Benim kide kızda bi çöpünü görmedim herşeyi annem ali birsürü yelek yaptı.ama bende hata bende neden resim gösterdi bu güzel fln diye insan hevesleniyo ama.İlkinden biliyorum en yakınları bile bir çöp almadı. O yüzden alıyorum şimdiden de kayınvalidene sok lafı.
Aynen verince o kadar iyisiniz. Esim arabasını saticam dedi sok oldular. DIyo ki kaynatam niye satiyo ee heryere esim kosuyodu.cocuk olcak kızım ana okuluna başlıcak düşünmeden konuşuyorlar.Vallaha ben kimseyi dinlemeden bol bol aldim.parasi benim, derdi başkalarına düşmez. Başkalarının getirdiklerini hesap edip çocuk donsuz mu kalsinbana o kadar çok kiyafet de gelmedi üstüne. Siz kulaklarınızı tikayin. Belescilerin hep zoruna gider başkasına alininca. Hep onların başından döküp duracaksın. O zaman adam sayarlar. Hayırlısı ile kucaga alin bebeginizi
Ya zaten beklemiyorum bise bana diyolar bana 1 lira ver umreye gitcem borcl umreye mi gidilir simdi senin mi ihtiyacin var benim mi.Bebeği kendiniz için yapıyorsunuz kv’den hediye beklentisi neden ? Çocuğum için alışverişi kendim yaptım, kimseden ne bi şey istedim ne de sordum. Herkes de gönlünden ne koparsa onu getirdi. Çocuk için beklentiye girmenize gerek yok. Aldıklarınızı da göstermeyin gitsin.
Aynen verince o kadar iyisiniz. Esim arabasını saticam dedi sok oldular. DIyo ki kaynatam niye satiyo ee heryere esim kosuyodu.cocuk olcak kızım ana okuluna başlıcak düşünmeden konuşuyorlar.
Kaynanaların %90ı öyle desem.Merhaba kızlar evliyim 1 tane kızım var. 2.ye hamileyim erkek olacağı kesinleşti dün eltimlerde oturuyoduk kayınvalide filan birsürü bebek giysisi gösterdim. Kaynanamda demez mi 2 tane takım al yeter.
Dogunca getircekler Dedi. Hem bise almazlar hemde laf ederler bende dedim ki illaki bu çocuk doğucak hiç bise almadan olur mu dedim.Ses yok bise alsam ne gerek var o kadar bunaldim ki.Aranizda benim gibi olan kaynanasi bole şeylere karışan var mi ?Bi seye hevesleniyorum kursağımda kaliyo resmen.
Zıbın vs çok gidiyor zaten bilirsiniz tecrübelisin banada dediler fazla alma getirenler olur diyue ama getirenler çokta güzel bısey getirmiyoMerhaba kızlar evliyim 1 tane kızım var. 2.ye hamileyim erkek olacağı kesinleşti dün eltimlerde oturuyoduk kayınvalide filan birsürü bebek giysisi gösterdim. Kaynanamda demez mi 2 tane takım al yeter.
Dogunca getircekler Dedi. Hem bise almazlar hemde laf ederler bende dedim ki illaki bu çocuk doğucak hiç bise almadan olur mu dedim.Ses yok bise alsam ne gerek var o kadar bunaldim ki.Aranizda benim gibi olan kaynanasi bole şeylere karışan var mi ?Bi seye hevesleniyorum kursağımda kaliyo resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?