Kaynana=sinir

"Tamam anne ben bakarım çıktığımda tavalara güzel bulursam alırım" deseydin bence konu kapanırdı diye düşünüyorum. Çok muhabbeti uzatıp yüz göz olma, hele kocanla hiç kötü olma sana tavsiyem. Ben evleneli 1,5 yıl oldu, altlı-üstlüyüz artık bir lafını duyuyorum diğer lafını duymuyorum, anında da cevap veriyorum ki sonra kocama anlatmayım diye. Kocamı dahil etmeyince evimde huzurlu oluyorum en azından.

Bizim de ilk bir yılımız çok kötü geçti bu yüzden, bir anda oğlu kıymete binmişti sanki.. Şimdi ne derse desin kocama söylemiyorum, kendim cevabını veriyorum terbiyesizlik yapmadan..Daha iyi oluyor herşey yavaş yavaş..

Kizlar valla ben de artik taktik degistirecem biktim çünkü anlatsam anlamiyo eşim Yoruldum ya ne zaman gelse kadin tam arayi düzeltiyorum esimle hurraa basa dönüyor herşey artik hic bisey e ses etmeyecem gelmiş gitmiş karismis hic birşey demeyecm onlar haklilar diyecem ne derlerse umarim ise. Yarar en azindan basim rahat olur

tek derdiniz size tava alması mı

İyi kv ben ne gördüm ne duydum. Ne bu oğullarına olan aşkları anlamadım ben. Resmen kocaları yerine koyup seviyorlar ya. Ellerinde olsa oğullarıyla evlenirler valla o kadar arsızlar. Bizimki kaç kere yüzümüze belli etti oğlunu bana kıskandığını o yüzden çekemiyor beni. O da diğer kvler gibi her şeye müdahile eder, hep her şeyin iyisini, doğrusunu o biler, illaki onun istediği olsun diye kafa beyin bırakmaz, sürekli beraber olalım hep iç içe olalım diye yakamızdan düşmez, insanın hayatını resmen zehir eder ya. Eşimle olan kavgalarımızın 90%ı hep annesi yüzünden. Artık bende stratejimi değiştirmeye karar verdim. Ne dese hooop anında cevabını verecem gerekirse kavga çıksın onunla ama eşime bişey söylemiyeceğim. Çünki 2 sene oldu eşim bu sorunu çözemedi gitti.

eşinizin aklı yok mu kendi kararlarını veremiyor mu ?
insanları idare etmiyorsunuz ,

Esim esi ve annesi arasnda kalio akli olmadigindan degil iki tarafida kirmak istemio Bunu yaşamayan bilemez böle konustugunuza gore sizin başınıza bu durum hiç gelmemiş idareyle ne alakası var kaç tane kadın evine müdahale edilmesini ister ben istemiyorum sizi rahatsız etmezse bu durum onuda bilemem oğullarına bu kdr duskunlerse evlendirmesinler o zmn biz cekmek zorunda değiliz kiskancliklarini

YAŞAMAK;
düğünümü mahfetti,
hamileliğim boyunca şekerim tavan yaptı,
tüm altın bileziğimi sattık ev alacağız diye oyunlarla evi üzerine aldırdı,
erken doğum yapmama sebep oldu,
çocuğumu emzirirken bile burnumdan getirdi,
kızım için bunu ben doğurdum sen cici annesisin der,
oğlundan çocuk doğurduğunu iddia eder,
velhasıl konuşur da konuşur....
ben kv düşmanı bile olsam burada sizi haksız gördüm işin gerçeği

İnanın sadece bu değil benmkide birebir aynı sizinle 5 yıldır evliyim 5 yıldır cekiorum hala cekiorum o sadece örneklerden biriydi ben kardeşimin nişanına gidememedim düğününe 2 günlugune gittim yabancı gibi çünkü kendi aileme düşman etti kocami daha neler neler insan bi muddet sona tahamulsuzlesio o olayda kendi istediğini oğluna yaptırıp sen istediğin kdr konuş oğlum benm dedigimi yapio mesajı vermekti

Bence yanlış yapmıssınız. Keşke benim kvdemde böyle düşünceli olsa. Alalım,alayım vs dese benimsese. Benimkisi,alırsınız canım nolcak,sabredin borcunuz bitsin vs.. diye akıl verir. Bu daha kırıcı oluyo :/

Canim evlendiginizden beri bende aynı sıkıntıları yaşıyorum. 3 yıl oldu hala oğlunu kıskanır ve her fırsatta bana laf sokuyor.en son bana seni annen iyi yetistirememis boşa okumuşsun neler neler dedi.kayinpederi arayip anlattım. Sen onu takma kafana yıllardır ben çekiyorum dedi.konusucam üzülme dedi.eşime anlattım mal gibi dinliyor herseferinde .gidip demiyor ki bu kız yollu mu da annesi yetistirememis olsun.alımı Terimleri kazanıp uzaktanegitimle okudum uniyi.beni millete cekistiriyor açıktan okudu diye.kulaklarimla duydum .komşusu atanmış öğretmen olmuşsa önemli olan o dedi. Kendi kızı baba parasıyla okudu.ya daha bi sürü. Oğlum oldu şimdi keşke olmadan ayrilsaydim.oğlu tam bir mal.öküz gibi yüzüme bakmadan dinliyor.okadar sinirlendigimle kalıyorum. Dün yine bize geldi kV bu Tencereler nezaman aldın dedi .annem aldı dedim.kaliteli bişey değil dedi.markası değil çelik dedim.yine ayını ni dedi.neyse gitti.ama sinir oldum.eşim geldi anlattım yine sadece dinledi.artık susmadım gece bile adaletli ol.ben aynı binada yapamıyorum kafayı yiycem niye bişey yapımiyorsun dedim.bardağı sıkıp elini kesti.ailemi çağırdım artık onun babasında.k.peder o öyle duymiycan diyor.oğlu laf söyletmiyor. Annemi kotulemeyin dedi.bende olanı anlatiyorum dedim iftira etmiyorum. Büyüdü iyice. Babam ona sözünde duruyorsun erkek değilsin dedi.nasıl sinirlendi.annemde bak nasıl bir kelimede köprüdün. Kızım 3 yıldır bu hakaretleri dinliyor nasılsın dedi.babalara gerizekalı gerizekalı konuşmayın dedi.babam bi daha görüşmem diyor .eşim olacak adi de.napayim=((

Canim evlendiginizden beri bende aynı sıkıntıları yaşıyorum. 3 yıl oldu hala oğlunu kıskanır ve her fırsatta bana laf sokuyor.en son bana seni annen iyi yetistirememis boşa okumuşsun neler neler dedi.kayinpederi arayip anlattım. Sen onu takma kafana yıllardır ben çekiyorum dedi.konusucam üzülme dedi.eşime anlattım mal gibi dinliyor herseferinde .gidip demiyor ki bu kız yollu mu da annesi yetistirememis olsun.alımı Terimleri kazanıp uzaktanegitimle okudum uniyi.beni millete cekistiriyor açıktan okudu diye.kulaklarimla duydum .komşusu atanmış öğretmen olmuşsa önemli olan o dedi. Kendi kızı baba parasıyla okudu.ya daha bi sürü. Oğlum oldu şimdi keşke olmadan ayrilsaydim.oğlu tam bir mal.öküz gibi yüzüme bakmadan dinliyor.okadar sinirlendigimle kalıyorum. Dün yine bize geldi kV bu Tencereler nezaman aldın dedi .annem aldı dedim.kaliteli bişey değil dedi.markası değil çelik dedim.yine ayını ni dedi.neyse gitti.ama sinir oldum.eşim geldi anlattım yine sadece dinledi.artık susmadım gece bile adaletli ol.ben aynı binada yapamıyorum kafayı yiycem niye bişey yapımiyorsun dedim.bardağı sıkıp elini kesti.ailemi çağırdım artık onun babasında.k.peder o öyle duymiycan diyor.oğlu laf söyletmiyor. Annemi kotulemeyin dedi.bende olanıanlatiyorum dedim iftira etmiyorum. Büyüdü iyice. Babam ona sözünde duruyorsun erkek değilsin dedi.nasıl sinirlendi.annemde bak nasıl birkelimede köprüdün. Kızım 3 yıldır bu hakaretleri dinliyor nasılsındedi.babalara gerizekalı gerizekalı konuşmayın dedi.babam bi dahagörüşmem diyor .eşim olacak adide.napayim akıl verin=(( bu binadan çıkarın kızımı dedi. Eşim bıraksın beni isterse ben gitmem dedi. Babam da dengeyi kuramiyorsun kız kafayı mi yesin dedi yazık değil mi dedi. Sesi çıkmıyor. KP bayramdan SONRA konuşuruz istiyorlarsa çıkarlar dedi.bende eşim istemiyor siz cikaricaksiniz bizi dedim. Bende cikarmazsaniz ben gidicem dedim.napayım kızlar çok kötüyüm =((

Copunu istemiyorum başına kakıp duruyor.kabak soyacagim var ama neden oyacagim yokmuş. Çok eksiğimiz varmış oyüzden. Bi oyacak ne büyük eksiklik.ama geçen ben yokken guveclerimi almış. Onunda güveç yoktu daha geçen aldı. Sen 40 yıllık evlisinde eksiğin var.adı batasica

merhaba . hep aynı sorunlar aynı sikayetler bizde altlı üstlü oturuyoruz 1.bucuk senelik ewliyim bıktım bezdim yoruldum yani napcamı bilmiyorum bende. enalt katta kayyınvaldem ikinci katta elti üst katta ben .bide 40 yasında evlenmemis görümce var arada geliyo ewi karıstırıyo huzru kacırıyo gidiyo.bana misafir gelsin kaynanam eltime cıkıp gene kim geldi ne cok geleni gideni oluyo demis. esimi benden kıskanıyo biz annemlere yemeye gidelim arıyo oğlunu beni suraya götür buraya götür diye sürekli aynısını yapıyo . ben calısan biriyim eltim kaynanamın ewini temizlemiyo ben haftasonları yapıyorum eltim calısmadı halde gene yaranamıyorum gene laf sokuyo kaynanam . görümcem orda burda söyleniyomus gelinler bisey yapmıyo diye okadar vicdanen rahatımki yapıyorum yapmıyo oluyorum kaynanam yemek yapar ikinci kata eltiye götürür bize bir tabak bile vermez gördümüzdede üst kata cıkmak zor geliyo diyo ama ikinci kata sürekli cıkıyo. eltiye misafir gelsin börekler cörekler donatıyo ahhh ahhh daha neler neler ....

Bol bol dua et kafanı meşgul edecek şeyler bul ve tabi ki mümkün ise 3 Maymun oynamayı öğren.

Altın kural bu canım. Maalesef.. Rabbim yadımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…