- 31 Ekim 2014
- 356
- 224
- 53
- 32
benim esim 2 kardes 1 tanede ablasi var babası annesi boşanmış babasıyla nadir görüsüyolar annesi geliri yok esim ve ablası ortak masraflarını karsılıyolar esim her ay 400 tl ablası 600 tl civarı veriyor ben evimin kirasını öduyemiyorum ailem ödüyor ama kaynanama her ay 400 veriyoruz üstüne mutfak masrafı onu gectim kaynanam hamileligim boyunca taşıyarak anne olmaz dedi durdu yeni doğan bebek bakmak zor herşey karıştı senden anne olmaz dedi durdu bebegim gorumcem oğlu yikicakmis 4 yaşındaki cocuk bebegi aldım diye beni mafettiler düğün günü bütün takımı aldılar .geçen de ben kaynanam evinde yardim etmiyorum diye laf sokmalar delirdim vallahi benim kaynana her sabah 8 görümceye gider 12 ye kadar ev temizler ütü bulaşık herşey 12 çocuk gelir ona bakar 6 kadar cocuk su istese anne çocuğa su tuvalat gelse anne götür elinde telefon eve kadınlar gelir temizliğe kendine su bile almaya kalkmaz kaynana benim eve gelse sura pis sura dağınık öldüm valla cocuk olmasa katlanilmaz esim benim yanımda en son 2 ay eve gelmelerine yasak koydu e mecbur yine torun diye geliyolar artık düşündükçe salak gibi hissediyorum kaynanama gidiyorum gelirken eniştesinin altında 80 bin tl araba ben dolmusla doncem çocukla ama esim ablasının bütün perdesini takcakmış evde takmiyo dedim taktirmadim beni arayip sormular tavır aliyo napacm ben ( (not.arkadaşım sorunlarını yazdı bende su an bugün bende yatacak ben yol bulamadım akıl verin)