selam kizlar,
bende de bir değil iki kaynana var. Esimin babaannesi de hayatta.. Kayinpederim maalesef vefat etti.. O olsa bu kadar olmazdi belkide... Ustune bide cadi bi görümcem var.. Dugun zamani hepsinin yüzünden tef gibi gerilmiştim. Benim ailem mutaassıp bir aile onlarin ki ise daha rahat. Bu yüzden cok sorun yasadik. Mesela dugunumuz alkolsüz olacakti. Salona bi gittik görümcem kasa kasa alkol ayarlamis esimle birlikte. Cilgina dondum.Tamam bende alkol kullanirim ama ailemden gizlerim..Saygisizlik olmasin diye.. Ama emrivaki olunca sartel atti bende..Üstelik oturma düzenine kadar herseye karisti görümcem. Ve yapti da . Aklima geldikçe cildiriyorum. En kotusu pasta kesilirken emrivaki ile ailemin onunde şampanya patlattı.Yerin dibine girdim. Sahnede birseyde diyemedim. Tam bir özentinin teki. Taki için gezerken keseye atladı resmen. Kardesimin tutmasini istemiştim o tuttu. Üstelik bu kiz benmle yasit.
Ailelerin tanistigi zamanlar ne kadar sevecen gorunurdu bana . Kaynanamda gorumcemde ailenin tum kadinlari da.Ama ne zaman nisan oldu sonrasinda aramamalar gorusuldugunde soğuk davranislar falan derken iyice uzaklastik.Hazirlik donemi hadi alisverise cikalim ne eksik var vs hicbirsey sormadi bile... Sadece gelinlik provalarina geldi okadar.. Merhaba merhabayız artik nerdeyse. Gerci bunda düğünden hemen sonra amerikaya tasinmamizin da etkisi var tabi bahanem oldu ne diyiim iyi bile oldu. Ama dönüşte mecburen gorusucez tabi. Bakalim tavirlari biraz olsun değişecek mi?