- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
- 123
"Tamam anne ben bakarım çıktığımda tavalara güzel bulursam alırım" deseydin bence konu kapanırdı diye düşünüyorum. Çok muhabbeti uzatıp yüz göz olma, hele kocanla hiç kötü olma sana tavsiyem. Ben evleneli 1,5 yıl oldu, altlı-üstlüyüz artık bir lafını duyuyorum diğer lafını duymuyorum, anında da cevap veriyorum ki sonra kocama anlatmayım diye. Kocamı dahil etmeyince evimde huzurlu oluyorum en azından.Bende en son yaşadığm olayı anlatayım KV torununu gormeye geldiler nese bana mutfakta tavalarin kötü olmuş tava alalım dedi bende istemiyorum tikis tikis oluo üst uste sevmiorum muatfqgim küçük daha sonra kendim alırım eşim asker doğuya gitcez doğu dönüşü alırım dedim bu konuyu.mutfakta konuştuk sesini çıkarmadi nese salona geldik bu seferde oglunun yanında acti konuyu granit tavalardan alalim dedi ben yine istemiyorum dedim hem çok pahalı dedim 2 tavaya 150 lira veremem dedim kayinbabam sen paraya kiyamayacaksin herhalde biz alalım dedi bende hyr istemiyorum ne alakası var dedim nese konu kapandı aradan 1 ay geçti eşim memleketine bikac gunlugune annesine gitti ben gitmedim orda KV hemen aldığı tavalari esime vermiş gotur DİE beni aradılar aldım tavanı yolluorum DİE bende kizdm ben sana alma dedim neden aldın dedim EE ihtiyacın vardı aldım dedi istemiyorum dedim yeniden nese esim aradı yalnızken ben annene ben goturrum dedim getircem yazık kadın almış dedi bende sinirlendim kavga ettik o tavalar gelmicek gelirse annesi arar kavga ederim dedim esimde kavga etti benle ve tavalari getirmedi ama biz günlerce kus kaldık ve esimin bana ilk söylediği laf sen nie böle.kotusun almış kadın neolurdu kabul etseydin dedi bende burda tartıştık mutfakta soledim neden inatla gitti aldı benle yarisio sürekli dedim daha büyük kavga ettik ne yaparsiniz allah aşkına bunun gbi bi suru olay en son bunu yaşadım biktim artık Yoruldum ne kdr basit bi konu ama olay artık nerelere gelio esimden kaynaklanio annesine istemiosa nie aldın demio da kabul etmiorum DİE bana kizio
Bizim de ilk bir yılımız çok kötü geçti bu yüzden, bir anda oğlu kıymete binmişti sanki.. Şimdi ne derse desin kocama söylemiyorum, kendim cevabını veriyorum terbiyesizlik yapmadan..Daha iyi oluyor herşey yavaş yavaş..Kaynanasi kiskanc olanlar oğlunu paylasamayanlar geliniyle lütfen yardim edin siz bu sorunu cozebildiniz mi Eşiniz size kaynananiz yüzünden kotu davranuyirsa duzeltebildiyseniz bana da söyleyin allah askina yârdima ihtiyaç im var
tek derdiniz size tava alması mıBende en son yaşadığm olayı anlatayım KV torununu gormeye geldiler nese bana mutfakta tavalarin kötü olmuş tava alalım dedi bende istemiyorum tikis tikis oluo üst uste sevmiorum muatfqgim küçük daha sonra kendim alırım eşim asker doğuya gitcez doğu dönüşü alırım dedim bu konuyu.mutfakta konuştuk sesini çıkarmadi nese salona geldik bu seferde oglunun yanında acti konuyu granit tavalardan alalim dedi ben yine istemiyorum dedim hem çok pahalı dedim 2 tavaya 150 lira veremem dedim kayinbabam sen paraya kiyamayacaksin herhalde biz alalım dedi bende hyr istemiyorum ne alakası var dedim nese konu kapandı aradan 1 ay geçti eşim memleketine bikac gunlugune annesine gitti ben gitmedim orda KV hemen aldığı tavalari esime vermiş gotur DİE beni aradılar aldım tavanı yolluorum DİE bende kizdm ben sana alma dedim neden aldın dedim EE ihtiyacın vardı aldım dedi istemiyorum dedim yeniden nese esim aradı yalnızken ben annene ben goturrum dedim getircem yazık kadın almış dedi bende sinirlendim kavga ettik o tavalar gelmicek gelirse annesi arar kavga ederim dedim esimde kavga etti benle ve tavalari getirmedi ama biz günlerce kus kaldık ve esimin bana ilk söylediği laf sen nie böle.kotusun almış kadın neolurdu kabul etseydin dedi bende burda tartıştık mutfakta soledim neden inatla gitti aldı benle yarisio sürekli dedim daha büyük kavga ettik ne yaparsiniz allah aşkına bunun gbi bi suru olay en son bunu yaşadım biktim artık Yoruldum ne kdr basit bi konu ama olay artık nerelere gelio esimden kaynaklanio annesine istemiosa nie aldın demio da kabul etmiorum DİE bana kizio
tek derdiniz size tava alması mı
eşinizin aklı yok mu kendi kararlarını veremiyor mu ?Sorun tava alınıp alınmaması değil sorun oğlu kimin söylediğini yapacak
eşinizin aklı yok mu kendi kararlarını veremiyor mu ?
insanları idare etmiyorsunuz ,
YAŞAMAK;Esim esi ve annesi arasnda kalio akli olmadigindan degil iki tarafida kirmak istemio Bunu yaşamayan bilemez böle konustugunuza gore sizin başınıza bu durum hiç gelmemiş idareyle ne alakası var kaç tane kadın evine müdahale edilmesini ister ben istemiyorum sizi rahatsız etmezse bu durum onuda bilemem oğullarına bu kdr duskunlerse evlendirmesinler o zmn biz cekmek zorunda değiliz kiskancliklarini
YAŞAMAK;
düğünümü mahfetti,
hamileliğim boyunca şekerim tavan yaptı,
tüm altın bileziğimi sattık ev alacağız diye oyunlarla evi üzerine aldırdı,
erken doğum yapmama sebep oldu,
çocuğumu emzirirken bile burnumdan getirdi,
kızım için bunu ben doğurdum sen cici annesisin der,
oğlundan çocuk doğurduğunu iddia eder,
velhasıl konuşur da konuşur....
ben kv düşmanı bile olsam burada sizi haksız gördüm işin gerçeği
Bence yanlış yapmıssınız. Keşke benim kvdemde böyle düşünceli olsa. Alalım,alayım vs dese benimsese. Benimkisi,alırsınız canım nolcak,sabredin borcunuz bitsin vs.. diye akıl verir. Bu daha kırıcı oluyo :/Bende en son yaşadığm olayı anlatayım KV torununu gormeye geldiler nese bana mutfakta tavalarin kötü olmuş tava alalım dedi bende istemiyorum tikis tikis oluo üst uste sevmiorum muatfqgim küçük daha sonra kendim alırım eşim asker doğuya gitcez doğu dönüşü alırım dedim bu konuyu.mutfakta konuştuk sesini çıkarmadi nese salona geldik bu seferde oglunun yanında acti konuyu granit tavalardan alalim dedi ben yine istemiyorum dedim hem çok pahalı dedim 2 tavaya 150 lira veremem dedim kayinbabam sen paraya kiyamayacaksin herhalde biz alalım dedi bende hyr istemiyorum ne alakası var dedim nese konu kapandı aradan 1 ay geçti eşim memleketine bikac gunlugune annesine gitti ben gitmedim orda KV hemen aldığı tavalari esime vermiş gotur DİE beni aradılar aldım tavanı yolluorum DİE bende kizdm ben sana alma dedim neden aldın dedim EE ihtiyacın vardı aldım dedi istemiyorum dedim yeniden nese esim aradı yalnızken ben annene ben goturrum dedim getircem yazık kadın almış dedi bende sinirlendim kavga ettik o tavalar gelmicek gelirse annesi arar kavga ederim dedim esimde kavga etti benle ve tavalari getirmedi ama biz günlerce kus kaldık ve esimin bana ilk söylediği laf sen nie böle.kotusun almış kadın neolurdu kabul etseydin dedi bende burda tartıştık mutfakta soledim neden inatla gitti aldı benle yarisio sürekli dedim daha büyük kavga ettik ne yaparsiniz allah aşkına bunun gbi bi suru olay en son bunu yaşadım biktim artık Yoruldum ne kdr basit bi konu ama olay artık nerelere gelio esimden kaynaklanio annesine istemiosa nie aldın demio da kabul etmiorum DİE bana kizio
Bende en son yaşadığm olayı anlatayım KV torununu gormeye geldiler nese bana mutfakta tavalarin kötü olmuş tava alalım dedi bende istemiyorum tikis tikis oluo üst uste sevmiorum muatfqgim küçük daha sonra kendim alırım eşim asker doğuya gitcez doğu dönüşü alırım dedim bu konuyu.mutfakta konuştuk sesini çıkarmadi nese salona geldik bu seferde oglunun yanında acti konuyu granit tavalardan alalim dedi ben yine istemiyorum dedim hem çok pahalı dedim 2 tavaya 150 lira veremem dedim kayinbabam sen paraya kiyamayacaksin herhalde biz alalım dedi bende hyr istemiyorum ne alakası var dedim nese konu kapandı aradan 1 ay geçti eşim memleketine bikac gunlugune annesine gitti ben gitmedim orda KV hemen aldığı tavalari esime vermiş gotur DİE beni aradılar aldım tavanı yolluorum DİE bende kizdm ben sana alma dedim neden aldın dedim EE ihtiyacın vardı aldım dedi istemiyorum dedim yeniden nese esim aradı yalnızken ben annene ben goturrum dedim getircem yazık kadın almış dedi bende sinirlendim kavga ettik o tavalar gelmicek gelirse annesi arar kavga ederim dedim esimde kavga etti benle ve tavalari getirmedi ama biz günlerce kus kaldık ve esimin bana ilk söylediği laf sen nie böle.kotusun almış kadın neolurdu kabul etseydin dedi bende burda tartıştık mutfakta soledim neden inatla gitti aldı benle yarisio sürekli dedim daha büyük kavga ettik ne yaparsiniz allah aşkına bunun gbi bi suru olay en son bunu yaşadım biktim artık Yoruldum ne kdr basit bi konu ama olay artık nerelere gelio esimden kaynaklanio annesine istemiosa nie aldın demio da kabul etmiorum DİE bana kizio
Copunu istemiyorum başına kakıp duruyor.kabak soyacagim var ama neden oyacagim yokmuş. Çok eksiğimiz varmış oyüzden. Bi oyacak ne büyük eksiklik.ama geçen ben yokken guveclerimi almış. Onunda güveç yoktu daha geçen aldı. Sen 40 yıllık evlisinde eksiğin var.adı batasicaBence yanlış yapmıssınız. Keşke benim kvdemde böyle düşünceli olsa. Alalım,alayım vs dese benimsese. Benimkisi,alırsınız canım nolcak,sabredin borcunuz bitsin vs.. diye akıl verir. Bu daha kırıcı oluyo :/
Kaynanasi kiskanc olanlar oğlunu paylasamayanlar geliniyle lütfen yardim edin siz bu sorunu cozebildiniz mi Eşiniz size kaynananiz yüzünden kotu davranuyirsa duzeltebildiyseniz bana da söyleyin allah askina yârdima ihtiyaç im var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?