• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana Sorunsalı(nişanlımın annesi) :(

öncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandım :KK43: nişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum sizce benmi abartıyorum yoksa onlarmı :KK43:
Köprüden önceki son çıkıştasın, kaççç...

Bak burda sana yazanlar iyiliğin için yazıyor bir ömür ağlayacağına üç ay beş ay ağla ama ne olur kanma iki güzel söze geçiyor geriye anneci bir eş üstüne geldikçe gelen herşeyine nefes almana bile karışacak bir kayınvalide kalıyor. Pskolojik ve hatta fiziksel şiddet. Etme git kurtar kendini 😯

1 aydır nişanlıyız ve bitirmeyi defalarca düşündüm. Dönüp geriye bakıncada onun için verdiğim emeklerden ötürü sadece kendime acıyorum. Ailem ilk başta istemedi onu onları ikna etmek için deyim yerindeyse kırk takla attım. Ne kültür olarak nede aile olarak uyuşmadığımızı bütün çevrem söylüyordu herkesi karşıma aldım ama çok pişmanım :KK43:
Evlenince pişman olmaktan iyidir.Nişanlanınca gerçek kişiliğini ve ailesinin tavrını gördüm devam etmek istemiyorum dersiniz.Akli olan kimse sizi yadırgamaz.

öncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandım :KK43: nişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum sizce benmi abartıyorum yoksa onlarmı :KK43:
Nişan atmanız için daha neyi bekliyorsunuz. Nişanlım hak veriyor kısmına kadar fikir verecektim ama orayı okuyunca veremedim. Nişanlınız da hak veriyorsa olumlu birşey kalmamış

Ev
1 aydır nişanlıyız ve bitirmeyi defalarca düşündüm. Dönüp geriye bakıncada onun için verdiğim emeklerden ötürü sadece kendime acıyorum. Ailem ilk başta istemedi onu onları ikna etmek için deyim yerindeyse kırk takla attım. Ne kültür olarak nede aile olarak uyuşmadığımızı bütün çevrem söylüyordu herkesi karşıma aldım ama çok pişmanım :(
Evlenip bu kez de o emeklerinize ıüzülüp boşanmazsınız demekki. Nişan atmak daha kolay emeğim demek saçma yani ömürünüz gidecek farkında mısınız

1 aydır nişanlıyız ve bitirmeyi defalarca düşündüm. Dönüp geriye bakıncada onun için verdiğim emeklerden ötürü sadece kendime acıyorum. Ailem ilk başta istemedi onu onları ikna etmek için deyim yerindeyse kırk takla attım. Ne kültür olarak nede aile olarak uyuşmadığımızı bütün çevrem söylüyordu herkesi karşıma aldım ama çok pişmanım :KK43:
Henüz evli değilsiniz. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Aileler istemediginde bir bildikleri oluyor inanın.

Kaynana şeytan olsa da sorun degil. Ama nisanlin onu tutuyorsa, nisanlin olmamalı
Nişanlımın bana sürekli dediği şu; annemi ara konuşun onun ağzına laf verme. Ama aramazsan sana ne derse desin hakediyorsun. Sevgiliyken melek gibi olan adam nişandan sonra şeytanlaştı artık onunla tartışmaktan yoruldum...konuyu kimseye anlatamadığım içinde burda fikir almak istedim. Sanırım herkesin fikri ortak ve kendimi çok ezdirmişim onu anladım

Kayınvalideniz oğlunu kıskanıyor olabilir mi 😐

Kayınvalideniz oğlunu kıskanıyor olabilir mi 😐
Kesinlikle ama kesinlikle benimde düşüncem bu. Hemde öyle kıskanıyorki. Onu gördüğünde kaç defa yerlere attı kendini hastayım diye. Nişan yaptık organizasyon kurduk benden önce o oturdu oğlunun yanına sırf nişanlım dönüp bana bakmasın diye elinden geleni yaptı ve o kadar moralim bozulduki...

Kesinlikle ama kesinlikle benimde düşüncem bu. Hemde öyle kıskanıyorki. Onu gördüğünde kaç defa yerlere attı kendini hastayım diye. Nişan yaptık organizasyon kurduk benden önce o oturdu oğlunun yanına sırf nişanlım dönüp bana bakmasın diye elinden geleni yaptı ve o kadar moralim bozulduki...
Kustum kusacam bir bitmedi bu türler yeminle ya. Bak bunlar boş bomboş sadece hayat karartırlar etme burda senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var tahmin edemezsin evlenmek için değil ha nişanlılık evresinde yüzüğü kafalarına atmak için. Bizim için geride kaldı bu seçenek ama senin için var değerlendir bunu

İş tamamen nişanlınızda bitecek öyle bir köprü kurması lazım ki zor bir sanat . Benimde kayınvalidem öyleydi ilk zamanlar birde kendisi genç olunca bana ne alınsa oda istiyordu ama eşim her zaman aradaki ince çizgiyi korudu. Sonra toparlanıyor böyle kalmıyor ama size de kalmış bazı şeyler . Allah kolaylık versin ve en başta hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Olsun canım geç kalmış sayılmazsın. Bazen çevrenin gördüğünü insan içindeyken göremiyor yaşayıp görmüş oldun bu da sana hayat dersi olmuş olur. Aileniz zaten isteksizmiş belki de bu nişan atılırsa onlar sizden fazla rahatlayacaktır çünkü kimse evladını bile isteye yakmak istemez.

Bir sürü insan yorum yapmış okudum çoğunu tek bir olumlu yorum yok buna dikkat çekmek istedim öncelikle.simdiden böyleyse evlenince bin beter olur .baştan aileye yaklaşımı eşit tutun siz annemin benim öyle beklentim yok gereksiz görüyorum diyorsunuz doğru da ama burda sanki kendi anası daha kiymetliymis konumuna düşüyor.simdi den annem haklı diyen adamdan sana hayır gelmez .bunlar uyarı sinyali aklını kullan yeni bir sayfa aç kendine .sonra çok pişman olursun.alt tarafı bir nişan.giden de altı yıl olsun .evlenip işkenceyi çekip boşanmaktan çok çok daha iyi şuan kaçman....kaç kısaca :)

Tabii şuda var gelin günah keçisidir bir sorun hata varsa ondadır onun suçudur onlar sütten ak lekesizdir. Aklıma geldikçe tiksintim artıyor kurtulduğumu idrak edince bir keyif geliyor hiç sorma 😂
Tabiii. Ben de boşadım kurtuldum. Hoş bendeki sadece anakuzusu bir tek hücreli değildi, ek özellikleri vardı ama olsun.

Back
X