- 19 Aralık 2018
- 616
- 397
- 103
- Konu Sahibi Ceycey12345
-
Pek anlamıyorum bu işlerden kafam karıştı bir anDoktora yapan olmaz mı
Sen şu an oğlunun kız arkadaşısın. O da senin için erkek arkadaşının annesi. Bence kadın dikkatli davranmaya çalışıyor. Mesafe iyidir güzeldir bunu hep korumanız fazla yüz göz olmamanız dileğiyle
Olabilir içten pazarlıklı biri değil asla kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum bende teşekkürler cevap içinİçinden geliyodur ama erken daha diye demek istememiştir belki de
Kötü niyetle düzelttiğini düşünmüyorum bende, zamanı değil diye düşünmüş olabilir ölçüp tartıp konuşan bir kadınZamanı olmadığını düşünmüştür. Resmiyete binmiş bir durum yok. Hem kendi rahatsız olabilir böyle bir hitaptan hem sizin rahatsız olacağınızı düşünmüş olabilir.
Böyle şeylere kafa yormak isteyeceğim son şey genel olarak çocuklarının arkadaşlarına dahi o tavırdadır annecim oğlum kızım der ekstra bir düzeltme ihtiyacına anlam veremedim sadeceBence gayet yerinde konuşuyor şimdiden başlama kıyas yapmaya evlenince çok vaktin olacak zaten
Normalde çocuklarının arkadaşlarına dahi 2. dakika da anneciğim, oğlum, kızım der ekstra düzeltmesine şaşırdım sadece. Karantina malum kendime dert arıyorum sanırım :) teşekkürler cevap içinAnneniz değil, o yüzden olabilir mi? Ayrıca ortada resmi bir durum yoksa şimdiden arıyor olmanız bile gereksiz.
Boşver kuzum hiç ama hiç kafana takma yahu evleneceğin bile kayıp ben kv ile görüşmüyorum bazen en iyisinin içinden seytan çıkıyor saygını koru fazla samimide olma sevgiliyken değerin artsınBöyle şeylere kafa yormak isteyeceğim son şey genel olarak çocuklarının arkadaşlarına dahi o tavırdadır annecim oğlum kızım der ekstra bir düzeltme ihtiyacına anlam veremedim sadeceteşekkür ediyorum cevap için ☺
Normalde çocuklarının arkadaşlarına dahi 2. dakika da anneciğim, oğlum, kızım der ekstra düzeltmesine şaşırdım sadece. Karantina malum kendime dert arıyorum sanırım :) teşekkürler cevap için
Kullanıcı adımı değişeyim direkahaha başlığı da değiştirin bence kendine dert arayanlarda yüksek lisans diye
Hahaha içimi rahatlattınız teşekkür ederimmBelki yanında biri vardır belki kardeşleri “ooo anne “ diyordur kötü niyet arama kuzum ,bence adınla da hitap edebilirdi sonuçta.
Not ediyorumm bunlarıBoşver kuzum hiç ama hiç kafana takma yahu evleneceğin bile kayıp ben kv ile görüşmüyorum bazen en iyisinin içinden seytan çıkıyor saygını koru fazla samimide olma sevgiliyken değerin artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?