Kaynana Sorunu :(

Allah bozmasın canım,
ben niye dert ediyorum biliyomusun sanki beni aramıyo diye beni istemiyormuş gibi geliyo, ama görüyorum ki genel olarak kaynanaların tavrı aynıymış biraz rahatladım sanki tabi bi yandan da alyans modelleri elbise saç nişan kurabiyelerinde bakmayı ihmal etmiyorum, kimse bizim mutluluğumuza engel olmasın istiyorum

canım biz nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz ve 3aydır nişanlıyız. 2.yılımızda tanımıştım ailesiyle ilk başlarda arayıp sormazdı beni,ben çok üzülürdüm hafta da 2-3 kere aramaya başladım ondan sonra bana bir alıştı kızım gibi oldun sen benim diyor. şimdi benden çok kaynanam arar beni,nişanlım askere gitti herkesten çok o destek oldu hep yanımdadır.
Bence sende aramasını beklemeden ara sor kaynananı sonuçta o bizim büyüğümüz ve oğlan annesi aranmak,saygı duyulmak ister.

selam kizlar,

bende de bir değil iki kaynana var. Esimin babaannesi de hayatta.. Kayinpederim maalesef vefat etti.. O olsa bu kadar olmazdi belkide... Ustune bide cadi bi görümcem var.. Dugun zamani hepsinin yüzünden tef gibi gerilmiştim. Benim ailem mutaassıp bir aile onlarin ki ise daha rahat. Bu yüzden cok sorun yasadik. Mesela dugunumuz alkolsüz olacakti. Salona bi gittik görümcem kasa kasa alkol ayarlamis esimle birlikte. Cilgina dondum.Tamam bende alkol kullanirim ama ailemden gizlerim..Saygisizlik olmasin diye.. Ama emrivaki olunca sartel atti bende..Üstelik oturma düzenine kadar herseye karisti görümcem. Ve yapti da . Aklima geldikçe cildiriyorum. En kotusu pasta kesilirken emrivaki ile ailemin onunde şampanya patlattı.Yerin dibine girdim. Sahnede birseyde diyemedim. Tam bir özentinin teki. Taki için gezerken keseye atladı resmen. Kardesimin tutmasini istemiştim o tuttu. Üstelik bu kiz benmle yasit.
Ailelerin tanistigi zamanlar ne kadar sevecen gorunurdu bana . Kaynanamda gorumcemde ailenin tum kadinlari da.Ama ne zaman nisan oldu sonrasinda aramamalar gorusuldugunde soğuk davranislar falan derken iyice uzaklastik.Hazirlik donemi hadi alisverise cikalim ne eksik var vs hicbirsey sormadi bile... Sadece gelinlik provalarina geldi okadar.. Merhaba merhabayız artik nerdeyse. Gerci bunda düğünden hemen sonra amerikaya tasinmamizin da etkisi var tabi bahanem oldu ne diyiim iyi bile oldu. Ama dönüşte mecburen gorusucez tabi. Bakalim tavirlari biraz olsun değişecek mi?

Anlamadim ya, kv'de senin arkadasin degil,yarin birgün onun ile degil, esin ile evi paylasacaksin.

Sonucta kadin sana ve sözlüne karismiyorsa, sözlün ile mutlu isen, birak aramasin. Ne bekliyorsunuz herseyi 50 yasindaki kadindan!

Benim kv'de beni pek aramaz, bende özel durum olmadikca aramiyorum. Ben kendi annemi bile dogru düzgün aramiyorum. Bu telefonlar zaten benim icin cokta önemli degil. Önemli olan saygi ve huzur.

Sen ara kv senden buyuk ondan beklemen cok yanlıs oda senden bekliyordur

Kendıne yenı konu acsana 2013 konusuna yazıyorsun bu kadar zor mu konu acmak

Sana bir adim gelene , Sen on adim git..

Deger verene , deger ver..

Aramiyor sormuyorsa , sende arama sorma.

Kadanada takma bosver gitsin...

Üzüldüğü şeye bak bende büyük bir Problem var sandım 'ne şeytanı gör ne 3kulhu 1elham oku'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…