Kaynana sorunsalı

Ozaman cok geç bile kaldın,yemin ederim bir rest ceksen okadar rahatliyacaksinki buna kendin bilr inanamiyacaksin! Bende buna benzer seyler yasadim kac sene,sonra birden patladım.ama iyki patlamisim.yoksa mahvolacaktim.kimse icin kendinizi mahvetmeye değmez..

bunu bende çok istiyorum ama ailelerimiz çok yakınlar. iftiralarından ve ailemle ilgili anlattığım şeyden korkuyorum biraz. inşallah ailem onların yüzünden ve benim yüzümden zor durumda kalmaz diye diye geçiyor günlerim.

bunu bende çok istiyorum ama ailelerimiz çok yakınlar. iftiralarından ve ailemle ilgili anlattığım şeyden korkuyorum biraz. inşallah ailem onların yüzünden ve benim yüzümden zor durumda kalmaz diye diye geçiyor günlerim.
İnceldiği yerden kopsun..aileniz birkac gün,hafta en fazla küs kalir size.(konuyu bilmiyorum)
Ama cok kötü birsey bile olsa.öz aile baska.okadar strese girmeye değmez.anliyorum korkularıniz var elbett.ama sizede yazik günah.gercekten artik uzatmayin bence

Herkese mrb. Kısa anlatmaya çalışacağım kaynanam, eltilerim, görümcem bana karşı bir oldular. Hepsi bana gereksiz tavırlı,büyük ihtimal eltilerim ortalığı karıştırıyo Ama insanda biraz düşünce olur her söylenene inanılmaz ki ve görümcem sürekli ev eşyalarımı, kıyafetlerimi, takılarımı, özel ürünlerimi herşeyimi taklit ediyo hatta taklit de değil birebir aynısını alıyor ruh hastası. evde koyduğum bir objeyi bile benim koyduğum yere koyuyorlar. Hepsi bir olup arkamdan konuşuyorlar duyuyorum sağdan soldan yetmiyo zaten hissettiriyorlar. Eşimle mutsuz olsak zevkten kuduracak kaynanam. cahil, cühelâ, düşüncesiz konuşulmayacak yerlerde konuşulmayacak şeyler konuşuyor. hep arayı bozmaya çalıştılar her yerde ailecek. beni hiç istemediler. hala dertleri sadece benim herkes bana garip davranıyor bende çok strese girdim artik bilinen insanlar gibi değiller çok fenalar nasıl davranacağım bilmiyorum hem beni istemiyo hiç biri hem neden gelmiyo diyolar gitsem 5 karış surat gitmesem sorun.
Mesafeli ol ve sallama eşinle olabildiği kadar iyi geçin sorun yaşasan bile belli etme bırak kudursunlar🤭

Muhattap ol-ma-yın!
Gidip gelmeyi minimuma indirin, arayıp sormayın, arayan olursa aşırı samimi davranın, yüzünüz hep gülsün, onlar gibi iki yüzlü olun yani. Bunu herkesin olduğu ortamlarda da devam ettirin. Sonunda kocanız dahil kimse size bahane bulamaz, ama o yılanlar çatamadıkları için kendilerini yer bitirir.

Back
X