Kaynana problem

saadet2345

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
39
-19
6
27
Arkadslar merhaba yeni üye oldum buraya en yakınlarıma bile anlatamiycam şeyleri hiç tanimadigim insanlara anlatmak beni rahatlatacak diye düşündüğüm.icin açtım burayı neyse konuya gelelim.ben kuzenimle evlendim teyzemin oğluyla ve beraber yaşıyoruz kaynanamla problemlerim oluyo herkes gibi teyzem dedim ayrı ev istemedim birlikte yaşarız anne yarimdir dedim ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü yüzüme gülüp arkamdan konuşmalar bıktım artık evlendigim.icin pişmanım ama eşimi seviyorum başkaları yizunden kavga ediyoruz hep onu kendimden sogutmak istemiyorum ama dayanamıyorum.ayri eve çıkalım diyorum eşim kabul etmiyo nasıl davranmalıyım napmaliyom bilmiyorum🥹🥹🥹

Arkadslar merhaba yeni üye oldum buraya en yakınlarıma bile anlatamiycam şeyleri hiç tanimadigim insanlara anlatmak beni rahatlatacak diye düşündüğüm.icin açtım burayı neyse konuya gelelim.ben kuzenimle evlendim teyzemin oğluyla ve beraber yaşıyoruz kaynanamla problemlerim oluyo herkes gibi teyzem dedim ayrı ev istemedim birlikte yaşarız anne yarimdir dedim ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü yüzüme gülüp arkamdan konuşmalar bıktım artık evlendigim.icin pişmanım ama eşimi seviyorum başkaları yizunden kavga ediyoruz hep onu kendimden sogutmak istemiyorum ama dayanamıyorum.ayri eve çıkalım diyorum eşim kabul etmiyo nasıl davranmalıyım napmaliyom bilmiyorum🥹🥹🥹
Ah ah. Ev len mek. Adı üstünde
Neden kendinize ait ev istemediniz ki?
Ev acöazsan sürdüremiyorum diyin. Olmaz ki böyle. Her kadının kendine ait evi olmaya hakkı var.
Gelenek adet vs diye nesillerdir kandırıyorlar kızlarımızı.

Çok pişmanım böyle bir hata yaptığım için ama eşim arada kaliyo çok üzülüyorum bu yüzden hasta oldum kendime zarar vermekten

Kaç yaşındasın? Çocuk yapayım deme bi de bu ortamda. İşe girip çalış, kendi ayaklarının üstünde dur. İki hata yapmışsın zaten, bari toparlamaya bak hayatını

Simdi ayrilin desek kabul etmeyeceksiniz, esinizi ikna etme yollari arayacaksiniz, ama kabul etmese ya cekeceksiniz yada gideceksiniz.
Çok zor bir durum
Ah ah. Ev len mek. Adı üstünde
Neden kendinize ait ev istemediniz ki?
Ev acöazsan sürdüremiyorum diyin. Olmaz ki böyle. Her kadının kendine ait evi olmaya hakkı var.
Gelenek adet vs diye nesillerdir kandırıyorlar kızlarımızı.
Böyle bir hata nasıl yaptım anlamiyorum gerçekten kandirilacak biride asla değilim üniversite bitirdim kendi aylkrimin üzerinde duran biriyim hep iyi niyetimden şimdide iyi niye suistimal edilince böyle oluyo

Çok zor bir durum

Böyle bir hata nasıl yaptım anlamiyorum gerçekten kandirilacak biride asla değilim üniversite bitirdim kendi aylkrimin üzerinde duran biriyim hep iyi niyetimden şimdide iyi niye suistimal edilince böyle oluyo
iyi niyet nasıl suistimal ediliyor para mı verdin dolandırıldın mı? bu kadar basit değil teyzenin oğluyla aynı yatağa girmek onlarla yaşamak senin tercihin

Kaç yaşındasın? Çocuk yapayım deme bi de bu ortamda. İşe girip çalış, kendi ayaklarının üstünde dur. İki hata yapmışsın zaten, bari toparlamaya bak hayatını
25
Hakettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz TEYZENİN OĞLU İLE EVLENİP onlarla AYNI EVDE KALMAK seni kararın verdiğin kararların sonucunu yaşadığında şikayet etme bize çemkirme
Nekadar boş bir insansın şikayet etmedim size cemkirmedim sadece derdimi anlatıyorum rahatlıyorum sizin gibi kötülük kusmuyorum etrafıma çok kolay böyle klavyeden yazmak dimi yazık

Erkek kıtlığı mı vardı teyze oğluna nasıl bir erkek gözüyle bakabilirsiniz.Teyzem kaynanam olacak diye düşündüğünüzde bile bu işte bir ters durum var demediniz mi kendinize.
Susup oturacaksınız başka çareniz yok,tüm şartları evlenmeden önce kabul etmişsiniz

Çok zor bir durum

Vallaha kardesim insan ilk önce bencil olacak, kendi yasam alanini kuracak, kalan enerji ile etrafina iyilik yapar. Aksi takdirde tek kendinden harcamis oluyorsun

Ne diyon Allah askina
Erkek kalmamış gibi kardeşin sayılan adamla evlenip, bir de üzerine akrabaya yatıya gider gibi (ki öyle) teyzenin evine yerleşirsen hak ettiğin hayatı yaşıyosun. Teyzen anne yarısı ya hani , KOCAN olarak evlendiğin adam da KARDEŞİN sayılır ya hani 🤮🤮

Back
X