Kaynana neden bana bu tavırları sergiliyor ?

daha şimdiden oğlunu sana karşı doldurmaya başlamış, şimdiden önlemini almalısın yoksa yarın arkandan ne iftiralar atar.
o aramıyor sormuyor derse, sende daha dün aradım annen neden öyle dedi sana de. hep aksini söyle ve devamlı annen neden bana bunu yapıyor, ben ona ne yaptım de. böylece oğlu da anlar annesinin marifetlerini.

Sevgilim beni ezdirecek biri degil bunu biliyorum annesine karsi hani kadin bu laflari ettiginde koruyo iyi guzel cevaplar veriyo sadece ben kadinin durmadan beni yanina cagirmasindan sıkılmıs durumdayim

şimdi ailesinin karşısında gibi durup evlenince 180 derece dönebilir. örnekleri mevcut iyi gözlemlemeye devam edin

Merhaba yeni uye oldum uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum.
Guzel giden iliskim var askerde kendisi gitmeden once aileler tanisti Allah nasip ederse askerden geldiginde nişan olacak size kaynanamdan bahesedeyim beni öz kızı gibi görür hediyeler alır birşey esirgemez benden çok samimi davranır,fakat.son 1 aydır kadını tanıyamaz oldum beni telefonda oğluyla konuşurken gülerek şakaya vurarak şikayet ediyor örnek vereyim,bu hanımzade hicbir şey begenmiyor dar giyiniyo yakın bir arkadaşım evlendi evine gittim ziyaretine o gün aradı arkadaşımdayım dedim kaynana iş yapsın gelin gezsin otursun oğlumun haberi var mı diyo 2 3 gün aramasam yanına uğramasam hemen oğluna seninki ne arıyo ne geliyo diyo böyle ufak tefek görünsede hep gülerek şakaya espriye vurarak laflar diyo sevgisi azaldı kadının bende git gide sizce ben mi kafamda büyütüyorum ? nasıl davranmalıyım ?
Valla kimse kimseyi öz kızı gibi görmesin göremez zaten.Fazla samimiyet haddi aştırır.Kayınvalide ADAYIN da haddini aşmış.

Back
X