Kaynana ve eş arasinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi konuya yorum yapayım korkuyorsanız gitmezsiniz olur biter. Eşiniz gider gelir köyünü çok seviyorsa. Siz de şehirdeki evde olursunuz sizi ve çocuğunuzu özleyenler yanınıza gelirler. Ben sizin durumunuzda olsam tam da bunu yapardım.
Çok tşk ederm Allah razı olsun cvbiniz ilginiz icin

Konunun kaynana ve eşle olan alakasını anlamadım. Sanırım sorun köydeki ev ve oraya börtü böcek korkusundan gidememeniz. Bende çok korkarım börtü böcekten o nedenle köyler bana göre de değildir.
ama üyeler yazmış ilaçlamakla kurtulabiliyor muşsunuz. Tüm kapı ve camlarada sineklik korumalık taktırın , idare edersiniz bence sonuçta yılda bikaç gün. Zamanlada alışırsınız.

Sizi çok iyi anlıyorum. Aynı bende sizin gibi böcek,sinek korkarım. Eşimde sürekli köye gitmek ister. Üstelik benim sinek ısırığına alerjim var yüzüm falan hep şişer. Son gittiğimde ilaç götürmeyi unuttum sinek ısırığı için yüzm falan hep şişti. Ama yapacak bişey yok yine mecbur gidiyorum. Eşim üzülmesin diye katlanmaya çalışıyorum. Sizde kendinize göre önlemler alıp gidebilirsiniz.

:) Orda hiç ongun kalmadim merkezdeki evde kaldm tmm ben kendimi tanicagim sizde icinizde azıcık insan sevgisi güzel bakış açısı hoşgörü güzel iletişim ..... Barindirin ne olmuş yani

Bu Corona yüzünden bu sene pek gidemedik ama normal de iki ayda bir mutlaka geliriz gelince de bir beş altı gün bazen dokuz on gün kalyrz. Hergun git gel yapmak zorunda kalıyorz sabahtan akşama kadar orda kalyrz akşam olunca merkezdeki eve geciyorz ama uzak köy yollar zaten bayağı virajlı ama asıl.olay orda yasadgm korku

Buyrun yazdığınız burada :) Köyde ne kadar kalıyorsunuz diye soran bir üyeye, sizin cevabınız. On gün kaldığınızı gayette belirttiniz. Sadece sabahtan akşama kadar kalıp geri dönüyorsanız da ona “ bazen on gün köyde kalıyoruz” denmez; Bu durum bazen on gün boyunca bile devam ediyor denir. Diğer arkadaşlarında dediği gibi önce bir yazım dilini öğrenin. Yarım yamalak yazmışsınız. Konudan konuya atlamışsınız. Kimseyi yormaya hakkınız yok.

Kaynana akrep 🦂 oluyor sanırım korku da eşiniz. Başlık ve konu uyumu perfecto 👏🏻

Buyrun yazdığınız burada :) Köyde ne kadar kalıyorsunuz diye soran bir üyeye, sizin cevabınız. On gün kaldığınızı gayette belirttiniz. Sadece sabahtan akşama kadar kalıp geri dönüyorsanız da ona “ bazen on gün köyde kalıyoruz” denmez; Bu durum bazen on gün boyunca bile devam ediyor denir. Diğer arkadaşlarında dediği gibi önce bir yazım dilini öğrenin. Yarım yamalak yazmışsınız. Konudan konuya atlamışsınız. Kimseyi yormaya hakkınız yok.
Yorma kendini bilmem kaç yüz üye gibi sende yazmayablrsn yazana tşk ederm ben konulari okuyorm istemedigime yada bilgim yoksa yazmıyorum sizde deneyin

Bu sitede öyle bir kural olduğunu duymadım yazim yanlısı yapma düzgün yaz gibi bir kural yok begenmediysen yorum yapmama özgürlüğü var

Ben akrep korku mu nasıl Yenerim diye sormadm kaynanam istese benim bu korkumu blyr merkezdeki eve geceblr bir hafta için çünkü bazen düğün yada başka şeyler için geçiyor ama istegi gelini köye gelsin dedm ya ona özeniyor komşular ne der gibi düşünüyor bir gelini bile gelmiyor bunları düşünüyor bana demedi ama biliyorm başkasından duydum ben o yüzden kaynanam.ile.esimin arasında kaldgmi yazdm.

Akrep korkunuz sizin sorununuz kayınvalideniz neden bunu düşünsün ki? Böyle bir beklentide olmanız saçma. 2 ayda bir 10 günü buluyor orda olduğumuz süre yazmışsınız. 9 aylarını köyde geçiriyormuş bu insanlar sizin fobiniz var diye neden düzenlerini değiştirsinler ki? İstemiyorsanız gitmezsiniz kökten çözüm. Kimsenin sizin için düzenini değiştirmesini beklemeyin. Sanırım hiç sözel olarak böyle bir talebiniz de olmamış. Kayınvalideniz de size söylememiş böyle bir arzusu olduğunu siz ailecek telepati ile mi anlaşıyorsunuz?

Bu sitede öyle bir kural olduğunu duymadım yazim yanlısı yapma düzgün yaz gibi bir kural yok begenmediysen yorum yapmama özgürlüğü var

Bu sitede değil hayatın her alanından yazılı olmayan öyle bir kural var ama belli ki siz bihabersiniz. Anlaşılmak istiyorsanız doğru düzgün derdinizi anlatacaksınız ki anlayıp size yorum yazalım. Hem hatalısınız hem üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Bu sitede değil hayatın her alanından yazılı olmayan öyle bir kural var ama belli ki siz bihabersiniz. Anlaşılmak istiyorsanız doğru düzgün derdinizi anlatacaksınız ki anlayıp size yorum yazalım. Hem hatalısınız hem üste çıkmaya çalışıyorsunuz.
Tşk ederim

Herkesten özür diliyorum Türkçe dersim için konum için. Derdim için Allah dert vermesin sizin dilinize dusurmesin konumu kökten silsin admin sizde mutlu olun gözünüz yorulmasin Mune Mune kusura bakmasın kimse bir daha konu yazarken. Güzel yazarım yada kimseyi yorup yazmam :(

Ay kız akrep seni görünce kaçıyor. Bizim köy evinde, hatta şimdi merkezde ki evde bile gördük. Nemli ve toprak olan yerde oluyor. Kayınpeder kayınvalide yılın 9 ayı oradaymış onlara birşey olmuş mu?

Ay kız akrep seni görünce kaçıyor. Bizim köy evinde, hatta şimdi merkezde ki evde bile gördük. Nemli ve toprak olan yerde oluyor. Kayınpeder kayınvalide yılın 9 ayı oradaymış onlara birşey olmuş mu?
Küçümseyin demedim ben sinektende korkuyorm kimseye bişey yapmıyor ama bu benim fobim lohusaliktan sonra dahada arttı rabbim size yasatmasn olay benim canım tatlı onların ki değil gerçekten üzüldüm şuan yazdıklarıniza

Son düzenleme:
Yorma kendini bilmem kaç yüz üye gibi sende yazmayablrsn yazana tşk ederm ben konulari okuyorm istemedigime yada bilgim yoksa yazmıyorum sizde deneyin

Benim anlamadığım şimdi bu akrepler sadece gece mi ortaya çıkıyor da sabahtan akşama kadar kalıp eve dönüp, sonra tekrardan sabah olunca köye gidiyorsunuz.

Küçümseyin demedim ben sinekte kimseye bişey yapmıyor ama bu benim fobim lohusaliktan sonra dahada arttı rabbim size yasatmasn olay benim canım tatlı onların ki değil gerçekten üzüldüm şuan yazdıklarıniza
Küçümsemiyorum ama o kadar da korkulacak bir şey yok demeye getiriyorum ama fobiniz varsa da yardım alacaksınız.

Benim anlamadığım şimdi bu akrepler sadece gece mi ortaya çıkıyor da sabahtan akşama kadar kalıp eve dönüp, sonra tekrardan sabah olunca köye gidiyorsunuz.
Gerçekten samimi şekilde cvp vereyim ozaman. Gece gundz degl olay ben hepinize saygı duyup cevap veriyorum tek tek bir çok kişi konu açıp cvp vermez bakın gündüz de korkuyorum belirttim. Ama akşam olunca. Böceklerde çıkıyor sinekler böyle koca koca hiç okdr büyük sinek görmedim karinca gibi birsey. Anca okdr dayanablyrm ki bana kalsa hiç gitmem. Çünkü gerçekten çok kotu oluyorm masanın üstünde duran siyah örtüyü bı an akrep sandm rüzgardan ucunca. Öyle saçmalıyorum. Zaten o yüzden adida fobi olarka geçiyor inanın yada inanmayın siz blrsiniz isterseniz küçümseyin ama umarım siz yaşamazsınız duamdada samimiyim

Gerçekten samimi şekilde cvp vereyim ozaman. Gece gundz degl olay ben hepinize saygı duyup cevap veriyorum tek tek bir çok kişi konu açıp cvp vermez bakın gündüz de korkuyorum belirttim. Ama akşam olunca. Böceklerde çıkıyor sinekler böyle koca koca hiç okdr büyük sinek görmedim karinca gibi birsey. Anca okdr dayanablyrm ki bana kalsa hiç gitmem. Çünkü gerçekten çok kotu oluyorm masanın üstünde duran siyah örtüyü bı an akrep sandm rüzgardan ucunca. Öyle saçmalıyorum. Zaten o yüzden adida fobi olarka geçiyor inanın yada inanmayın siz blrsiniz isterseniz küçümseyin ama umarım siz yaşamazsınız duamdada samimiyim

Bende çok korkar ve tiksinirim böceklerden, sineklerden... evde ufak bir böcek göreyim çığlığı basarım eşim benim korkumu yendirmeye çalışır hatta. Gitmek zorundamısınız ? Gitmeyin olsun bitsin. Neden her şeyi yapmak zorunda gibi hissediyorsunuz ki başkalarına göre yaşamayın. Bırakın alınan alınsın. Sınır çizemezseniz ilerde daha çok başınız ağrır, çok üzülürsünüz. Kendinize eziyet ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X