Kaynana uzaklastirma

Arkadaslar esime buyu yapilmis esim bolebiri degil kendiside soyledi kendimi taniyamiyorum dedi bana ne oldu bilmiyrm diyr hocaya baktirdim kaynanm tami tamina 4 adet buyu yapmis kocama benin yanimda kocama onu bosa onu dov oldur gerekirse dedi esim onun dedigini hemenyapiyr
Hoca bozsaydi ya büyüyü
Madem görmüs bilmis bu kadar becermis
Kocan egitim zahiyati bacım
Kadin dedigini ister doverim ister oldururum mantigiyla yetismis
Onu hic bi dua adam etmez

Arkadaslar mrb ben 4 aydir evliyim esimle cok severek evlendik ama evlendigim geceden beri kaynanm yuzunden kavga eder olduk evi ayrdik ama yine de esimi telefonla aryr kafasini dolduruyr esimde kaniyr bana cok kotu davraniyr az kalsn beni bogucakti balkondan atmaya bile kalkti ne olur yardim edin bildiginiz bir dua yada bir yontem var mi bana yardim edin Allah askina cok múskul durumdayim kocama buyu yapms benden sogymasi icin kocamla ayrildik ayrilacaz yardim edin ne olur :mad:
Senin sorunun kaynanan degil kocan.
Tez vakitte kurtulman umidiyle

Canim sen zeynep guven'in kankasi misin? Onun da kocasi kafaya saksi atiyodu, bogazini sikiyodu filan. Ama kaynana kotu tabi.

4 buyu diyen hangi hoca? Nerden saymis?

Arkadaslar esime buyu yapilmis esim bolebiri degil kendiside soyledi kendimi taniyamiyorum dedi bana ne oldu bilmiyrm diyr hocaya baktirdim kaynanm tami tamina 4 adet buyu yapmis kocama benin yanimda kocama onu bosa onu dov oldur gerekirse dedi esim onun dedigini hemenyapiyr
Bence sana büyü yapılmış git beyin git büyüsü

Biraz daha yok hoca yok buyu yazarsan hem konun kapanir hem ban yersin yasakkkkk bu tarz seyler yazmak

Baktın olacak gibi değil eşini kendine bağlamak icin hocaya gittin ona anlattin o da bakti aa buyu var buyu once bunlari bozmamiz lazim sonra sana baglicaz vs vs dedi dimi..
Once sorunu cozmek icin hocaya gitmekle hata etmissin simdi ona inanarak hata ediyosun.hayir niye mantikli dusunmek varken hocaya gidilir.mantigi kaybedecek kadar acizlesmek niye

Hoca bozsaydi ya büyüyü
Madem görmüs bilmis bu kadar becermis
Kocan egitim zahiyati bacım
Kadin dedigini ister doverim ister oldururum mantigiyla yetismis
Onu hic bi dua adam etmez
Birde kimin yaptigindan tut sayisina kadar bilmis bakan 40 lara karismis ama yardim edemiyor hey guzel Allahim

yıl olmuş 2017 hala büyü bilmem ne. sana büyü yapmayı filan öğretmemizi mi bekliyorsun? biraz mantık yahu, annesinin gazıyla karısına zarar veren adamı duayla, büyüyle mi yola getireceksin? böyle bir mantık mı var ya, hayret bir şey.

Evet zaten kocişkolarda hiiiç suç olmaz hep annişkoları doldurur ah o kaynana vah o kaynana aynen.

Konu sahibi, sizin eşiniz reşit bir birey. Kendi başına evlenmiş, çocuk yapacak düzeyde bir birey. Yani kendi aklı fikri (!) var. Bu kaynananın dolduruşlarıyla yapılmaz. Sizin kaynananız şikayet etmiş olsa bile adam gelip sizi boğuyor yahu! Daha büyü falan diyorsunuz büyüyle olacak iş mi bu? Saçmalamayın. Kadın Cinayetleri sayfasına çıkmak istemiyorsanız boşanın hemen.

kaç tane yaptırdığını kimin yaptırdığını bilmişte bozmayı bilememiş mi..
kocanın tedaviye ihtiyacı var duaya değil..
seninde biraz bilgi ve eğitime..

Back
X