kaynana ve anne düşkünü nişanlı

Esimin ailesiyle cok buyuk sorunlar yasadim.
Ama yillar icinde herkese, her seye ragmen hep iyi davrandim.
Esim ilk zamanlar ailemde, ailem diyordu her tartismada, ancak sonra benim ailesine her seylerine ragmen hurmetimi gorunce bana destek cikti hep.
Simdi esimden cok ben arar sorar, gorusurum.
Esim aramayi unutur, ailesinin ozel gunlerini unutur hep ben hatirlatirim.
Annesiyle,kardesiyle basbasa zaman gecirmesi icin ortam saglarim vs vs.
Ne olur ki annesi yillarca bakip buyuttugu evladina duskun olsa bu kotu bir sey mi?
Size bir kotuluk yapiyor mu?
Ya da esiniz annesine hurmet etse, hakkini omur boyu odeyemeyecegi o annesine icinden geldigi gibi davransa ne olur ki?
Siz iyi olursunuz emin olun, siz sevilirsiniz, mutluluklar.

herşeyin ölçülü olması lazım .. benim nişanlım aradki dengeyi ölçüleyebilse zaten huzurlu olcaz .. yani kayınvalidem azcık ya çok az anlayışlı olması lazım. mesela nişanlımın doğum gününde kendiisi desin gençsiniz çıkın hadi vs diye bunları yapsa ben zaten iyi olurum..

Her şeyin bir sınırı var yapmayın arkadaşlar ya..
Sevgililik başka annelik başka.
Bazen gidilir oturulur çay kahve içilir, yemeğe kalınır.
Ama dışardaki yemeklere bile beraber gitmek bence de abartı.
Kayınvalidemi severim tatlı kadındır ama benle çok samimi olsa daralırım, yerini zamanı da bilmek gerekir.
Siz de konu sahibi haklısınız sürekli beraber olmak zorunda değilsiniz. Ama bunu sürekli dile getirmeyin bence. Bir süre üstüne gitmeyin inat yapmasın. Hatta ters psikoloji uygulayın, siz dip dibe olun. Annesinin yanında size yakın da davranamayacaktır, bir süre sonra özel görüşmeleri özler der belki.
Yine umursamaz annem de annem derse de oturun düşünün. Evlendikten sonra her huyu artıyor zira. Ufak şeyler büyüyecek, anneciliği artacaktır

Ben erkek arkadaşımın annesini çok severdim. Aramız da gayet iyiydi taa ki şu son haftalara kadar.. Üzülüyorum açıkcası da neyse.

Anne düşkünlüğüne gelecek olursak anneye düşkün olmalı biraz tamam ama anne kuzusu erkekler bana çok itici geliyor ya bilmiyorum. Fazla olunca gözümdeki o dik ve erkeksi duruşunu kaybediyor yani. Hiç erkeksi özelliği kalmıyor gibi oluyor. Sıfır yani.

Tabiki nisanlinizla basbasa vakit gecireceksiniz, tabiki size kiymet verecek, sadece annesini,ailesini sevecek degil ya.
Ama o zaman anladigim kadariyla sorun nisanlinizda.
Kayinvalidenizin karakteri bu demekki.
O halde nisanliniz sizi arada birakmadan, annesiyle dengeyi saglayip anne biz bugun basbasa takilacagiz, anne biz nisanlimla buna karar verdi vs seklinde, anneyi dogru bir sekilde yonlendirecek.
Diger turlu sizde biriktirip, sonunda patlayacaksiniz.

Her şeyin bir sınırı var yapmayın arkadaşlar ya..
Sevgililik başka annelik başka.
Bazen gidilir oturulur çay kahve içilir, yemeğe kalınır.
Ama dışardaki yemeklere bile beraber gitmek bence de abartı.
Kayınvalidemi severim tatlı kadındır ama benle çok samimi olsa daralırım, yerini zamanı da bilmek gerekir.
Siz de konu sahibi haklısınız sürekli beraber olmak zorunda değilsiniz. Ama bunu sürekli dile getirmeyin bence. Bir süre üstüne gitmeyin inat yapmasın. Hatta ters psikoloji uygulayın, siz dip dibe olun. Annesinin yanında size yakın da davranamayacaktır, bir süre sonra özel görüşmeleri özler der belki.
Yine umursamaz annem de annem derse de oturun düşünün. Evlendikten sonra her huyu artıyor zira. Ufak şeyler büyüyecek, anneciliği artacaktır

aynen öyle.. basta annesini çok seviyodum burdakiler cadı gelin sanmasın beni ama hak vermeleri gerekir ilk sevgiili olduk annesyle tanışttım aram çok iyidi sonra baktım aramızda sınır yok iyiyz diye annesi devamlı bizle çıktı bizle çıkmasa bile ben onlardayken hadi suraya gidiyoruz dediler nişanlım bana gidelimmi diye bile sormadı bigün nişnlımla odada oturuyoruz bilgisayardan bişeyler bakıyoruz annesi neden benle oturmuyosunuz yaptını ayıp demezmi haa dedim ben mesefe koymadım hep onlarla oldum hep onlarla olmamızı beklicek diye çektim kendimi nişnlımada söyledim samimi olmaktan rahatsozım diye şimdi mesafeleyim tabi birdewn mesafe koymama bozuldu kaynanam ama yapcak bişey yok arkadaşlar.nişanlımda anneciliğini azalttı artık benle vakit geçiriyor son olarak nişanlımın doğum gününde çıkcktık annesi bende gelim dedi nişanlım basbasa oolcz deyip ağırlını koydu tek istediğimnm azcık anlayışlı olsun kayınvalidem

Tabiki nisanlinizla basbasa vakit gecireceksiniz, tabiki size kiymet verecek, sadece annesini,ailesini sevecek degil ya.
Ama o zaman anladigim kadariyla sorun nisanlinizda.
Kayinvalidenizin karakteri bu demekki.
O halde nisanliniz sizi arada birakmadan, annesiyle dengeyi saglayip anne biz bugun basbasa takilacagiz, anne biz nisanlimla buna karar verdi vs seklinde, anneyi dogru bir sekilde yonlendirecek.
Diger turlu sizde biriktirip, sonunda patlayacaksiniz.

zaten patlamıştım nişnlımdan soğumuştum bunu ona söyledim o düzeldi ama kayınvalidem alışmış hep oğlu kızı o gezmeye hala kabullenemyor oğlunun hayatı olduğunu çocuk gibi

Aynı durumu yaşadım ve düğünüme bir ay kala nişanı attım. Onları asla düzeltemez ama kendin insanlıktan çıkarsın.
Bence iyi düşün yol yakınken

Ben erkek arkadaşımın annesini çok severdim. Aramız da gayet iyiydi taa ki şu son haftalara kadar.. Üzülüyorum açıkcası da neyse.

Anne düşkünlüğüne gelecek olursak anneye düşkün olmalı biraz tamam ama anne kuzusu erkekler bana çok itici geliyor ya bilmiyorum. Fazla olunca gözümdeki o dik ve erkeksi duruşunu kaybediyor yani. Hiç erkeksi özelliği kalmıyor gibi oluyor. Sıfır yani.

aynen canım bizde çok iyiydik iyilikten maraz doğdu kendimi çektim mesafe koydum şimdi tavırlılar bana belki oğlunu doldurur bilemem..

Aynı durumu yaşadım ve düğünüme bir ay kala nişanı attım. Onları asla düzeltemez ama kendin insanlıktan çıkarsın.
Bence iyi düşün yol yakınken

aslında nişanlım düzeldi ama annesi düzelmiyor çok anlayışsız alışmış hep oğlu kızı o gezmeye doğum günü yılbaşında beraber olmaya şimdi kabullenemyor.. bizi suçlayanlar oluyor fakat kim anlayışlı kayınvalidesi olsunda iyi vakit geçirsin istemez. kayınvalidemi sevmiyorum diye kızanlar kayınvalideleri benimki gibi her dakka oğluyla olmak istese yne severlermiydi acaba

aslında nişanlım düzeldi ama annesi düzelmiyor çok anlayışsız alışmış hep oğlu kızı o gezmeye doğum günü yılbaşında beraber olmaya şimdi kabullenemyor.. bizi suçlayanlar oluyor fakat kim anlayışlı kayınvalidesi olsunda iyi vakit geçirsin istemez. kayınvalidemi sevmiyorum diye kızanlar kayınvalideleri benimki gibi her dakka oğluyla olmak istese yne severlermiydi acaba
kayınvalidesini sevenlerdede sevmeye kendini zorlamaktan arızalar oluşmuş bence trafolar patlamış belliki hiç inanamıyorum çünkü.
mesafe iyidir inşallah nişanlında düğün zamanı 360 derece dönmeden her zaman yanında olan biri olur.
çünkü benim durum ne dersem ne istesem emrime amade biri profili çizip düğüne yakın maskesinin düştüğü zamandı.
ki ne dolaplar dönmüş benden habersiz.
ayyyy hafızamdan sileyim diyorum gitmiyor yaptıkları ana oğul.

her annenin evladini sevmesi evladinda annesini sevmesi gayet normal bir durum. bundan nisanlinizi vazgecirmek vs politikalari dusunmenizi ben yanlis buldum. ben annemle normal iliski icindeyim ama hicbir insan evladi icin annemle olan diyalogumda asla degisim yapmam, bunu isteyen insanla da isim olmaz, ayni sekilde karsimdakinin ailesini sevmesi de beni mutlu eder. ailesini sevmeyen insan problemli insandir zaten. siz de uyum gostermeye calisin derim

kayınvalidesini sevenlerdede sevmeye kendini zorlamaktan arızalar oluşmuş bence trafolar patlamış belliki hiç inanamıyorum çünkü.
mesafe iyidir inşallah nişanlında düğün zamanı 360 derece dönmeden her zaman yanında olan biri olur.
çünkü benim durum ne dersem ne istesem emrime amade biri profili çizip düğüne yakın maskesinin düştüğü zamandı.
ki ne dolaplar dönmüş benden habersiz.
ayyyy hafızamdan sileyim diyorum gitmiyor yaptıkları ana oğul.

ne insanlar var ya alıp oğlunu napacak yani .. insan oğlum mutlu olsunda benden uzak olsun isterse der ya. erkeklerde salak sanki annesyle yaşlanıp çocuk yapacak.. benimde annem abim var hayatta karışmaz tek kuru para istemez.. benim kaynanam kızıyla evde tüm gün nişanlım çalışırken en iyi pahalı yerde yemek tatlı yerler bi pastane tarzı cafede 200 tl harcarlar kızına kıyafet kozmatik alır ay sonu oğluna kartı ödeyemedim diye sızlanır bide emekli maaşı olmasına rağmen bende dışarı çıkınca hayatım ucuz yere gidelim derim pes valla

Seviyoruz diye vıcık vıcık olmaya gerek yok.
Herkesle geçirilecek belli bir vakit var.
Allah aşkına nişanlımla kocamla başbaşa geçirdiğim vakitte başkasının ne işi var?
Onu ayrı ziyaret edersin, ayrıca ben çok samimi olma taraftarı da değilim. Mesafeli duran ve abartısız sevgi gösteren insanın kafası her zaman rahat olur.
İnsanoğlu şımarıp yüz bulmaya çok müsait.

ne insanlar var ya alıp oğlunu napacak yani .. insan oğlum mutlu olsunda benden uzak olsun isterse der ya. erkeklerde salak sanki annesyle yaşlanıp çocuk yapacak.. benimde annem abim var hayatta karışmaz tek kuru para istemez.. benim kaynanam kızıyla evde tüm gün nişanlım çalışırken en iyi pahalı yerde yemek tatlı yerler bi pastane tarzı cafede 200 tl harcarlar kızına kıyafet kozmatik alır ay sonu oğluna kartı ödeyemedim diye sızlanır bide emekli maaşı olmasına rağmen bende dışarı çıkınca hayatım ucuz yere gidelim derim pes valla
Ne desem bilmiyorum evlenmesen bir dert evlensen bin dert ben kaç sene oldu güvenemiyorum kimseye.
çocuklar anne babaya Allahın emanetidir bir mal olarak verilmemiştir. Kız çocuğu olsun erkek çocuğu olsun en güzel şekilde yetiştirilir evlendirilir aile büyütülür bu olmalı.
belgesel bile izleyince insanlığımızdan utanıyorum inanki hayvanlar bile çocuğuna avlanmayı kendini korumayı öğretip bırakıyor. Bizim kaynanalar özellikle hiç kordonu kesmeden dolaşıyor ölene kadar

Seviyoruz diye vıcık vıcık olmaya gerek yok.
Herkesle geçirilecek belli bir vakit var.
Allah aşkına nişanlımla kocamla başbaşa geçirdiğim vakitte başkasının ne işi var?
Onu ayrı ziyaret edersin, ayrıca ben çok samimi olma taraftarı da değilim. Mesafeli duran ve abartısız sevgi gösteren insanın kafası her zaman rahat olur.
İnsanoğlu şımarıp yüz bulmaya çok müsait.

aynennnn öyleee bunu anlamayn insanlar var hala eskidenmiş her dakka kayınvalideyle olmakk..
ben sevmek zorunda değilim saygı gösteririm ama sevmek zorunda her dakka keyif almadığım insanla olmak zorunda değilim.. gelin olmak köle olmak ezilmek demek değil.. gereksiz samimi oldum içli dışlı oldum hep beklediler ama şimdi sınırımı çizdim mesafemi koydum çok bozuldılar bana soğuklar ama yapacak bişey yok böyle daha mutluyum

Ne desem bilmiyorum evlenmesen bir dert evlensen bin dert ben kaç sene oldu güvenemiyorum kimseye.
çocuklar anne babaya Allahın emanetidir bir mal olarak verilmemiştir. Kız çocuğu olsun erkek çocuğu olsun en güzel şekilde yetiştirilir evlendirilir aile büyütülür bu olmalı.
belgesel bile izleyince insanlığımızdan utanıyorum inanki hayvanlar bile çocuğuna avlanmayı kendini korumayı öğretip bırakıyor. Bizim kaynanalar özellikle hiç kordonu kesmeden dolaşıyor ölene kadar

ya bıraksınlar b artık gözlerinde hala çocuk oğulları sanki tek onların evladı var bizimkiler anne değil.. bırak oğlun yuva kursun gelecekle ilgili plan yapsın zorlansın artık ya . ben inan anlam veremiyorum ne istiyorlar anlamıyorum ben.. zaten büyütmüşsün oğlunu sağolasın ama bırak artık kendi hayatını kursun oğlun tamam alışmışsın her dakka beraber olmaya ama artık oğlun evlencek kabullen ya

ya bıraksınlar b artık gözlerinde hala çocuk oğulları sanki tek onların evladı var bizimkiler anne değil.. bırak oğlun yuva kursun gelecekle ilgili plan yapsın zorlansın artık ya . ben inan anlam veremiyorum ne istiyorlar anlamıyorum ben.. zaten büyütmüşsün oğlunu sağolasın ama bırak artık kendi hayatını kursun oğlun tamam alışmışsın her dakka beraber olmaya ama artık oğlun evlencek kabullen ya
bu konu günlerce yazsak bitmez tek sloganım var cennetlik kaynana yoktur cennette olan kaynana vardır.
dünya savaşları biter onlarla olan savaş bitmez

bu konu günlerce yazsak bitmez tek sloganım var cennetlik kaynana yoktur cennette olan kaynana vardır.
dünya savaşları biter onlarla olan savaş bitmez

hahahha :) çok doğru !
benim kız arkdaşım kaynansıyla böyleydi oğlunu kıskanırdı kaynanası kız bigün nişanlısına yeter ya dedi annen alsın o zaman seni senle evlensin bide senden çocuk yapsın demişti ilk duyduğumda şaşırmıştım aama kız haklıymış :)

Niye annesinden soğutmaya çalışıyorsunuz?Benim nişanlım annesini bi kaç gün aramasın hemen annesini aramasını söylüyorum.Git vakit geçir diyorum izne geldiğinde çiçek al ona,yemeğe çıkar gezdir biraz diyorum.Evlendigimizde de istediği kadar bizde kalabilir diyorum bana bunlar çok normal geliyor asıl bunlar olmazsa tuhaf olur bence.Bende seviyorum onu ama annesi kadar sevemiyorumdur hem o kadın doğurmuş onun sayesinde sevebiliyorum nişanlımı.Kaynanamda istediği kadar kötü davranabilir bana tutumum yine değişmez ki şu ana kadar da değişmedi.Kayınbabam geçen gün nişanlıma beni övmüş annenle iyi geçiniyorlar hoşuma gidiyor demiş.Pozitif,yapıcı bir insan olun her zaman size güzel getirileri olacaktır
Canım çok güzel yazmışsında her zaman senin söylediğin gibi olmuyor işte ! Bunu yaşayan bilir ben ne gelinler tanıdım kocası annesi kendini iyi hissetsin diye annesinin yanında küçük düşürmeler burnundan kan çıkasıya dövmeler sen ne gördün yaşadında burda ahkam kesiyorsun ! Kimse kv ile kötü olayım diye evlenmez bu tür olaylara maruz kalmamak için önlem ne kadar işe yarar fragmandan sonraki esas filmde görünür netice bilmem anlatabildimmi .?:KK14:

Canım çok güzel yazmışsında her zaman senin söylediğin gibi olmuyor işte ! Bunu yaşayan bilir ben ne gelinler tanıdım kocası annesi kendini iyi hissetsin diye annesinin yanında küçük düşürmeler burnundan kan çıkasıya dövmeler sen ne gördüğünde burda ahkam kesiyorsun ! Kimse kv ile kötü olayım diye evlenmez bu tür olaylara maruz kalmamak için önlem ne kadar işe yarar fragmandan sonraki esas filmde görünür netice bilmem anlatabildimmi .?:KK14:

herşey toz pembe onlara kv sorunu yasamadığı için anlamasını beklemem mülayim kv vardıda bizmi sevmedik :)

Back
X