- 11 Aralık 2018
- 42.582
- 264.536
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim fazla ilgiden ne zarar gelirki kendini ilgiye biraz alıştırmaya çalışsan. Aslında ağırlığını koymaması ne kadar güzel bak sende annesin ilgiden cocugunu hic sıktığın olmadımı cocugun sıkiliyor diye azmı ilgileneceksin biraz rahatlamaya calış canımSenin yapın sakin oluğunu normal karşılayabilirsin canım ama ben fazla ilgiden hoşlanmam ben şstiyorumki mesela bugün omu aradı yagrın veya öbürgünde ben arim insan biraz agırlıgnı koyar yani en son ben onu ne zaman aradım hatırlamıyorum düşün
Sagol canın valla inanıp ben bazı durumlardan dolayı biraz mesafeli olmaya çalılıyorum hani keşke oda bunu anlayabilse bazen anlıyor ve 10 gün falan hiç aramadıgı oluyor sonra ben arıyorum mesela sabretse biraz ama yok.Canım benim fazla ilgiden ne zarar gelirki kendini ilgiye biraz alıştırmaya çalışsan. Aslında ağırlığını koymaması ne kadar güzel bak sende annesin ilgiden cocugunu hic sıktığın olmadımı cocugun sıkiliyor diye azmı ilgileneceksin biraz rahatlamaya calış canım
AlınBiz kayanayı sevdik feyzacım, kusura bakma.
Alın ☺ Olmazmı
Yemeğe çağırması, araması niye bu kadar kasıyor seni tuhaf geldiDüşünüyorumda onsuz hayatım ne güzel olurmuş bir ay bulundgum şehirden gittiler kafam rahat etti ya hamileyim 4 aylık kv yeni söyledik düşük tehlikem var diye kadın ögrendgnden beri hergün arıyor ya bazen açmıyorum anlasın diye bazen 10 gün aramadgı oluyor bazende tutturdummu tutturuyor yasinir oluyorum. Açdım niye açmıyorsun diyor bende sinirlendim dedimki ya anne yedi yirmidört telefon elimde degilki benim sonra eşimle aramda problemmi varmış olsa söylermişim bilmem ne sonra akşam yemeğe çağırmak için aramış evet dedim her cuma cagırıyor ya birdaha çagırdıgı zaman asla gitmicem stresten kasılıyorum ölmek istiyorum
Bence yanlis yapiyorsunuz. Zamanla anlayacaksiniz.Başka bişey yapmıyor ben biraz çık üstüme gelinmesinden hoşlanmam o aramasa mesela ben Arıcak ama fırsat vermiyor buna
Başka bişey yapmıyor ben biraz çık üstüme gelinmesinden hoşlanmam o aramasa mesela ben Arıcak ama fırsat vermiyor buna
Ne kadar çok kayanan seven varmış ilginnççç nerde bu kadar şikayetlenenler hepsi polliyanaaGelin OUT
Kaynana İN![]()
Ya sizi annesi yüzünden dövdü öyle mi? Yani aslında dövmezdi ama koskoca adam lohusa karısını annesi yüzünden dövdü, üzüldüm eşinize. O zaman aranızı iyi tutun kayinvalideyle mazallah eşiniz yine annesine uymasın. Yoksa aranız iyidir eşinizde iyi adamdır özünde. !Evet çünkü eşimle bi sorunum yoktu ozmanalr o girdi aramıza
Valla 2 gün şu bdvyi oku sonra kaynanana şükredersinNe kadar çok kayanan seven varmış ilginnççç nerde bu kadar şikayetlenenler hepsi polliyanaa
Bir bakarsın kayinvaliden burada konu açar biz de seni savunuruzKaynanamı çok seviyorum aramıyor diye triplendim ben de geçenlerde. Oğlu sen ara o aramıyorsa büyüğümüz değil mi dedi , sürekli arıyorum oda benden bıkmışmıdır?? Ölmek falan istemiyordur inşalla canım kaynanam![]()