- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #4.881
ay son cümlende kendi kaynanamı gördüm.geçen kızım hastalanmıştı.bana 'şimdi siz gece uyursunuz çocuk ateşlenir havale geçirir' demişti yaaaaaaaaaasanki ben çocuğun bakıcısıyım da yavrumu düşünemiyorum iyi o zaman sana verelim de sen bak dedim.artık oturupta açıklama yapmıyorum anladığı dilden konuşuyorum
mezara girsem unutmayacağım bişey söledi kayınvalidem....kızım 7 aylık falandı hastalandı hastaneye yatması gerekti..bebeğimle uğraşırken canlı cenazeye dönmüştüm üzüntüden...annem geldi. eşimle bana "gidin dolaşın biraz kendinize gelin" dedi.eşimle birlikte kayınvalideme gittik kızımın hasta olduğunu haber verelim diye...eşim söledi yarın sabah hastaneye yatıcak falan diye...kayınvalidemin cevabı şu oldu oğluna:tohumuna paramı saydın yine olur dedi... eşimde bende şok şok şok ....kalk gidiyoruz dedi eşim çıktık hemen... çok şükür kızım iyileşti şimdi 17 yaşında ...kayınvalidem öleli de 3yıl oluyo ama ben hala unutamıyorum sözünü
kızın büyüyünce söleseydin babannen sana ble dedi diye.bu arada kızının hastalıgı neydide hemen umudu kesti kaynanan.
valla çok güldüm yazdıklarınızı okurkenve ne kaynanalar ne görümceler varmış dedim. şahsen bu konuda biraz şanslıyım sanırım. yaklaşık 1 yıllık evliyim ama tek lafımız olmamıştır. birazda karşılıklı ne ben onların canını yakmak istedim nede onlar benim. kaynanm ve görümcem eşime çok düşkünlerdir ama bu benim çok hoşuma gider öpüşürler koklaşırlar onları seyrederken keyif alırım. ilk zamanlar alınıyomusun diye sorarlardı yok dedim 27 yıldır sizin oğlunuz şimdi mi değişicek. hatta bazen kaynanam ben masum masum kalınca benide aralarına alır saolsun
henüz 1 yıllık evli daha neler olacak allah bilir
düğünümde takı merasiminden sonra gelin odasına geçmiştik .takıları çıkarıyoz görümcem eşimin boynundaki kurdeleyi aldı.oyalanıyo bir yandan anne torba getir diye bağırıyo.bende ver sema diyorum torba vardı arkadaşım getirmişti koyyım .duymazlıktan geliyo en sonunda 4 beş kez söyledikten sonra verdi.o sırada annem geldi .anneme verdi kaynanamda elimdeki torbayla kalakaldı.görümce yolda annemi durdurmuş nedese beğenirsiniz hırsız gibi altınları aldınız o altınlar benim annemin hakkı falan filan görümcem o sırada 25 yaşında annem 58 yaşında .düğün ertesi eşimi sıkıştırmışlar aşağda altınları niye aldız falan bende girdim tabi olan oldu.o günden sonra konuşmadım.
çok ufak detaylar dışında aynı şeyleri yaşadım düğünümde ben 3 ay gitmedim görüşmedim özür dilediler daha geçen hafta bakalım gelişmeler ne olacak yalnız bebeğim yok ama o konuda bişey diyemem torunlarına yaparlar gibi geliyo kısmet göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?