- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #4.681
kızlar bıde benı dinleyın ben 3 yıl once eczanede kalfa olarak çalışıyordum ama evlenmeden 1 yıl önce ayrıldım işden kaynanam 3 dür benı tanıdıklarıyla tanışdırırken eczacı olarak tanışdırıyo tam yok ben eczacı kalfasıyım eczacı değilim dıyecegım durtukluyup susduruyoçok kırılıyorum çok üzülüyorum benı alcak görüyo galıba konuşup onu kırmakda istemıyorum ama çok doldum sankı ben onu akrabaglarımızla tanışdırırken yok emeklı öğretmen yok emeklı avukat mı dıyorum ev hanımı yanı sonuçda utanılacak bişey mı var benı öyle tanışdırıyo... kızlar bu konuyu kaynanamla konuşmak ıstıyorum kırıldıgımı bılsın sizce ne yapayım
arkadaşlar bitti diye yazdım en son sizlere ve bir daha buraya girip bişey yazmam bu başlıkta diyordum ama bugun ögrendigim aslında his gibi ama hissettigim bişeyin gerçekten oldugunu ögrendim...
bahsetmiştim nişanlımla kızkardeşinin kıskançlıkları yüzünden ayrıldık nişanlım arkamda durmadı beni cok severken bir anda bıçak gibi kesildi falan diye...
öğrendimki cok acı cok igrenç dine allaha kitaba sıgmayan birşey...
her zaman bir aradayken abisiyle yatakta oynaşma gibi şakalar yaptıklarını birlikte kucak kucaga yattıklarını sabah öpücüklerle uyandırıldıgını abisinin yalnızca o üzülünce onun icin agladıgını söylerdi anası babası abisi de varken... bazıları cok uç geliyordu ama konduramazdım bunu.... bizim başbaşa gezmemize katlanamaz surat asardı.... her yere bizimle gelmek isterdi...sürekli abisine olan bagından bahsederdi.... etraftakilerde biz onların kardeligine hayranız hiç birbirlerinden ayrılmazlar cok sever abisini sırf abisiyle gezmek icin okuldan izne geliyor vs hep kızın abisine olan düşkünlügünden bahsederlerdi... kız sürekli bana senden daha yakın benim degerim daha cok gibi laflar ederdi...
öyle masum temiz karı kızla ilgisi olmayan benden başka dünyayı görmeyen sevdigim dedigim insanla aramz kardeşi yüzünden bozuldu evet ama altında yatan gerçek sebep ne?
gerçek sebep aile içi yaşanan sapkınlıkmış arkadaşlar.... kız kardeşle abi arasında tehditlere ve engellemelere kadar dayandırılan 2 kişi arasında geçen cinsel yakınlıkmış... bu ne iğrençliktir kıyamet alametidir... ayrıntıları bilemem ama kızla abi arasında aşk!!! kızın abisine duydugu hayranlıgın altındaki sapkınlık... aralarında artık ne geçtiyse bir tehditle ondan ayrılmazsan herşeyi anlatırım gibi bir yaklaşımla bizi ayırması...
ayrıldıgımıza bu kadar üzülmedim ama bu igrenclik nedir allahım aklıma sahip ol abi kardeşe de güvenemeyeceksem bu devirde neye güvenicem nasıl yuva kurup evlat sahibi olucam... su an elim ayagım tutmuyor üzüntüden... bu iğrençlik yıktı beni başkasını sevmiş olsa yıkılmazdım... beni sevdigi halde bu tehdit yüzünden ayrıldıugımızı öğrendim...
bütün sinirlerimi altüst etmeyi başardı yine sağolsun.
kurban bayramında 8 gün şehir dışında tatile gittik. okuyanlar bilir pazarlık bile etti ama kim taktı neyse gittik geldik. bir kere aramadı vardınız mı ettinizmi diye. geldik suratı 5 karış karşıladı. hastaymış vs. (sonra nedense getirdiğimiz hediyeleri görünce yüzünde gülücükler açtı ayrı)
e uzun zamandır (8 gün resmi tatil olduğu için) dr a gidemiyordu. (ssk neredeyse davetiye göndericek eve hayırdır diye) dün akşam ortopediden randevu aldım ona internet üzerinden. bütün poliklinikler dolu sadece adatepe pol. de buldum yer neyse aldım randevuyu.
bütün detaylarıyla (saati, sıra nosu vs ) yazdım bir kağıda en alta da adresini ve telini yazdım hastanenin.
biraz önce tel açtı. dedim hayırdır senin bu saatte dr da olman gerekmiyormuydu? demez mi sen beni yanlış yerlere göndermişsin. gittiğim yerde yok öyle bir hastane. diyorum ki ya elindeki kağıda yazdım ya adresi gösterseydin birine. yok diyor burda adres falan yazmamışsın. öyleydi böyleydi derken tabii ki de o haklı lduğunu savundu. tmm dedim senin dediğin gibi olsun. eve gelince bakarım ben kağıda.
artık kağıdın yarısını yırtar mı yoksa aaa görmemiştim mi der bilmiyorum ama sinirden tir tir titriyrum hala...
Bazen hayatı çekilmez hale getiriyolar bunu kabul ediyorum ama genede eşimizden yana bi sorunumuz olmasında olacaksada kaynanadan olsun,
adı çıkmış gelin-kaynana..eşimizin yuvamızın hatrına sabır gösteriyoruz susuyoruz..
Eskiden o kadar safmışım ki, kaynanam değil annem olsun, annem bişey dediğinde nasıl kızmıyorsam onada kızmam diyodum ama,
işin aslı hiçte öyle olmuyormuş..
Maalesef o zaman ki saflığın yerinde yelllerrr esiyor
Kızım bile demeyen birini genede seviyorum ama asla annem gibi değil..
Kayınvaldeler hata yapmaz, gelinler yanlış yazar :))
bende merak ettim şimdi, napıcak acaba.. sende üzülme, sinirlenmemeye çalış.
bırıne rıca edıp kagıttakı numarayı aratsaymıs o da:) sen bıze gore suclu degılsın hıc takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?