• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana olamaz kanımca,görümce olamaz gönlümce :)

tunavy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
441
108
103
İzmir
Dört yıl once üniversiteden bir arkadasa nışanlıyken görümcelerim cok iyi demiştim o da "görümce olmaz gönlünce demişti.öyleşmiş :(((
ama rabbim öyle büyüktür ki hiç ummadığınız anda ilahi adaletini bu dünyada da gösterir.
Arkadaslar kaynananıza nasıl hitap ediyorsunuz?
-anne
-ismi anne (mesela ayşe anne)
-siz
hangisi?

sadece anne, niye ki, bu yüzdenmi tartıştın görümcelerinle

Dört yıl once üniversiteden bir arkadasa nışanlıyken görümcelerim cok iyi demiştim o da "görümce olmaz gönlünce demişti.öyleşmiş :(((
ama rabbim öyle büyüktür ki hiç ummadığınız anda ilahi adaletini bu dünyada da gösterir.
-anne
-siz
hangisi?

sadece annem annecim diyorum ben kıyamıyorum onuda çöyle görüyorum tama zamanında sorunlar yaşadık ama bende kin yok hatasını anladı ve ben onu çok seviyorum

"İlahi adalet" derken neyi kastettiniz?
Görümcelerim iyi dediğiniz için Allah sizi cezalandırdı mı?

Bu arada bende anne diyorum..

-anne
-siz
hangisi?

hiç bir sey dışardan göründügü gibi değil canım:) içine girince anlıyosun bazı şeyleri....

:))) anne diyorum...eğer ismiyle hitap etsem yani hatice anne gibi araya mesafe koymuş gibi hissediyorum...zaten yok bizim kültürümüzde ismiyle anne demek hep bu diziler yaa:)

böyle bi konu daha geçen günlerde açılmıştı,orayı okumanızı tavsiye ederim..nasıl hitap ettiğimizi sayfalarca yazmıştık..

konunuzun içeriğini de tam anlayamadım..

Son düzenleme:
böyle bi konu daha geçen günlerde açılmıştı,orayı okumanızı tavsiye ederim..nasıl hitap ettiğimizi sayfalarca yazmıştık..

konunuzun içeriğini de tam anlayamadım..

biz de pek anlayamadık artık ne bulduysak yazdık:))))) görümceden ne ara anneye geldi bilmiyorum ama böyle bir konu bağlama şekli yok kardeşim:)))) sonunu anladım ona göre yazdım bişiler:)))

ben hiçbişi demiorum :) konuşurkende sizli konuşuyorum

:))) anne diyorum...eğer ismiyle hitap etsem yani hatice anne gibi araya mesafe koymuş gibi hissediyorum...zaten yok bizim kültürümüzde ismiyle anne demek hep bu diziler yaa:)

valla canım benimde araya 999999999 km kadar mesafe koyasım var ama nedense canımın içi kadar yakınmış gibi anne demek zorundayım:1::1:

evet ya yabancı dizilerde oluyo galiba genelde

valla canım benimde araya 999999999 km kadar mesafe koyasım var ama nedense canımın içi kadar yakınmış gibi anne demek zorundayım:1::1:

evet ya yabancı dizilerde oluyo galiba genelde

ya tabi karşılıklı sevgi ve saygıya bağlı hitaplar...öyle bir k.walde olmalı ki anne dedikçe bidaha demek isteyesin.....ama bazıları da varki anne kelimesinin masumiyetine yakışmıyorlar bile....

6 senede 4 kere anne dedim hakkedene anne denir etmeyene denmez
benimde oğlum var
eğer bende kaynalık yapacaksam allah işallah izin vermez böyle bişeye
yapamam heralda oda anne kuzusu
oda insan ne alıp veremediğim olsun değilmi çocuğumun eşinden
ister anne der ister se ismimle anne der
allah hepimize iyi kayınvalide olmayı nasip etsin yazık günah ben bana yapılanları hatırladıkça çıldırıyorum yapmam elin masumuna

6 senede 4 kere anne dedim hakkedene anne denir etmeyene denmez
benimde oğlum var
eğer bende kaynalık yapacaksam allah işallah izin vermez böyle bişeye
yapamam heralda oda anne kuzusu
oda insan ne alıp veremediğim olsun değilmi çocuğumun eşinden
ister anne der ister se ismimle anne der
allah hepimize iyi kayınvalide olmayı nasip etsin yazık günah ben bana yapılanları hatırladıkça çıldırıyorum yapmam elin masumuna

valla gelinim bana chess anne değil istiyosa chess desin
bu aptal toplumsal kurallar sırf kadınlara zarar ya

valla gelinim bana chess anne değil istiyosa chess desin
bu aptal toplumsal kurallar sırf kadınlara zarar ya

canım ananelerimiz örflerimiz adetlerimiz bazen sanki din kuralı gibi karşımıza çıkıyo
aslına bakarsan kimse anne baba demek zorunda değil
herkesin bir anası bir babası var
ha anne deyince bir yerimizmi noksanlaşıyor hayır bi yerimizmi fazlalaşıyor oda hayır
e atalardan gelmiş değişmez kural olmuşlar

bizim bi tanıdık hanım anne diyodu
oda çok komik oluyo hanım anne aşağı hanım anne yukarı :52::52:

bi kaç gün sonra kv yi ziyarete gitçezde kalmalı, gerildim, çok belli olmuyodur umarım:60:

Son düzenleme:
anne diyorum tabi ki...

haketiğine inanıyorum son derece nazik,anlayışlı ve hanımefendi bir bayan...4 yıllık evliyim, nişanlılık dönemiyle 5 yıllık geliniyim ve bu zaman içerisinde beni hiç kırmadı...

anne diyorum tabi ki...

haketiğine inanıyorum son derece nazik,anlayışlı ve hanımefendi bir bayan...4 yıllık evliyim, nişanlılık dönemiyle 5 yıllık geliniyim ve bu zaman içerisinde beni hiç kırmadı...

allah ömrübillah bozmasın, çok bulunmaz bişeye sahipsin gerçekten

gittim geldim hala konuyu anlayamadım.ne olmuş kaynanayla görümcelere:26:

Back
X