Kaynana Şikâyetlerinden muzdarip olanlar...

Kuzum sen iyi misin ya? Senin aklın başında mı?

Sevgisinden ve güveninden kabul edenler arkadaslar var burda. Gelip tecrübelerini anlatsınlar bakalim. 1 tanesi memnun mu hayatından.

Yani sana ve senin gibilere acımıyorum ben. Çünkü belanı arıyorsun.

Bu kadar kadın bağıra bağıra "ev ev üstüne olmaz" derken (sevgisinden ve güveninden!!!!) Kv evine gidene acımıyorum.

Gule güle git. Ama bil ki yolun açık olmayacak. O gün burda sana tavsiye veren her kadını tek tek hatırla.

Ben yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
Bile bile ladeş..🤐 sakin yapma bu hatayi valla benden sana tavsiye .. eceline susadın galiba 😎🙊🙉🙈

Canım daha evlenmediysen evlenme yada ayrı eve çık. Beraber derken aynı ev mi? Kv tek mi kalacak başkası yok mu kocası baska oğlu kızı vs.? Yani belki iyi niyetli beraber yaşamak istedi diye dicem ama iyi niyetli olsa kız nasıl istiyosa diye dusunur. ahhh benim neler cektiğimi anlatsam sana.😏 aklın varsa ayrı git. Aklım yok diyosan beraber otur. Ama kadın yalnızsa baska kimsesi yoksa bide yaşlıysa bilemem farklı bi durum.

Ben yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
Aman kosarak kac oradan

Asla asla asla böyle bir evlilik yapmazdım çok net söylüyorum. Sevdiğim kişi ve ailem ne yaptıysa ikna edemediler ne demek biliyor musun? Senin hayatında o kadınının borusu ötecek. Kocan asla arkanda duramayacak ve sen hayatın boyunca onun sınırları içinde yaşayacaksın. Mevzu birlikte yaşamak değil. Sen esarete ve bozuk bir psikolojiye ve sonu belki boşanmak olan bir evliliğe imza atacaksın. Yerinde olsam kesinlikle yapmam bu evliliği çok net.

Başa çıkamıyoruz:KK69:

Asla asla asla böyle bir evlilik yapmazdım çok net söylüyorum. Sevdiğim kişi ve ailem ne yaptıysa ikna edemediler ne demek biliyor musun? Senin hayatında o kadınının borusu ötecek. Kocan asla arkanda duramayacak ve sen hayatın boyunca onun sınırları içinde yaşayacaksın. Mevzu birlikte yaşamak değil. Sen esarete ve bozuk bir psikolojiye ve sonu belki boşanmak olan bir evliliğe imza atacaksın. Yerinde olsam kesinlikle yapmam bu evliliği çok net.
Cocuk olunca da cocuk var diye hic bosanamaz. Omur boyu kadina 5 yildizli otelde gibi hizmet edecek. Kadin izin verirse anasini gorecek, kocasiyla gezecek. Ayni evde banyoyu bile istedigi gibi kullanamayacak. Bunlara bir oda verecekler sadece yatmadan yatmaya girecek. Sabah kalkip aksama kadar kadinin ayagina hizmet goturecek. Kolelik bu evlilik degil ki. Konu sahibi sonra kendim ettim kendim buldum turkusunu soyler durur. Basini cok taslara vurur da is isten gecer.

Kaynanalara biraz saygı lutfen

Back
X