- 29 Haziran 2025
- 42
- -23
- 1
- 26
- Konu Sahibi hndnnnnnnn
-
eşime soruyorum bana yol göstermiyor bu hengamenin içinden de çekip çıkarmaya çalışmiyor kayınpederim kaynanamın o kadar arkasında ki haklı da olsa haksız da olsa onu savunmak zorundayim derken bile benim eşim yine sesini çıkarmıyor
Çocuk olunca değişir düzelir mi dediniz? Bu kadar zehirli stresli sevgisiz ortamda büyümeyi hak ediyor mu bu çocuklar? Mutsuzsanız devam etmeyin, eşiniz gitsin kendi ailesiyle kalsın siz de çocuğu sağlıklı bir ortamda büyütün. Hep başkalarının lafına kararına göre hareket etmeyin, hep savunma modunda olmayın. Ben artık şunu bunu istemiyorum, bir kız çocuğu büyütüyorum, çocuğumun önünde bu davranışlara laflara maruz kalmayacağım, ya herkesin ağzının payını veririm ya sen artık bir şey yapmaya başlarsın ya da toplayıp eşyalarını ailenin evine gidersin resti çekseniz olmaz mı?eşim bile yeter artk laf söylesin ne diyorsa desin boşver boşver deyip duruyor ama nereye kadar boşver eşim desem eş değil doğru dürüst arkamda dağ gibi durabilecek bir adam değil ki zaten dağ gibi durduğunu da bir gün tam göremedim hep annesini düşünerek konuşuyor annesiyle aradan laf seçiyor konuşurken ama bana karşı da öyle değil kırıp dövüp dağıtıyor 3 yılda ne stresler altında olduğumu bir ben bir Allahım biliyor
Kaynanam sürekli dedikodumu yapıp beni insanlara kötülüyor insanlarda bana farklı gözle bakıyor kavgacı benmişim gibi insanların yanında değil arkasında sürekli benimle uğraşıp laf sokma çabalarına giriyor misal dün ben onun yanına giderken beni görünce kediye eşeğin kızı diyor yani ne alaka hayvan ne anlasin dilinden yani bana diyor orda konu orda kedi degil benBen somut bir sorun göremiyorum nedir sorun
Ben somut bir sorun göremiyorum nedir sorun
Birde kaynanam insanlara karşı beni eziyor insanlarinda ezmesini istiyor yani kendi akrabaları ve kendi ailesi icin onunda kaynanası kayınpederi var derdimi bugün onlara kadar anlattım hepsi kaynanamın arkasinda onu savunuyor sürekli laf sokma çabaları var yaaBen somut bir sorun göremiyorum nedir sorun
Hiç arkamda değil hiç uzaktan arkaları bir gelin var 35 yaşlarında onu kızı gibi görürken beni el gibi görüyorBirde kaynanam insanlara karşı beni eziyor insanlarinda ezmesini istiyor yani kendi akrabaları ve kendi ailesi icin onunda kaynanası kayınpederi var derdimi bugün onlara kadar anlattım hepsi kaynanamın arkasinda onu savunuyor sürekli laf sokma çabaları var yaa
Benim kaynanam böyle bir şey dese kediye laf soktuğunu anlamam bileKaynanam sürekli dedikodumu yapıp beni insanlara kötülüyor insanlarda bana farklı gözle bakıyor kavgacı benmişim gibi insanların yanında değil arkasında sürekli benimle uğraşıp laf sokma çabalarına giriyor misal dün ben onun yanına giderken beni görünce kediye eşeğin kızı diyor yani ne alaka hayvan ne anlasin dilinden yani bana diyor orda konu orda kedi degil ben
Çok haklısın ama evinin huzuru için onu görme duyma onu tutan kişilerle de görüşme konuşma.Birde kaynanam insanlara karşı beni eziyor insanlarinda ezmesini istiyor yani kendi akrabaları ve kendi ailesi icin onunda kaynanası kayınpederi var derdimi bugün onlara kadar anlattım hepsi kaynanamın arkasinda onu savunuyor sürekli laf sokma çabaları var yaa
Evet kime anlatsam bu şekilde diyor anlamazdım diyeBenim kaynanam böyle bir şey dese kediye laf soktuğunu anlamam bileben de mi sıkıntı var bilemedim aman sevmesin kaynana çok mu gerekli sevse ne sevmese ne oğlu sevmiş ki evlenmiş evim ayrı yolum ayrı. Hiç öyle kendimi sevdirme çabam yok
O kadar fena insanlar ki ağızları okdr iyi laf yapıyor ki onların tek kelimesiyle bile haklıyken bir şekilde haksız duruma düşüyorum zaten görüşmiycem artık bugün ki kavga son kavgalarimizdi benim için bittiler sadece eşim ve çocuğum ile meşgulüm artık ama düşmez kalkmaz bir Allah derler ya yarın öbür gün bana muhtaç olacağı zamanı dört gözle bekleyeceğim uzak şehirden gelin geldim bu yerde yanlızım Rabbim onu da yalnızlıkla sinasin inşallahÇok haklısın ama evinin huzuru için onu görme duyma onu tutan kişilerle de görüşme konuşma.
Eşiniz size şiddet mi uyguluyor ?
Anası yüzünden sorunlar çıkınca çoğu zaman evet anası yüzünden sorunlar çıkmayınca aramız çok iyi anasına gelince laf söylerken bile kelime seçiyor bütün sinirini de benden çıkarmaya başlıyor mesela bugün kız kardeşine bir Tokat attı diye kız kardeşi ağza alınmayacak bir Kelime söyledi bana o kelimeden dolayı tokatı attı diye eve koşarak üstüme yürüdü eğer ben o an ki refleksle kapıyı kitlemesem Allah bilir ne olurdu halim benden daha çok ailesine merhameti vicdani var bana varsada onlarin yarısı kadar belki o da belkiEşiniz size şiddet mi uyguluyor ?
Boşanmayı düşünmez misiniz bunların hıc biri sizi dövmesi için geçerli sebeb değilAnası yüzünden sorunlar çıkınca çoğu zaman evet anası yüzünden sorunlar çıkmayınca aramız çok iyi anasına gelince laf söylerken bile kelime seçiyor bütün sinirini de benden çıkarmaya başlıyor mesela bugün kız kardeşine bir Tokat attı diye kız kardeşi ağza alınmayacak bir Kelime söyledi bana o kelimeden dolayı tokatı attı diye eve koşarak üstüme yürüdü eğer ben o an ki refleksle kapıyı kitlemesem Allah bilir ne olurdu halim benden daha çok ailesine merhameti vicdani var bana varsada onlarin yarısı kadar belki o da belki
Eşimde boşver uğraşma annemin huyu öyle aramızda onun yüzünden sorun cikarma deyip duruyor o cahil zaten eskiye göre gidiyor gidip gelme umursama diyor ama elde değil evler yakın olduğu için illa karşılaşmak zorunda kalıyorum bir şekildeBoşanmayı düşünmez misiniz bunların hıc biri sizi dövmesi için geçerli sebeb değ
Farkında mısınız tüm sorun eşiniz cahil olan eşiniz sizi döven eşiniz herkesin karşısında sizi cahil ilan eden de eşiniz . Evde sizi döven adam onlara karşı sizi nasıl konuşuyor hıc dusundunuz mu onların bu rahatlık sevıyesını kim yükseltiyor hiç mi aklınıza gelmıyor benım kocam işe yaramazın teki dieEşimde boşver uğraşma annemin huyu öyle aramızda onun yüzünden sorun cikarma deyip duruyor o cahil zaten eskiye göre gidiyor gidip gelme umursama diyor ama elde değil evler yakın olduğu için illa karşılaşmak zorunda kalıyorum bir şekilde
Farkında mısınız tüm sorun eşiniz cahil olan eşiniz sizi döven eşiniz herkesin karşısında sizi cahil ilan eden de eşiniz . Evde sizi döven adam onlara karşı sizi nasıl konuşuyor hıc dusundunuz mu onların bu rahatlık sevıyesını kim yükseltiyor hiç mi aklınıza gelmıyor benım kocam işe yaramazın teki dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?