Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bile bile ladeş..Ben yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
Aman kosarak kac oradanBen yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
Asla asla asla böyle bir evlilik yapmazdım çok net söylüyorum. Sevdiğim kişi ve ailem ne yaptıysa ikna edemediler ne demek biliyor musun? Senin hayatında o kadınının borusu ötecek. Kocan asla arkanda duramayacak ve sen hayatın boyunca onun sınırları içinde yaşayacaksın. Mevzu birlikte yaşamak değil. Sen esarete ve bozuk bir psikolojiye ve sonu belki boşanmak olan bir evliliğe imza atacaksın. Yerinde olsam kesinlikle yapmam bu evliliği çok net.Ben yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
Ben yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
Cocuk olunca da cocuk var diye hic bosanamaz. Omur boyu kadina 5 yildizli otelde gibi hizmet edecek. Kadin izin verirse anasini gorecek, kocasiyla gezecek. Ayni evde banyoyu bile istedigi gibi kullanamayacak. Bunlara bir oda verecekler sadece yatmadan yatmaya girecek. Sabah kalkip aksama kadar kadinin ayagina hizmet goturecek. Kolelik bu evlilik degil ki. Konu sahibi sonra kendim ettim kendim buldum turkusunu soyler durur. Basini cok taslara vurur da is isten gecer.Asla asla asla böyle bir evlilik yapmazdım çok net söylüyorum. Sevdiğim kişi ve ailem ne yaptıysa ikna edemediler ne demek biliyor musun? Senin hayatında o kadınının borusu ötecek. Kocan asla arkanda duramayacak ve sen hayatın boyunca onun sınırları içinde yaşayacaksın. Mevzu birlikte yaşamak değil. Sen esarete ve bozuk bir psikolojiye ve sonu belki boşanmak olan bir evliliğe imza atacaksın. Yerinde olsam kesinlikle yapmam bu evliliği çok net.
Kaynanalara biraz saygı lutfenBen yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?