- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #4.181
evet inan bana tecrübeden konusuyom mesafe olsaydi bal kaymak olurdu araniz, ee bide arada arayip sorsan senden iyi gelin olmazdi...
Güzelim ya bosanmak öyle kolaymi??
Bence bunu bile düsünüyosan ailene acil ve bi cözüm bulmana yardimci olsunlar.. Hem acini hafifletirler kendini böyle caresiz hissetmezsin...
Sen kimsesizmisin ya???
Kendini ezdirme bakiim...
bakalım neler olucak hanımelicim.zaman neyi gösterirse artık.insan evinde hhuzur olmayınca,mutlu olmayınca niye evli kalır.
aileme anlatmıyorum üzülmesinler diye.zaten babam istememişti eşimi.ama sonunda kabullendiler,çok üzülürler onlarda ne yapacaklarını şaşırırlar.benim hayatım bu işte.aynı evde yaşamasaydık bu kadar sıyırmazdım heralde :)
evet inan bana tecrübeden konusuyom mesafe olsaydi bal kaymak olurdu araniz, ee bide arada arayip sorsan senden iyi gelin olmazdi...
Güzelim ya bosanmak öyle kolaymi??
Bence bunu bile düsünüyosan ailene acil ve bi cözüm bulmana yardimci olsunlar.. Hem acini hafifletirler kendini böyle caresiz hissetmezsin...
Sen kimsesizmisin ya???
Kendini ezdirme bakiim...
gülbeyaz eminim x sana annesini koruyor ama yanlızkande annesiyle senin için tartışıyordur aranızda soğukluk olmasın tartışma olmasın ikinizinde birbirinize alışması huyunu suyunu öğrenmesi gibi tam toplayamadım cümleyi onun için yani
sanırım sende aynı şeye sinir olursun benim gibi lafı söyleyip sonradan seninki seni seviyorum şaka yapıyorum benimki özür dilerim demlerine
allahım şu kaynanaları anlamıyorum ne var bu kadar kötü olucak off yaa buraya her gırdıgımde kaynanam aklıma gelıyo ekımde gorumcemın dugunu war onuda hıc sevmıyorum gıtmek ıstemyorum dugune fılan ya aklıma geldıklerı zaman delı oluyorum sınırlenıyorum offff hyatım boyunca hıc gormesem onları keşke . .
benim sevgili kaynanacığımda bebeklerimze birşeyler aldı ama hepsinin üzerinde kocaman kocaman fiyat etiketleri... hatta belki görmemişimdir diye şunu şu fiyata bu fiyata aldım diye altını çiiiizdiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?