Kaynana neden bana bu tavırları sergiliyor ?

saribaykuss

Arafta..
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
485
160
103
29
Merhaba yeni uye oldum uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum.
Guzel giden iliskim var askerde kendisi gitmeden once aileler tanisti Allah nasip ederse askerden geldiginde nişan olacak size kaynanamdan bahesedeyim beni öz kızı gibi görür hediyeler alır birşey esirgemez benden çok samimi davranır,fakat.son 1 aydır kadını tanıyamaz oldum beni telefonda oğluyla konuşurken gülerek şakaya vurarak şikayet ediyor örnek vereyim,bu hanımzade hicbir şey begenmiyor dar giyiniyo yakın bir arkadaşım evlendi evine gittim ziyaretine o gün aradı arkadaşımdayım dedim kaynana iş yapsın gelin gezsin otursun oğlumun haberi var mı diyo 2 3 gün aramasam yanına uğramasam hemen oğluna seninki ne arıyo ne geliyo diyo böyle ufak tefek görünsede hep gülerek şakaya espriye vurarak laflar diyo sevgisi azaldı kadının bende git gide sizce ben mi kafamda büyütüyorum ? nasıl davranmalıyım ?

Şimdiden böyle ise ilerisini düşünemiyorum.

Kimseyi karıştırmayın hayatınıza ve ilişkinize. Mesafe her zaman iyidir.

Tipik "Oğluşumun gözde kadını ben değilim, oğluşum elden gidiyor" kıskançlığı. Bazı anneler böyle nedense, oğlunun hayatındaki tek kadın o olmalı. Valide Sultan sanki, peh. Ciddiye almayın ya, mesafenizi de koyun. Öyle yüzgöz olamasın sizinle.

Çok sinir bozucu, kaynanalığa başlamış şimdiden.
Kaynana iş yapsın gelin gezsin ne?

Ben olsam herkes kendi evini temizler derdim açık açık. İnceyi ver. Şimdi böyleyse ohoooo.

Oğlumun haberi var mı nedir yahu, aaa konuşma o kadınla.

Ben erkek arkadasıma gittigim yerleride söylüyorum askerde sonuçta aklı kalsın istemem gene evlerine gittiğimde sofra kurmada kaldırmada yardım ediyorum bulasıkları yıkıyorum temizlik yaptıgında elime bez kapıp hemen yaparım ederım cok severdim ama su davranıslarıyla beni kendinden soğuttu.

Bi kere henüz kaynananız değil o sizin. Ikincisi de böyle davranmasina müsaade etmeyin ne garip bi kadinmis.

Benim nisanlimin annesi bi kere bile böyle davranislarda bulunmadi boyle sözler söylemedi, giydigime gittigim yere karismadi. Haberi bile olmaz zaten gittigim bi yerden. Sizinki normal değil gercekten. Daha simdiden yaptirimlar uygulamaya çalışıyor uzerinizde. Kaynananiz bile değil henüz.

Şimdiden böyle ise ilerisini düşünemiyorum.

Kimseyi karıştırmayın hayatınıza ve ilişkinize. Mesafe her zaman iyidir.
Bende geliş gidişi azaltmak istiyorumda kadın hemen erkek arkadasıma seninki aramıyo gelmiyo gibi şikayetleri bitmiyor ki

Bi kere henüz kaynananız değil o sizin. Ikincisi de böyle davranmasina müsaade etmeyin ne garip bi kadinmis.

Benim nisanlimin annesi bi kere bile böyle davranislarda bulunmadi boyle sözler söylemedi, giydigime gittigim yere karismadi. Haberi bile olmaz zaten gittigim bi yerden. Sizinki normal değil gercekten. Daha simdiden yaptirimlar uygulamaya çalışıyor uzerinizde. Kaynananiz bile değil henüz.
Aileler tanisinca is ciddiye binince kaynana modu oldu kusura bakmayın
Bu zamana kadar sizin anlattiginiz gibi bana karsida oyleydi arkadas gibiydik hatta son zamanlarda degisti tuhaflasti anlam veremiyorum

sen de hemen mevki makam vermişsin kaynana diye. daha imza atmadınız alt tarafı aileler tanışmış.
Bende kendimi bi anda o modda buldum diye belirttim cevremde herkes bildigi kabullendigi icin ondan kaynana diye bahsetmeleri bendede alıskanlık hale geldi.

Arkadaslar rica ediyorum kaynana lafıma takilmasanızda konunun ana konusuyla ilgilenseniz "erkek arkadaşımın annesi hakkında"

Bende geliş gidişi azaltmak istiyorumda kadın hemen erkek arkadasıma seninki aramıyo gelmiyo gibi şikayetleri bitmiyor ki

Bırak etsin. Sen içinden gelmiyorsa yapma ama.
Daha resmiyete dönüşmemiş ilişkiniz çok samimi olmuşsunuz şimdiden. Karışan şikayet eden bir kaynana adayı var karşınızda mesafeyi koymazsanız başınız çok ağrır.

Tipik "Oğluşumun gözde kadını ben değilim, oğluşum elden gidiyor" kıskançlığı. Bazı anneler böyle nedense, oğlunun hayatındaki tek kadın o olmalı. Valide Sultan sanki, peh. Ciddiye almayın ya, mesafenizi de koyun. Öyle yüzgöz olamasın sizinle.
Beni arayıp cagırdıgında nasil kibarca reddedebilirim peki ?

Bırak etsin. Sen içinden gelmiyorsa yapma ama.
Daha resmiyete dönüşmemiş ilişkiniz çok samimi olmuşsunuz şimdiden. Karışan şikayet eden bir kaynana adayı var karşınızda mesafeyi koymazsanız başınız çok ağrır.
Beni aradiginda nasil kibarca reddedebilirim ? erkek arkadasima sikayet edecek annemin yanina neden gitmiyosun diye ona bu konulari acip askerde bide bunaltmak istemiyorum nasil yol cizmem gerekiyo

Daha nişanlı bile değilsiniz.Hoş nişanlınız olsa bile bu kadar sık görüşürseniz olacağı bu.

Yani anlamam evlenmeden böyle samimiyet niye.Sadece sevgiliyken size bunları diyorsa evlenince sizden neler ister bir düşünün.Daha yolun başındasınız.koyun mesafeyi.
Ayrıca o şuan sizin kayınvalideniz değil.İşte böyle düşünüp davrandığınız için bu problemleri yaşıyorsunuz.

Son düzenleme:
Back
X