Kaynana sorunları

Ailen yok mu bacım çek git yanlarına. Hala kaynanam söyle böyle diyorsun senin herif adam değil ki dövüyormuş seni...
Arada kaldığı için bana yükseliyor anasına laf anlatmaya çalışıyor ama o kadın beni kıskandığı için hala aynı şeylere devam ediyor hiç iyiligimi istemiyor o kadın nefret ediyorum ondan nefret eşim ona dedi yuvamı sen bozacaksin ama ne fayda konuşmuyoruz artık onlarla bağlantımızı tamamen kestik

Kimse arada kaldığı ıcın eşini dövmez kendıne bu şekilde işleme lütfen .

Kimse arada kaldığı ıcın eşini dövmez kendıne bu şekilde işleme lütfen .
Belki ben böyle şeyleri gördüğüm için normal bakmaya başladım zamanla bilmiyorum eşim de üzerime çok geliyor kavgadan sonra bile sürekli beni suçluyor Allah görüyor ya en çok kim kimin iyiliğini istemiyorsa Allah ona bir o kadar da kötülük versin

Bi kadın olarak yuva yıkılmasının acısını yaşamadan hissedebilirim . İnan bak normal değil eşinin seni dövmesi kendıne bunu yaptırma müsade etme

Yok artık o zaman sen de kocana laf anlatamadığın için aramızda para toplayalım ver iki adama eşini dövdür madem böyle anlıyor?

Kızkardeşini karısını döven yarın da kızını dövecektir. O zaman bahaneleriniz ne olacak? Kızım bana kızdı seni dövdü, aslında özünde çok iyi baba mı diyeceksiniz? Kötü not alır dayak yer, evde gürültü yapar dayak yer, yemek seçer dayak yer... Neyse size dayak ortağı olur şiddeti paylaşırsınız. Aynen aynen sorun kaynananız kocanız değil. Genç kıza tokat atan o eli her seferinde kırılsın hatta elden ayaktan düşsün inşallah kocanız. Böyle pislik mağara dönemi adamlarıyla koşa koşa evlenip bir de çocuk yapıyorsunuz. Sakın boşanmayın olur mu, özünde çok iyiymiş kocanız. Bir cümlede bile ben bu ortamda çocuk büyütemem, güvenli huzurlu değil vs yazmamışsınız. Varsa yoksa kaynanam beni kıskanıyor kocam beni dövüyor.

Canım ayni durumu bende yaşıyorum 3 yıldır ne çektiğimi ben biliyorum bende yan yana oturuyorum ayni katta oturuyoruz en küçük örnek ayakkabiliklwri çöp kovaları benim kapımın önüne koyuyor neler neler eşin zaten sinir edici birisi bizi savunsa eşime boyle yapıyorsun dese dese bile ne degisirki kadin anlamadiktan sonra bende stres yapa yapa tüp bebegim bile tutmadi ağlayıp gözündenmi olucaksın sevgi bekleme ne sevgisi ya bende sevgi dilendim ne oldu kıskançlık fesatlık ne alırsam onu alır simdi konuşmuyorum ama esim gidiyor anca eşimden bilgi alır durumları olmasına rağmen birsey yapmadılar umurumda değil ama insan düşünür eder bu adamlar ana kuzusu kendine stres etme kızın var diye cekmek zorunda değilsin şayet çalışıyorsan mesleğin varsa yada ailen istiyorsa görmezden gel daha iyi ben öyle yapıyorum artık cunku hastalığa kaldım hic borsey senden değerli değil

Eşimde görüşmüyor annesiyle hiçbir şekilde ama konusunu evde açınca da sorun çıkıyor aramızda o yüzden bende konuları açmamaya çalışıyorum yani bende eşimde gormezdeen geliyoruz artık kaynanam bana nispet olsun diye eşimle arasini iyi yapıyordu ama aralarını açtım eşimle tartıştım sen muhatap oldukça kaynanam benim tepeme çıkıyordu saçma sapan işler işte

Evet ya çekeceğiz ya bu diyardan gideceğiz ben umursamıyorum çok şükür esim degisti ve arada tartışıyoruz o kadar genelde annesi yüzünden bizim aramızda hiç bir sorun yok artık karşılık veriyorum annesine sen değerlisin kendini düşün ilk sonra çocuğun sana birsey olursa çocuğun zaten ortada kalır yalnız

Aynen öyle 1 hafta oldu kaynanamla görüşmüyorum bana ne kadar da zarar veriyormuş bunu fark ettim yıpratmaya çalışıyor üzmeye çalışıyor beni mutlu görmeye dayanamıyor bide kaynanamın kaynana ver kayınpederide hala yaşiyor bence hayatımı rahatlığımı da kıskanıyodur bide ona hiçbir şekilde de el atmıyorum işlerinde en çok sinirlendiği nokta bu zaten işlerine el atmamak zaten çatlasın gebersin diye de en çok el atmak istemiyorum

Canım en güzeli lni yapıyorsun çatlasın uzak dur kendini strese sokma o varsa yok gibi davran ben öyle yapıyorum aynı şekilde bendede evine ne alıyorsam aynisini aliyor sinir hastası etti suan kafaya pek takmamaya çalışıyorum

Ay yok artık kocanizdan dayak yiyorsunuz ama esas derdiniz sizi kvnize karşı savunmamasi mi? İnsanlar da bi acayip oldu.

Dayak yiyorsunuz ama suçu kv mi arıyorsunuz? Kv beklentiniz sizi dayaktan kurtarması mı? Kızım var diyorsunuz evinizde böyle şeyleri görürse önce babasından sonra sevgilisinden/kocasından dayak yiyecek ve bunu normal zannedecek farkında mısınız? Kızım gözümün önüne geliyor demişsiniz önce bunları bir düşünün. Hiçbir şey yapamıyorsanız ailenizin yanına gidin durumu onlarla paylaşın.

Eşin çok gelişmiş sanki. Homo erectus kısmında kalmış, günümüz insan seviyesine ulaşması imkansız görünüyor. Boşa gitsin bu dağ armudunu.

Yaklaşık 15 gün önce yazmışsınız ama görmüşken yazayım. Siz neden sevgi şefkat saygı vs bekliyorsunuz ki ? Laf mı soktu sen de sok , tripmi yaptı görmezden gel. Her ortamda ışıl ışıl parla ki söylediği sözlerin senin canını yaktığını anlamasın. Araya da " 7 sülaleniz toplansa benim gibi gelini bulamazdınız " diye sokuştur. Ara sıra da "hangi yetimi sevindirdiniz de oğlun bana denk geldi ,her gün iki rekat şükür namazı kılıyor. "de. Çok işe yarayacak.

Kaynanam çok iyi insandır ara sıra sinirimi bozacak bir cümle kurduğunda ;" Ben anne babamdan aldığım saygıdan dolayı sesimi çıkarmıyorum ama istesem sizin beşikten mezera tüm sülalenizi parmağımda oynatırım " Diyip kahkaha atıyorum. Rahmetli anneannemi her gördüğü ortamda ;" ellerimlekazıdım 'a bir laf söylemeye ,kavga etmeye korkuyorum o bana on laf söylüyor susturuyor " Diye gülerek serzenişte bulunuyordu.

Burda sorun ne biliyor musunuz kaynananiza koşarken eşinize toz kondurmuyorsunuz.Arada kaldığınızı savunuyorsunuz.Zaten kimse eve direk tokat atarak girmiyor hep bir bahaneleri var arada kaldım üstüme gelsin vs.Burda asıl suçlu ikinizede yerini bildirmeyen eşiniz.Bosanamayabilirsiniz haklı nedenleri iade olabilir ama en azından gerçekleri bilin.Ayrica sizde bu adamla yaşamaya devam edecekseniz kaynanayı gormeyeceksiniz.Kediye eşeğin kişi diyor ve siz üstünüze aliniyorsunuz.(Size soyledigi bile belli değil)Sizde böyle olunca laf arasında çaktırmadan geri iade edeceksiniz.Eve gelip her şeyi kocaniza anlatırsanız tabi huzurunuzda kalmaz

Naptiniz merak ettim? Gelişme var mi
Kaynanamdan uzak duruyorum gidip gelmiyorum yüzünü yakından dahi görmüyorum oğluylada konuşmuyor görümceme bana ağır laf ettiği için bir Tokat attı diye yani oğluna sahip çıkamayan bir kadın el kızıyla mi geçinecek tek gelmişe uzaklaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…