Kaynana sorunları

Ailen yok mu bacım çek git yanlarına. Hala kaynanam söyle böyle diyorsun senin herif adam değil ki dövüyormuş seni...
Arada kaldığı için bana yükseliyor anasına laf anlatmaya çalışıyor ama o kadın beni kıskandığı için hala aynı şeylere devam ediyor hiç iyiligimi istemiyor o kadın nefret ediyorum ondan nefret eşim ona dedi yuvamı sen bozacaksin ama ne fayda konuşmuyoruz artık onlarla bağlantımızı tamamen kestik

Kimse arada kaldığı ıcın eşini dövmez kendıne bu şekilde işleme lütfen .

Kimse arada kaldığı ıcın eşini dövmez kendıne bu şekilde işleme lütfen .
Belki ben böyle şeyleri gördüğüm için normal bakmaya başladım zamanla bilmiyorum eşim de üzerime çok geliyor kavgadan sonra bile sürekli beni suçluyor Allah görüyor ya en çok kim kimin iyiliğini istemiyorsa Allah ona bir o kadar da kötülük versin

Bi kadın olarak yuva yıkılmasının acısını yaşamadan hissedebilirim . İnan bak normal değil eşinin seni dövmesi kendıne bunu yaptırma müsade etme

Yok artık o zaman sen de kocana laf anlatamadığın için aramızda para toplayalım ver iki adama eşini dövdür madem böyle anlıyor?

Kızkardeşini karısını döven yarın da kızını dövecektir. O zaman bahaneleriniz ne olacak? Kızım bana kızdı seni dövdü, aslında özünde çok iyi baba mı diyeceksiniz? Kötü not alır dayak yer, evde gürültü yapar dayak yer, yemek seçer dayak yer... Neyse size dayak ortağı olur şiddeti paylaşırsınız. Aynen aynen sorun kaynananız kocanız değil. Genç kıza tokat atan o eli her seferinde kırılsın hatta elden ayaktan düşsün inşallah kocanız. Böyle pislik mağara dönemi adamlarıyla koşa koşa evlenip bir de çocuk yapıyorsunuz. Sakın boşanmayın olur mu, özünde çok iyiymiş kocanız. Bir cümlede bile ben bu ortamda çocuk büyütemem, güvenli huzurlu değil vs yazmamışsınız. Varsa yoksa kaynanam beni kıskanıyor kocam beni dövüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…