- 29 Haziran 2025
- 42
- -23
- 1
- 26
- Konu Sahibi hndnnnnnnn
-
Arada kaldığı için bana yükseliyor anasına laf anlatmaya çalışıyor ama o kadın beni kıskandığı için hala aynı şeylere devam ediyor hiç iyiligimi istemiyor o kadın nefret ediyorum ondan nefret eşim ona dedi yuvamı sen bozacaksin ama ne fayda konuşmuyoruz artık onlarla bağlantımızı tamamen kestikAilen yok mu bacım çek git yanlarına. Hala kaynanam söyle böyle diyorsun senin herif adam değil ki dövüyormuş seni...
Kimse arada kaldığı ıcın eşini dövmez kendıne bu şekilde işleme lütfen .Eşimde arada kaldığı için bana karşı yükseliyor gidip gelme boşver ama ailesine de laf söylüyor anasının kafasına girmiyor bugün annesine dedi benim yuvamı yıkmaya çalışıyor yeter artık diye söylendi ama işte bugünden sonra ne olacak görücez
Belki ben böyle şeyleri gördüğüm için normal bakmaya başladım zamanla bilmiyorum eşim de üzerime çok geliyor kavgadan sonra bile sürekli beni suçluyor Allah görüyor ya en çok kim kimin iyiliğini istemiyorsa Allah ona bir o kadar da kötülük versinKimse arada kaldığı ıcın eşini dövmez kendıne bu şekilde işleme lütfen .
Bi kadın olarak yuva yıkılmasının acısını yaşamadan hissedebilirim . İnan bak normal değil eşinin seni dövmesi kendıne bunu yaptırma müsade etmeBelki ben böyle şeyleri gördüğüm için normal bakmaya başladım zamanla bilmiyorum eşim de üzerime çok geliyor kavgadan sonra bile sürekli beni suçluyor Allah görüyor ya en çok kim kimin iyiliğini istemiyorsa Allah ona bir o kadar da kötülük versin
Yok artık o zaman sen de kocana laf anlatamadığın için aramızda para toplayalım ver iki adama eşini dövdür madem böyle anlıyor?Arada kaldığı için bana yükseliyor anasına laf anlatmaya çalışıyor ama o kadın beni kıskandığı için hala aynı şeylere devam ediyor hiç iyiligimi istemiyor o kadın nefret ediyorum ondan nefret eşim ona dedi yuvamı sen bozacaksin ama ne fayda konuşmuyoruz artık onlarla bağlantımızı tamamen kestik
Canım ayni durumu bende yaşıyorum 3 yıldır ne çektiğimi ben biliyorum bende yan yana oturuyorum ayni katta oturuyoruz en küçük örnek ayakkabiliklwri çöp kovaları benim kapımın önüne koyuyor neler neler eşin zaten sinir edici birisi bizi savunsa eşime boyle yapıyorsun dese dese bile ne degisirki kadin anlamadiktan sonra bende stres yapa yapa tüp bebegim bile tutmadi ağlayıp gözündenmi olucaksın sevgi bekleme ne sevgisi ya bende sevgi dilendim ne oldu kıskançlık fesatlık ne alırsam onu alır simdi konuşmuyorum ama esim gidiyor anca eşimden bilgi alır durumları olmasına rağmen birsey yapmadılar umurumda değil ama insan düşünür eder bu adamlar ana kuzusu kendine stres etme kızın var diye cekmek zorunda değilsin şayet çalışıyorsan mesleğin varsa yada ailen istiyorsa görmezden gel daha iyi ben öyle yapıyorum artık cunku hastalığa kaldım hic borsey senden değerli değil3 yıllık evliyim kaynanam beni ne sevebildi ne kabullenebildi ben ona sevdiğim adamın annesidir gözüyle bakarken o bana eldir el alemdr gözüyle bakıyor ne zaman beni görse laf sokma çabalarına giriyor arkamdan sürekli eleştiriyor ona iyilik yapsam gözüne gelmiyor sürekli kusur arıyor ve aramaya çalışıyor bu yüzdende çok huzurum kaçıyor mutlu olduğumu görünce hemen beni aşağı çekmeye başlıyor mutsuz edip ısrarla modunu düşürme çabalarına giriyor ve kaynanamla sürekli atışmalarimjz oluyor bu yüzden de eşimle aramda huzursuzluk oluşmaya başlıyor bu sefer ben kaynanamı eşime anlatmaya başlıyorum eşimde canı istese biraz arkamda var gibi görünüp yok oluyor istemesede zaten hiç arkamda olmuyor bu sebeple daha çok huzurum kaçıyor daha çok tartışma cikartasim geliyor annesine doğru düzgün bir laf bile anlatamıyor konuşamıyor korkuyor desem korkmuyor sanırım üzülmesine kıyamıyor ama bu sefer de en çok üzülen yıpranan kişide ben oluyorum tek başıma kalıp tek başıma kayınpederime veya aileden birine 2 saat laf anlatmak zorunda kalıyorum ki anlamıyorlarda zaten haklida olsam her zaman haksız taraf ben oluyorum eşim bile yeter artk laf söylesin ne diyorsa desin boşver boşver deyip duruyor ama nereye kadar boşver eşim desem eş değil doğru dürüst arkamda dağ gibi durabilecek bir adam değil ki zaten dağ gibi durduğunu da bir gün tam göremedim hep annesini düşünerek konuşuyor annesiyle aradan laf seçiyor konuşurken ama bana karşı da öyle değil kırıp dövüp dağıtıyor 3 yılda ne stresler altında olduğumu bir ben bir Allahım biliyor bazen çekip gidesim geliyor buralardan kaynanam ne huzur veriyor ne bırakıyor yuvamız da eşimle huzurlu olalım oğlunu değilde sürekli gelininin üzerine gidiyor düşman gözüyle bakıyor bir kere şefkat dolu gözlerle baktığını görmedim bazen başımı alıp kaçmak istiyorum ama çocuğum var 1 tanecik kızım o gözümün önüne geliyor kendimi öyle durduruyorum evimde ayrı aynı evde yaşamıyoruz eşimin ailesiyle evler karşı karşıya sizce ne yapmam lazım eşime soruyorum bana yol göstermiyor bu hengamenin içinden de çekip çıkarmaya çalışmiyor kayınpederim kaynanamın o kadar arkasında ki haklı da olsa haksız da olsa onu savunmak zorundayim derken bile benim eşim yine sesini çıkarmıyor kendimi üzüp harap etmekten çok büyük hastalıklara kapilacam diye çok korkuyorum kızım geliyor gözümün önüne ne yapmam gerekiyor bu durumlarda bari sizlerden biri bana bir akıl versin artık tahammülüm kalmadı kimseye lütfen bir akıl bir fikir vereniniz olsa kizlar ..
3 yıllık evliyim kaynanam beni ne sevebildi ne kabullenebildi ben ona sevdiğim adamın annesidir gözüyle bakarken o bana eldir el alemdr gözüyle bakıyor ne zaman beni görse laf sokma çabalarına giriyor arkamdan sürekli eleştiriyor ona iyilik yapsam gözüne gelmiyor sürekli kusur arıyor ve aramaya çalışıyor bu yüzdende çok huzurum kaçıyor mutlu olduğumu görünce hemen beni aşağı çekmeye başlıyor mutsuz edip ısrarla modunu düşürme çabalarına giriyor ve kaynanamla sürekli atışmalarimjz oluyor bu yüzden de eşimle aramda huzursuzluk oluşmaya başlıyor bu sefer ben kaynanamı eşime anlatmaya başlıyorum eşimde canı istese biraz arkamda var gibi görünüp yok oluyor istemesede zaten hiç arkamda olmuyor bu sebeple daha çok huzurum kaçıyor daha çok tartışma cikartasim geliyor annesine doğru düzgün bir laf bile anlatamıyor konuşamıyor korkuyor desem korkmuyor sanırım üzülmesine kıyamıyor ama bu sefer de en çok üzülen yıpranan kişide ben oluyorum tek başıma kalıp tek başıma kayınpederime veya aileden birine 2 saat laf anlatmak zorunda kalıyorum ki anlamıyorlarda zaten haklida olsam her zaman haksız taraf ben oluyorum eşim bile yeter artk laf söylesin ne diyorsa desin boşver boşver deyip duruyor ama nereye kadar boşver eşim desem eş değil doğru dürüst arkamda dağ gibi durabilecek bir adam değil ki zaten dağ gibi durduğunu da bir gün tam göremedim hep annesini düşünerek konuşuyor annesiyle aradan laf seçiyor konuşurken ama bana karşı da öyle değil kırıp dövüp dağıtıyor 3 yılda ne stresler altında olduğumu bir ben bir Allahım biliyor bazen çekip gidesim geliyor buralardan kaynanam ne huzur veriyor ne bırakıyor yuvamız da eşimle huzurlu olalım oğlunu değilde sürekli gelininin üzerine gidiyor düşman gözüyle bakıyor bir kere şefkat dolu gözlerle baktığını görmedim bazen başımı alıp kaçmak istiyorum ama çocuğum var 1 tanecik kızım o gözümün önüne geliyor kendimi öyle durduruyorum evimde ayrı aynı evde yaşamıyoruz eşimin ailesiyle evler karşı karşıya sizce ne yapmam lazım eşime soruyorum bana yol göstermiyor bu hengamenin içinden de çekip çıkarmaya çalışmiyor kayınpederim kaynanamın o kadar arkasında ki haklı da olsa haksız da olsa onu savunmak zorundayim derken bile benim eşim yine sesini çıkarmıyor kendimi üzüp harap etmekten çok büyük hastalıklara kapilacam diye çok korkuyorum kızım geliyor gözümün önüne ne yapmam gerekiyor bu durumlarda bari sizlerden biri bana bir akıl versin artık tahammülüm kalmadı kimseye lütfen bir akıl bir fikir vereniniz olsa kizlar ..
Eşimde görüşmüyor annesiyle hiçbir şekilde ama konusunu evde açınca da sorun çıkıyor aramızda o yüzden bende konuları açmamaya çalışıyorum yani bende eşimde gormezdeen geliyoruz artık kaynanam bana nispet olsun diye eşimle arasini iyi yapıyordu ama aralarını açtım eşimle tartıştım sen muhatap oldukça kaynanam benim tepeme çıkıyordu saçma sapan işler işteCanım ayni durumu bende yaşıyorum 3 yıldır ne çektiğimi ben biliyorum bende yan yana oturuyorum ayni katta oturuyoruz en küçük örnek ayakkabiliklwri çöp kovaları benim kapımın önüne koyuyor neler neler eşin zaten sinir edici birisi bizi savunsa eşime boyle yapıyorsun dese dese bile ne degisirki kadin anlamadiktan sonra bende stres yapa yapa tüp bebegim bile tutmadi ağlayıp gözündenmi olucaksın sevgi bekleme ne sevgisi ya bende sevgi dilendim ne oldu kıskançlık fesatlık ne alırsam onu alır simdi konuşmuyorum ama esim gidiyor anca eşimden bilgi alır durumları olmasına rağmen birsey yapmadılar umurumda değil ama insan düşünür eder bu adamlar ana kuzusu kendine stres etme kızın var diye cekmek zorunda değilsin şayet çalışıyorsan mesleğin varsa yada ailen istiyorsa görmezden gel daha iyi ben öyle yapıyorum artık cunku hastalığa kaldım hic borsey senden değerli değil
Evet ya çekeceğiz ya bu diyardan gideceğiz ben umursamıyorum çok şükür esim degisti ve arada tartışıyoruz o kadar genelde annesi yüzünden bizim aramızda hiç bir sorun yok artık karşılık veriyorum annesine sen değerlisin kendini düşün ilk sonra çocuğun sana birsey olursa çocuğun zaten ortada kalır yalnızEşimde görüşmüyor annesiyle hiçbir şekilde ama konusunu evde açınca da sorun çıkıyor aramızda o yüzden bende konuları açmamaya çalışıyorum yani bende eşimde gormezdeen geliyoruz artık kaynanam bana nispet olsun diye eşimle arasini iyi yapıyordu ama aralarını açtım eşimle tartıştım sen muhatap oldukça kaynanam benim tepeme çıkıyordu saçma sapan işler işte
Aynen öyle 1 hafta oldu kaynanamla görüşmüyorum bana ne kadar da zarar veriyormuş bunu fark ettim yıpratmaya çalışıyor üzmeye çalışıyor beni mutlu görmeye dayanamıyor bide kaynanamın kaynana ver kayınpederide hala yaşiyor bence hayatımı rahatlığımı da kıskanıyodur bide ona hiçbir şekilde de el atmıyorum işlerinde en çok sinirlendiği nokta bu zaten işlerine el atmamak zaten çatlasın gebersin diye de en çok el atmak istemiyorumEvet ya çekeceğiz ya bu diyardan gideceğiz ben umursamıyorum çok şükür esim degisti ve arada tartışıyoruz o kadar genelde annesi yüzünden bizim aramızda hiç bir sorun yok artık karşılık veriyorum annesine sen değerlisin kendini düşün ilk sonra çocuğun sana birsey olursa çocuğun zaten ortada kalır yalnız
Canım en güzeli lni yapıyorsun çatlasın uzak dur kendini strese sokma o varsa yok gibi davran ben öyle yapıyorum aynı şekilde bendede evine ne alıyorsam aynisini aliyor sinir hastası etti suan kafaya pek takmamaya çalışıyorumAynen öyle 1 hafta oldu kaynanamla görüşmüyorum bana ne kadar da zarar veriyormuş bunu fark ettim yıpratmaya çalışıyor üzmeye çalışıyor beni mutlu görmeye dayanamıyor bide kaynanamın kaynana ver kayınpederide hala yaşiyor bence hayatımı rahatlığımı da kıskanıyodur bide ona hiçbir şekilde de el atmıyorum işlerinde en çok sinirlendiği nokta bu zaten işlerine el atmamak zaten çatlasın gebersin diye de en çok el atmak istemiyorum
Eşin çok gelişmiş sanki. Homo erectus kısmında kalmış, günümüz insan seviyesine ulaşması imkansız görünüyor. Boşa gitsin bu dağ armudunu.Eşimde boşver uğraşma annemin huyu öyle aramızda onun yüzünden sorun cikarma deyip duruyor o cahil zaten eskiye göre gidiyor gidip gelme umursama diyor ama elde değil evler yakın olduğu için illa karşılaşmak zorunda kalıyorum bir şekilde
Yaklaşık 15 gün önce yazmışsınız ama görmüşken yazayım. Siz neden sevgi şefkat saygı vs bekliyorsunuz ki ? Laf mı soktu sen de sok , tripmi yaptı görmezden gel. Her ortamda ışıl ışıl parla ki söylediği sözlerin senin canını yaktığını anlamasın. Araya da " 7 sülaleniz toplansa benim gibi gelini bulamazdınız " diye sokuştur. Ara sıra da "hangi yetimi sevindirdiniz de oğlun bana denk geldi ,her gün iki rekat şükür namazı kılıyor. "de. Çok işe yarayacak.3 yıllık evliyim kaynanam beni ne sevebildi ne kabullenebildi ben ona sevdiğim adamın annesidir gözüyle bakarken o bana eldir el alemdr gözüyle bakıyor ne zaman beni görse laf sokma çabalarına giriyor arkamdan sürekli eleştiriyor ona iyilik yapsam gözüne gelmiyor sürekli kusur arıyor ve aramaya çalışıyor bu yüzdende çok huzurum kaçıyor mutlu olduğumu görünce hemen beni aşağı çekmeye başlıyor mutsuz edip ısrarla modunu düşürme çabalarına giriyor ve kaynanamla sürekli atışmalarimjz oluyor bu yüzden de eşimle aramda huzursuzluk oluşmaya başlıyor bu sefer ben kaynanamı eşime anlatmaya başlıyorum eşimde canı istese biraz arkamda var gibi görünüp yok oluyor istemesede zaten hiç arkamda olmuyor bu sebeple daha çok huzurum kaçıyor daha çok tartışma cikartasim geliyor annesine doğru düzgün bir laf bile anlatamıyor konuşamıyor korkuyor desem korkmuyor sanırım üzülmesine kıyamıyor ama bu sefer de en çok üzülen yıpranan kişide ben oluyorum tek başıma kalıp tek başıma kayınpederime veya aileden birine 2 saat laf anlatmak zorunda kalıyorum ki anlamıyorlarda zaten haklida olsam her zaman haksız taraf ben oluyorum eşim bile yeter artk laf söylesin ne diyorsa desin boşver boşver deyip duruyor ama nereye kadar boşver eşim desem eş değil doğru dürüst arkamda dağ gibi durabilecek bir adam değil ki zaten dağ gibi durduğunu da bir gün tam göremedim hep annesini düşünerek konuşuyor annesiyle aradan laf seçiyor konuşurken ama bana karşı da öyle değil kırıp dövüp dağıtıyor 3 yılda ne stresler altında olduğumu bir ben bir Allahım biliyor bazen çekip gidesim geliyor buralardan kaynanam ne huzur veriyor ne bırakıyor yuvamız da eşimle huzurlu olalım oğlunu değilde sürekli gelininin üzerine gidiyor düşman gözüyle bakıyor bir kere şefkat dolu gözlerle baktığını görmedim bazen başımı alıp kaçmak istiyorum ama çocuğum var 1 tanecik kızım o gözümün önüne geliyor kendimi öyle durduruyorum evimde ayrı aynı evde yaşamıyoruz eşimin ailesiyle evler karşı karşıya sizce ne yapmam lazım eşime soruyorum bana yol göstermiyor bu hengamenin içinden de çekip çıkarmaya çalışmiyor kayınpederim kaynanamın o kadar arkasında ki haklı da olsa haksız da olsa onu savunmak zorundayim derken bile benim eşim yine sesini çıkarmıyor kendimi üzüp harap etmekten çok büyük hastalıklara kapilacam diye çok korkuyorum kızım geliyor gözümün önüne ne yapmam gerekiyor bu durumlarda bari sizlerden biri bana bir akıl versin artık tahammülüm kalmadı kimseye lütfen bir akıl bir fikir vereniniz olsa kizlar ..
Kaynanamdan uzak duruyorum gidip gelmiyorum yüzünü yakından dahi görmüyorum oğluylada konuşmuyor görümceme bana ağır laf ettiği için bir Tokat attı diye yani oğluna sahip çıkamayan bir kadın el kızıyla mi geçinecek tek gelmişe uzaklaşmamNaptiniz merak ettim? Gelişme var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?