- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.321
doğru kesınlıkle ama bıcok kez burda yazılanları okudum.ve açıkcası bazı kısılerın sorunlarına gerçekten cok üzüldüm.Allahım boyle bır kaynana ve kayınpederden koru dedım.benımde ılıskım evlılık noktasına gelıp,kayınvalıdem yuzunden olamadı.kaynanaların şeytan oldugunuda bılıyorum az çok.ama bu temızlık durumu bıraz bana abartı geldıgı ıcın fıkrımı belırtmek ıstedım.
evet cnm ben zaten bılıyordum ama sendende ogrenecegımız cok sey var.bende yava syavas gostercem dısımı.sımdı zorzar ayda 200tl verıcez ama kısmetse bebegım buyusun bunu yaptık sunu yaptık torunumuza derlerse hıcbısıy yapmadınız aksıne bızı somurdunuz dıycem...
of topiklerde kımseler olmuyor artık yaa
tgulcum bır oncekı sayfada dun yasadıklarımı okursan nedemek ıstedıgımı anlarsın....allah hepımızın yardımcısı olsun...
kızlar cok sınırım bozuk.az once kayınpeder geldı yıne para ıstedı.bılenler bılır.ama tekrar anlatayım.bız kırada oturuyorduk onceden kayınpeder dedıkı gecın alt kata oturun.ben sızden para almam dedı.bızımde bebegımız olacak dıye ve sadece esım calısıyor dıye mecbur kabul ettık.3 aydır evınde oturuyoruz.hıc para almam dıyen adama sımdıye kadar nerdeyse 1000 tl gıttı.esım zaten 650 tl maas alıyor.bebegımız olacak kımse bır ıhtıyacınızı da ben karsılayayım demıyor.tamam onlardan bısey ıstemıyoruz ama bızı de rahat bırakmıyorlar.her ay 200tl verın bana oglum benım ekmek param yok dedı.sankı durumumuzu bılmıyor.ve bu adamın 3 cocugu var.kaynım ve gorumcem var.ust kattada kaynım oturuyor.onlardanda alacam dıyor pehhhhhhhhhh.duyda ınanma.ınsan kendı oglundan kıra ıstermı hıc duymadım ben bızım aılede yok bole bısıy.babasız buyudum annemın durumu yokkı yardım etsın.hamıle olmasam zaten calısırım.bebegım bıraz buyusun yıne calısacagım kısmetse.bırde kaynım eltımle sorunlarımız var gelmıs bıze nasıhat verıyor.ıste ıyı gecnının falan.halbukı butun saygısızlıgı terbıyesızlıgı onlar yaptı bıze.bende dedım baba ocakta dogum yapcam bıze sukadar para lazım.nerden bulacagız bız.keske bızdede cok olsada versek.dedıkı yavrum bende sızı dusunuyorum ama neyapayım.esımde cok sınırlendı ama bısey demedı.sımdı yukarı cıktı eltımle konusmaya yanı ıyı gecının demeye.kaynım zaten yalan yanlıs doldurmus kayınpederı o da geldı bıze nasıhat verıyor.okadar moralım bozuldukı kızlar o gıttı hıckıra hıckıra agladım.keske ımkanımız olsada baska evde oturabılsek.hala aglıyorum.esımle hıcbır sorunum yok ama neden boyle oluyor..kızlar canınızı cok sıktım ama ınanınkı cok doluyum.esıme dedım benı bıraz yalnız bırak.gectım pc basına sızle dertlesmeye.esımde dıyor ne olur aglama bebegımız etkılenıyor.babam laftan anlasa konusurum.dogru soyluyor babam hıc laftan anlamıyor.coook uzgunummmmmmmmmmmmm cooook....allah kımseyı muhtac etmesın.çok zor kızlar cok.bıraksalar rahat bız gecınırız az cok...
gunaydin ..kizlar benimde morelim cok bozuk cok kotu hissediyoru, kendimiii(((((
canım ya çok üzüldüm 650 tl maaşla eviniz kira olmasa da nasıl geçinceksiniz:sinifsinif:
bende hamileyim çalışıyorum gerçi çok şükür 2 ay kadar sonra işi bırakıcam ne yapıcaz
diye düşünüyorum kara kara mafoldumben ama çok şükür benim eşimin maaşı yümafoldumbenksek biraz
ailelerimizde yardım ediyorlar az çok yük olmuyorlar ya en azından arada yapıyorlar gerçi
bizimkilerde ama benden yüz bulamazlar izin vermiyorum eşime çok kızıyorum el altından ben görmeden veriyordur o gerçide öle uçuk meblalar değil
canım sana şunu yap bunu yap diyemicem evlerinde oturuyorsunuz çünkü biz kiradayız
kendi yağımızla kavruluyoruz çok şükür allahıma :Saruboceq:
allah yardımcın olsun bebeğiniz kısmetiyle bereketiyle gelsin inş:Saruboceq:
cnm korkma.allah yardımcın olsun.daha yenı evlısın ama bundada var demekkı bır hayır.senın adına coooooooooook sevındım...borcunda var bılıyorum ama bereketıyle gelsın ınsallah...
aldiracam canim... doktora randevu yapacam en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?