- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #4.361
sonra pazar günü kaynanam bizi iftara çağırdı ben giyindim süslendim iftara 10 dk kala çıktım direk salona girdim eşimin halasıyla oturdum menüde de kabak dolması ve pilav vardı ortada hiç çeşit yok...
sonra iftardan sonra da sadece eşimin tabağını ve kendi tabağımı götürdüm mutfağa sonra da çeyiz görmeye gideceğiz diyip kalktık kaydirigubbakcemile3
sonra pazar günü kaynanam bizi iftara çağırdı ben giyindim süslendim iftara 10 dk kala çıktım direk salona girdim eşimin halasıyla oturdum menüde de kabak dolması ve pilav vardı ortada hiç çeşit yok...
sonra iftardan sonra da sadece eşimin tabağını ve kendi tabağımı götürdüm mutfağa sonra da çeyiz görmeye gideceğiz diyip kalktık kaydirigubbakcemile3
farklı şehirlerde olduğumuz için 2 düğün yaptık ankaradaki düğün salonda yapıldı haliyle benim yakın akrabalarımda kayseriden ankaraya düğüne geldiler
düğün iyi hoş güzel gidiyor benim akrabalarım düğün sonuna doğru kalktılar yol uzun ancak gideriz diye onların ayaklandıklarını görünce bi acaip oldum o anda anladım ben artık gdiyorum diye teyzelerim falan vedalaşırken ağladılar bende zaten sulugöz senağlama tutamadım kendimi ağladım neyse vedalaşıyoruz son kez kucaklaşıyoruz inanın çokm zor bi durum eltim geldi temmuz ağlamayacakmışssın dedi bende niye dedim kaynanan öyle söylüyor millet bişey var zanneder temmuza söyleyin susssuz diyor dedi bunu duydum şok oldum :sm_confused: sanki kendimi yırtıyorum ağlarken hayret bişey
o an yamacımda değildi kaynana gözlerim aradı iki laf yapıştırmak için ama göremedim
aklıma geldikçe sinirim hoplar kendi kızı olmadığında o duyguyu bilem iyor işte ne yapalım
Bı ıNCı DAHA.
3 sene nişanlı kaldım söz alışverişiymiş hediyeymiş nişan elbisesiymiş bırakın bunları ne gelme ne gitme ne düşün kına elbisesi hiiç bişiy yapmadılar baba yukardada söledim zati.
kaynana geldi bize. kızı nişanlandı ya o taraf şunu yapcaz bunu yapcaz demiş bizim kaynanaya az gelmiş heralde ki yook o öyle olmayacak şu alınacak bu alınacak demiş
banada diyo ki yoook bizim arımız namusumuz var elalem ne der diyo.
be kadın bari bana anlatıpta kendine düşman edinme.
allahın bi çorabını eller gibi bırak altın gümüş verdiğin sözler bi söz elbisesi bi kına elbisesi almadan 3 senede bedavaya getirdin bari bana söyleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?