- 13 Ocak 2020
- 46.233
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.034
- 598
- 33
- Konu Sahibi Mormenekse89
Ben duymak istediğinizi söyledim.Gitmeyin olmuyor ki torun var görmek isterler yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben duymak istediğinizi söyledim.Gitmeyin olmuyor ki torun var görmek isterler yani
Hayır öyle olsa kışında gelmek istemem özellikls tüm hakkimi kışın kullanyrm gelip gidiyorum hatta eşime diyorum anneme degil size gidelim diye şuan dada köy olayı olmasa giderim bir ay kalsam kalırım çok sohbet etmedende kalinir ama olay gerçekten ciddi anlamda korku ayağıma birşey değse akrep saniyorm. Çığlık atyrm sırtım kasinsa akrep saniyorm fobi bu. Düşününce icim sikisiyor kapris değil ve köy evini görün bu kdr güzel bir yer görmedim ben hayatımda. Yemyeşil. Meyveler uzaktan bir gol görülüo deniz gibi ev tepede okadar serin ki. Sessiz bu akrep olayını bilmeden önce şunu bile dedm eşime biz tekken gelip burda kalalım tatile gitmeye ne gerek var harikaSiz aslinda koye gitmek istemiyorsunuz
Ama esiniz ve ailesi yüzünden orada zaman gecirmek zorundasiniz
Zaten kayinvalidenizde soguk kadin
Siz orada durup zamanınızi harcamak istemiyorsunuz
Ama esiniz bir şekilde gitmek istiyor
Arada kalıyorsunuz napacaksiniz
Durum bu
o zaman fobinizi yeneceksinizHayır öyle olsa kışında gelmek istemem özellikls tüm hakkimi kışın kullanyrm gelip gidiyorum hatta eşime diyorum anneme degil size gidelim diye şuan dada köy olayı olmasa giderim bir ay kalsam kalırım çok sohbet etmedende kalinir ama olay gerçekten ciddi anlamda korku ayağıma birşey değse akrep saniyorm. Çığlık atyrm sırtım kasinsa akrep saniyorm fobi bu. Düşününce icim sikisiyor kapris değil ve köy evini görün bu kdr güzel bir yer görmedim ben hayatımda. Yemyeşil. Meyveler uzaktan bir gol görülüo deniz gibi ev tepede okadar serin ki. Sessiz bu akrep olayını bilmeden önce şunu bile dedm eşime biz tekken gelip burda kalalım tatile gitmeye ne gerek var harika
Acaba terapi ile yenebilirmiyim. Böcek ile.ilgili filmler izlyrm fotoğraflara bakiyorm icim.gidiyor ama piskolog bunu önerdi ama sunuda dedi akrepten korkman normal çünkü bu zararlı bir hayvan bende olsam bende korkarm dedi. :)o zaman fobinizi yeneceksiniz
Buda terapi ile olabilir
akrepten heeks korkar ama siz akrep gormedinizz henuz karsilasmadinizAcaba terapi ile yenebilirmiyim. Böcek ile.ilgili filmler izlyrm fotoğraflara bakiyorm icim.gidiyor ama piskolog bunu önerdi ama sunuda dedi akrepten korkman normal çünkü bu zararlı bir hayvan bende olsam bende korkarm dedi. :)
Tşk cvp verdgnz için ama ben görsem bayılırım :)yada aklım gider ilaçla bu olay cozuluyormu yaakrepten heeks korkar ama siz akrep gormedinizz henuz karsilasmadiniz
Sadece duyumla onyargi olusturdunuz
Bence rahatlatin içinizi
Yada gidince esiniz ilaclasin oraları
Bu Corona yüzünden bu sene pek gidemedik ama normal de iki ayda bir mutlaka geliriz gelince de bir beş altı gün bazen dokuz on gün kalyrz. Hergun git gel yapmak zorunda kalıyorz sabahtan akşama kadar orda kalyrz akşam olunca merkezdeki eve geciyorz ama uzak köy yollar zaten bayağı virajlı ama asıl.olay orda yasadgm korku
Ben akrep korku mu nasıl Yenerim diye sormadm kaynanam istese benim bu korkumu blyr merkezdeki eve geceblr bir hafta için çünkü bazen düğün yada başka şeyler için geçiyor ama istegi gelini köye gelsin dedm ya ona özeniyor komşular ne der gibi düşünüyor bir gelini bile gelmiyor bunları düşünüyor bana demedi ama biliyorm başkasından duydum ben o yüzden kaynanam.ile.esimin arasında kaldgmi yazdm.Asıl olay orda yaşadığınız korkuysa bunca gereksiz ayrıntıyla niye doldurdunuz konunuzu? Akrepten korkmak normal ama sizinki abartı derecede. Köylük yerde akrepte olur başka böcekler de. Sinekten korkmak normal değil ama hayatınız boyunca sorun yaşayacağınız bir durum. Bunu yenmek için terapiye gidin bence
Yani şu şekilde korkablrsn ama o zararsız bu korku yersiz bir korku yeneblrsn dedi ama akrep korkusunu yaşaman normal bir durum dedi-İnsanın neden kaynanasıyla veya geliniyle ilgili hayalleri olur ben en çok ona takıldımherkesin var da bi benim mi yoktu acaba
- Böcekten korkmaya "piskolog" niye normal değil demiş ayrıca onu da anlamadım![]()
Gerçekten her zaman Türkçe dersinden skntim oldu her veli toplantısında tek sorun buydu herkesin matemetigi kötudur benim Türkçe o yüzden yazdıklarına katılıyorum neyse tşk edermTürkçe dersinden kalmışsın galiba okulda hep ..
Konunun, başlıkla ilgisi yok.
Ayrıca hep gelin-kv ilişkisi iyi olsun istemiştim ve asık suratlı kv ile başlayan konu akrep korkusuna gelmiş...
Giriş gelişme sonuç ayrı tellerden çalıyor..
Hadi onu da geçtim insan 1 tane virgül koyar bari yalnız kalmasın diye bazı özneler ve hiçbiri bitmeyen cümleler noktalara hasret kalmış...
Konuya gelecek olursam akrepten korkuyorum diye psikologa gidene kadar akrep ilacı koymamak niye :)))
:) Orda hiç ongun kalmadim merkezdeki evde kaldm tmm ben kendimi tanicagim sizde icinizde azıcık insan sevgisi güzel bakış açısı hoşgörü güzel iletişim ..... Barindirin ne olmuş yaniEvet terapiye ihtiyacınız var ama akrep yüzünden değil, kendinizi ve duygularınızı tanıyabilmeniz için. Şurada yazdıklarınızdan yola çıktığımda kesinlikle tek sorun akrep değil. Bu kadar korkuyorsanız daha önce 10 gün nasıl kaldıysanız şimdi de gayet kalabilirsiniz. Hayvanın günahı ne bahane etmeyin boşuna. Üzgünüm daha kendinizi tanımıyorsunuz.
Mesleğim gereği yazma ile isim pek olmuyor Türkçe dersinide senelerce aldık biliyorsunuz. Matematiği bazısının düşük olur bir net dahi yapamaz Türkçe dersi düşük se ne olurÖnce türkçe dersi özellikle yazım konusunda ders alın sonra hayallerinizi genişletin sonrada köy evini ilaçlatın. Bitti gitti dert .
Şimdi konuya yorum yapayım korkuyorsanız gitmezsiniz olur biter. Eşiniz gider gelir köyünü çok seviyorsa. Siz de şehirdeki evde olursunuz sizi ve çocuğunuzu özleyenler yanınıza gelirler. Ben sizin durumunuzda olsam tam da bunu yapardım.Yani şu şekilde korkablrsn ama o zararsız bu korku yersiz bir korku yeneblrsn dedi ama akrep korkusunu yaşaman normal bir durum dedi