Ben de aaaayyyyneeeennn bu arkadaş gibiydim, yani halen Öyleyim ama çok sıkıntı çekiyorum. Bir senelik Evliyim, kayınvalidemle aynı sitede oturuyoruz, evlenmeden önce eşim pek düşkün değildi, annesini aramadığı zaman ben aratırdım vs. Kv ile de aramı hep çok iyi tuttum, sonra evlendik, biz sabah kahvaltıda bir araya geliyorduk gece yatana kadar. Her gün ya geliyorlar ya çağırıyorlardı. Ama istisnasız her gün. Ben bir gün gitmedim beni çağırdı sitem etti küstü. Kocama dedim ki hiç değilse haftada iki gün gitmeyelim, eşim kıyametleri kopardı bizimkiler seni çok seviyor sen nasıl onları istemezsin diye. Değiştik mi hayır hep böyle sürdü. Allahtan 3 aylığına memlekete gittiler de ben de rahat ettim. Bayramdan sonra dönecekler, beni şimdiden dert aldı, ne yapacağım diye. Demem o ki, ben asla hayır diyemedim, hep çok iyi olduk, nereye çağırdıysa gittim, her gün birlikteydik, şimdi azıcık şikayetensem onlar beni seviyor, ben onları sevmiyor oluyorum. Baştan böyle alıştırmayın. Ha eviniz uzakta ise, olabildiğiniz kadar yağ bal olun ama yakınsanız aman ha dikkat !