- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
anne diyorum ama yuvarlıyorum a...n...e diyorum D: yanımda olsaydınız yapardımahahahaaha
nasıl yani canım merak ettim valla, zorla anne diyorum gibisinden mi:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne diyorum ama yuvarlıyorum a...n...e diyorum D: yanımda olsaydınız yapardımahahahaaha
Aslında tam dua değil de ben pozitifleştirmeye çalışıyorum. Yoksa dolduruyormuş eltimi sürekli "sana yenge demiyor mu, biz kocamızın kardeşlerinin hanımlarına hep yenge derdik. Arayıp soruyor mu seni" diye.bunun içinmi dua etmiş, dua edecek başka bişey bulamamış mı![]()
nasıl yani canım merak ettim valla, zorla anne diyorum gibisinden mi:26:
Karşındaki inasnın tavırları ve sana yaklaşımı çok belirleyici oluyor seslenişte. Ben de artık anne babayı sadece formalite icabı kullanıyorum. Eski muhabbetim kalmadı artık onlara. Ne demişler beni bir kere aldatırsan suç senin, iki kere aldatırsan suç ikimizin.
Yok yuvarlıyorum ağzımın icindesöylediğimi bir tek ben anlıyorum yani
ağğğne gibi bişi cıkıyo
ah yanımda olaydınız da göstereydim
![]()
Ya da cümle sonlarına sıkıştırıyorumBenim kayınvalidem yurtdışında olduğu icin telefondan telefona ağğğnne diyorum D:
ben hiçbişi demiorum :) konuşurkende sizli konuşuyorum
O resmiyet bizde de var. O da bana ''siz'' der bende:))
örn:''KIzım anneniz nasıllar?''falan der. Öyle başladı öyle gidiyor:))
Bende çoğunlukla onun gibi davranırım.Evlenince nasıl olur bilemem, hep böyle kalsa iyi ama.
daha önce de buna benzer bir konu vardı "eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz?" diye bu da buna benzer. herkes içinden geldiği gibi söyler. benim bir arkadaşım ne anne der ne ismini der hiç bir şekilde hitap kullanmaz. nasıl da başardığına hayran kalırım. bu da bir beceri.. hitap etmeden nasıl diyalog götürebiliyor. ben de anne derim... sıfatlarla tamamlamak içindeki duygularla ilgilidir.
ben bunu yapmayı düşünüyorum ama zor yani dediğin gibi, zor olan bu şekilde dialog kurmak yani
daha önce de buna benzer bir konu vardı "eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz?" diye bu da buna benzer. herkes içinden geldiği gibi söyler. benim bir arkadaşım ne anne der ne ismini der hiç bir şekilde hitap kullanmaz. nasıl da başardığına hayran kalırım. bu da bir beceri.. hitap etmeden nasıl diyalog götürebiliyor. ben de anne derim... sıfatlarla tamamlamak içindeki duygularla ilgilidir.
Aslında tam dua değil de ben pozitifleştirmeye çalışıyorum. Yoksa dolduruyormuş eltimi sürekli "sana yenge demiyor mu, biz kocamızın kardeşlerinin hanımlarına hep yenge derdik. Arayıp soruyor mu seni" diye.
Kendi kızı kimseye yenge demiyor, gelinlere gelince örf adet oluyor. Hay Allahım ya.
Kv ve biz ayrı ayrı şehirdışındaydık birkaç gündür. Görümcem bekar, o evdeydi. Kvleri terminalden alıp bıraktık eve. Kapıyı açar açmaz "görünmüyosunuz hiç" dedi. "elini öpmeye mi gelecektik" diyecektim zor tuttum kendimi "burda yokuz ki görünelim" dedim. İyidir hoştur ama arada sırada ona da bir haller oluyor.
O resmiyet bizde de var. O da bana ''siz'' der bende:))
örn:''KIzım anneniz nasıllar?''falan der. Öyle başladı öyle gidiyor:))
Bende çoğunlukla onun gibi davranırım.Evlenince nasıl olur bilemem, hep böyle kalsa iyi ama.