Kaynana problem

Madem ayaklarının üzerinde duruyorsun hodri meydan dur da görelim ya ayrı ev ya boşanma diyeceksin
Ha maddi gücünüz yoksa orasını bilemem o zaman yapabileceğin bir şey yok zaten

Sadece anlamadığım nokta şu insanlar aile evlerinde aile bireyleriyle anlaşamayıp ayrı hayat kurarken siz neden teyzenizle ve kayınvalidenizle yaşamayı kabul ettiniz. Asla anlamayacağım bu durumu. Yapacak bişey yok eşini ikna edeceksin ya da ilişkinizi gözden geçireceksin

Madem ayaklarının üzerinde duruyorsun hodri meydan dur da görelim ya ayrı ev ya boşanma diyeceksin
Ha maddi gücünüz yoksa orasını bilemem o zaman yapabileceğin bir şey yok zaten
Tövbe tövbe sizin içiniz nekadar kararmış böyle hodri meydan ne ya nekadar iğrenç söylemler bunlar yarışa mı katılcm senle noluyo

Ne diyon Allah askina
Diyor ki ve hatta ben de diyorum ki kuzenden koca olmaz. Olursa işte böyle hem ev içi dengeler hem akrabalık dengeleri b..ka sarar.
Neyse sen teyzenin kalbini kırma yine de kuzeninle de yani eşinle de arayı iyi tut

Tövbe tövbe sizin içiniz nekadar kararmış böyle hodri meydan ne ya nekadar iğrenç söylemler bunlar yarışa mı katılcm senle noluyo
Bak canım bu igrenc söylem değil sen kendini ayaklarının üzerinde durduğunu söylüyorsun ya yaşantın hiç de öyle değil. Yap da görelim diyoruz. Yoksa okumuş ama ezilen hakkını alamayan milyonlarca kadindan biri olursun.
Benimle yarışmana lüzum yok kendi eğitiminin hakkını ver yaşadığın rahatsızlığı gider ve sonra “ayaklarımın üzerinde duruyorum” de. Aksi taktirde hayır sen üniversite okumuş ama ayaklarının üzerinde bile duramayan biri olursun

Offff tek doğrucu tek haklı hata yapmayan sizsiniz dimi neden böyle kolayca yazabiliyosunuz kalp kırıyosunuz neden
Yapılacak hata var yapılmayacak hata var. Teyze oğlu ile zorla evlenmediyseniz kendi tercihiniz sonuçta. Ne bekliyordunuz üniversite bitirmiş ayakları üzerinde duran biri olarak teyze oğlu ile evlenip kv ile birlikte yaşamayı kabullenirken ? Sizin yaptıklarınızı yapmak bizim gibi yazmaktan zor. Ayriyetten bu kadar çıt kırıldım olmayın. Yetişkinsiniz siz. Ne o her şeye kırılmak ?

Yapılacak hata var yapılmayacak hata var. Teyze oğlu ile zorla evlenmediyseniz kendi tercihiniz sonuçta. Ne bekliyordunuz üniversite bitirmiş ayakları üzerinde duran biri olarak teyze oğlu ile evlenip kv ile birlikte yaşamayı kabullenirken ? Sizin yaptıklarınızı yapmak bizim gibi yazmaktan zor. Ayriyetten bu kadar çıt kırıldım olmayın. Yetişkinsiniz siz. Ne o her şeye kırılmak ?
Yorumlara çok gülüyorum😂😂😂sizin ruhani durumunuz benim durumumdan bile kötü Allah yardımcınız olsun ne diyim

Kuzeninizle evlenip, aynı evde yaşamayı çoktan kabul etmişsiniz. Şu saatten sonra ne olabilir ki. Neresinden tutsak orasından elimizde kalan bir konu. Umarım çocuk düşünmüyorsunuzdur/yoktur. Sonucunda pek iç açıcı olaylar yaşanacağını sanmıyorum. İncitmeden yorum yazmak istiyorum ama hatanızdan dönmeniz daha iyi olacak gibi.

Yorumlara çok gülüyorum😂😂😂sizin ruhani durumunuz benim durumumdan bile kötü Allah yardımcınız olsun ne diyim
Yaptığın tercihlere yaşadığın hayata bakınca kimin ruhani durumu sağlıklı belli oluyor inan forumca görüyoruz. 😛 Ama rezil hayatının içerisinde mutlu olmanı çabanı anlıyorum teyze oğlu ile sevişmeyi midesi ve aklı olan yapamaz sonuçta. 😂 Sen de her ikisi de olmayınca devam tabi. 😛😂 Zira ikisinden birine bile sahip olabilseydin bu durumlara düşmezdin. ;)

Sen buraya derdine derman aramaya mı geldin yoksa milletin üslubu ile kavga etmeye mi?
Hadi kuzeninle evlendin olmuş artık adamı boşayacak halin yok
Ama artık kadin ol! Gerçekten ayaklarının üstünde dur ve ayrı ev olmazsa boşanırım de !
Böyle bir ömür yaşanır mı be !
Millet kırk yasından sonra kabul ediyor kaynanayı o da bir ihtimal yani
Çözümlere odaklan milletin üslubuna değil konuyu çok farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun

Arkadslar merhaba yeni üye oldum buraya en yakınlarıma bile anlatamiycam şeyleri hiç tanimadigim insanlara anlatmak beni rahatlatacak diye düşündüğüm.icin açtım burayı neyse konuya gelelim.ben kuzenimle evlendim teyzemin oğluyla ve beraber yaşıyoruz kaynanamla problemlerim oluyo herkes gibi teyzem dedim ayrı ev istemedim birlikte yaşarız anne yarimdir dedim ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü yüzüme gülüp arkamdan konuşmalar bıktım artık evlendigim.icin pişmanım ama eşimi seviyorum başkaları yizunden kavga ediyoruz hep onu kendimden sogutmak istemiyorum ama dayanamıyorum.ayri eve çıkalım diyorum eşim kabul etmiyo nasıl davranmalıyım napmaliyom bilmiyorum🥹🥹🥹
Anne yarısı dediğiniz kadının çocuğu kardeşiniz olmuyor mu? Neyse... Keseyim burada..

Yaptığın tercihlere yaşadığın hayata bakınca kimin ruhani durumu sağlıklı belli oluyor inan forumca görüyoruz. 😛 Ama rezil hayatının içerisinde mutlu olmanı çabanı anlıyorum teyze oğlu ile sevişmeyi midesi ve aklı olan yapamaz sonuçta. 😂 Sen de her ikisi de olmayınca devam tabi. 😛😂
Bu kinin ofken ne ben yaptım bu tercihleri sonuçlarında katlanırım tanımadan neden bukadar onyargilisin niye bukadar acimasizsiniz

Bu kinin ofken ne ben yaptım bu tercihleri sonuçlarında katlanırım tanımadan neden bukadar onyargilisin niye bukadar acimasizsiniz
İlk yorumum gayet kibardı dön kendi cevabına bak. Rezil bir hayat yaşayıp kıt aklınla laf ebeliği yapmaya kalkarsan böyle olur. :KK66: İllaha dua edeceksen kendin için dua et belki rezil hayatında bir şeyler yoluna girer. ;)

Back
X