluna kardeşimi verim derdi hep diye. Bizim buda almadi pazarci diyediyor. Ama almadi kelimesini o kadar cok dediki. Benim bile keşke alsaymis diyesim geldi :). Sonra kayinvalidegilin evine geçtik bayram diye ben hala iyilesememistim. Sonra yine konu acildi. Ben sizin evleneceğini hic düşünmemiştim. Öyle gezip tozdugi kiz sanmistim diyor. Bende pek bir şey demedim o an. Daha doğrusu onemsemedim. Bide diyor keşke okulunu bitirseydin sunla ne diye evlendin diyor. Bende oğlun çok istedi bende seviyordum dedim. Ama üzerinden bir hafta filan geçti. Benim ajlima geldikçe sinirlenmeye basladim. Bana ne demeye calisiyor. Yoksa ben mi fesatim