• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunu

Ne demek canım benim her zaman desteğim kendim de aynı şeyleri yaşadığım için her zaman derdini paylaşan insandan yana olurum kimse durup dururken bu raddeye gelmiyor çok iyi bilirim. Ben de defalarca engel yedim hatta gecenin 2 sinde avukatıma sordum sizi dava etcem eve kagit gelsin de kocan görsün annesini kötüledigini diyen tehdit eden bile oldu işsiz boş beleş insanlar da mevcut malesef yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz
Ne insanlar var ya dava etmek onun neyine ,zaten az çok eslerimz biliyo kaynanamzla sorun olursa biliyirlar esimiz bişey dememiş bize dava etmek başkalarına mi düşer değişik insanlar canım

Bizimde var aslında 2 evimizbirinde oturiyoruz birinden kira alıyoruz ,bekarken eşim abisiyle biaey değişmiş 3.ev var onun kirasını alamıyoruz o evden benim.haberim yoktu aynen eşimle ayda bir kavga eşim anneci biraz malesef annesine biaey demiyor
Abla sen ne anlatıyorsun daha derdini düzgünce ifade edememişsin millet burda cımbızla lafı çekerek seni anlamaya uğraşıyor birde üstüne çemkirip durmuşsun. Ben hiç bir şey anlamadım yaa 2 ev varmış işte 3. Den sanane

Aslında sorun kayınvalidede zaten bütün evler onunmuş kimseye kirayı vermeyecek üstüne evde oturanlardan da kira alacak. Siz üstünde tek kuruş emeğiniz olmadığı evin kira derdine düşmüşsünüz ayıp

Abla sen ne anlatıyorsun daha derdini düzgünce ifade edememişsin millet burda cımbızla lafı çekerek seni anlamaya uğraşıyor birde üstüne çemkirip durmuşsun. Ben hiç bir şey anlamadım yaa 2 ev varmış işte 3. Den sanane
Haksız yere cemkiemedim eşime varasiya hakaret ettiler ne haklaysa seninngibiler de yorum yazmasın mümkünse

Seninnkayincaliden sana öyle yapsın galiba onu isterdin 😉
Bana öyle yaptılar zamanında 😁 eltim benden sonra evlendi onun evini dayayıp döşediler bana da 4 duvar verdiler. İçini kendim yaptırdım üstüne kayınpederimin 24 senelik emlak vergisi borcunun bir kısmını ödedim.

Bana öyle yaptılar zamanında 😁 eltim benden sonra evlendi onun evini dayayıp döşediler bana da 4 duvar verdiler. İçini kendim yaptırdım üstüne kayınpederimin 24 senelik emlak vergisi borcunun bir kısmını ödedim.
Benzer olaylar herkesde yasananiliyor o zaman 😊

Benzer olaylar herkesde yasananiliyor o zaman 😊
Herkes maddi manevi eş ailesinin tadına bakıyor bir şekilde. Sizin bu öfkenizi yeni öğrenmiş olmanıza bağlıyorum açıkçası. Ben de evlenirken eşimin ailesi ev yaptırıyoruz size dediler düğüne 1 ay kala hala ortada ev yoktu ilk başlarda çok üzüldüm sonra iyi ki olmamış diye sevindim çünkü aynı bina da oturacaktık evlendikten sonra anladım ki 3 günden sonra birbirimize tahammül edemiyoruz.

Zaten evin birinde oturuyorsunuz geçim sıkıntısı da çekmiyorsunuz anladığım kadarıyla o yüzden eşinizle boşuna gerginlik yaşamayın.

Kay
Herkes maddi manevi eş ailesinin tadına bakıyor bir şekilde. Sizin bu öfkenizi yeni öğrenmiş olmanıza bağlıyorum açıkçası. Ben de evlenirken eşimin ailesi ev yaptırıyoruz size dediler düğüne 1 ay kala hala ortada ev yoktu ilk başlarda çok üzüldüm sonra iyi ki olmamış diye sevindim çünkü aynı bina da oturacaktık evlendikten sonra anladım ki 3 günden sonra birbirimize tahammül edemiyoruz.

Zaten evin birinde oturuyorsunuz geçim sıkıntısı da çekmiyorsunuz anladığım kadarıyla o yüzden eşinizle boşuna gerginlik yaşamayın.
Ben de 5 yılık evliyim aynen yeni ogrendim ,şükür geçim sikintimz yok ama ben de çalıştığım için bizim hakkimz olan kiranın diğer kardeşlere harcanmasına gönlüm yok pek

Back
X