• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ve Grmce...

Iyyyy bendede var bekar bir görümce evlerden ırak.tabi kaynana ve kayınpeder.allahım ya hiç sevmiyorum bu 3 kişiyi.görümce hanıma gelelim benden 10 yaş büyük.eşimdende büyük .davetiy bastırdık bundan 6 ay önce düğünüm olacak tabi.bunlar benim davetiyelerim olabilirdi diye üzülmüş.nişanımda sacımı abartılı bulmuş.harşeyde o haklı herşeyin eniyisini o biliyor.biz gelinler onun yanında birer hiçiz.hizmetci gibi görürler gelinleri ailecek.gelinler her hizmeti yapmaya mecbur.evlerine gidelim başlar kayınpeder anne baba hakkını anlatmaya.anlaya anlata bıktık artık.kaynanam her gittiğimizde oda kayınpederim fenalıgından bahsede bahsede bitiremez.yanı beni korkutmaya çalışıyor zavallı kendisi korkmuş kayınpederden.bende o anlatınca bir korkuyorumki.sinirlerim bozuluyor.allahım bana yaşattıkları için onları affetmicem hiç ama hiç.daha anlatmadıgım şeyler var onun için ben beddua ediyorum arkadaşlar.kızlarında görsünler.allahım sen çok büyüksün.kayınpederim diomuşki kızımın çocugu olmazsa gelinlerden birinin çocugunu evlatlık alırım ona diomuş.ne alıosun sen ya pazardan oyuncak bebekmi?

benıde o üç kışı çok uzuyor nefret edıyorum artık.allahından bulsunlar canım.nerden bılıyomuş kızının çocugu olmaycak ne saçma konuşmlar yapıyo nasılda emın alırıım kelımesıne bak.alsanaalsanasmile bende dun akşm eşımle aşşagıya ındım kayınppedrım goorumcem beş karış surat bu arada gorumcem evlı bıkaç gundur ınemıyodum aşşaya gorumcemde her hafta sonu burda ayagına gtmemı beklıo bı kere ondan nefrett etım daha muhatap olamk ıstemıyorum.neyse dun akşm o beş karış suartla kalktı utu yapmaya benım utumu almşlardı o hırsla duşurdu utuyu yere kırdı hamıle bıde nasıl kopuruyo emanet ütü kırıldı dıye ütü benım ya nefret edıyorum allahımm

Son düzenleme:
gerçekten yaşadıkların çok ağırmış özellikle dayak olayı çok kötü eşinin orada seni alıp çekip gitmesi gerekirdi ne yapn edin onlardan uzak durun artık eşine de sen barışşanda evime gelmesinler ben görmek istemiyorum bana yaptıkları yeter artık bitti benim için de heralde anlayacaktır yaşadıklarını biliyo sonuçta canım allah bundan sonrası için mutluluk ve huzur versin

ayyyy bende sevmiyorum ya bi görümce var benden 13 yaş bbüyük ama evlenmemiş bid e dindar geçirler yok kapalı giyin na maz kıl erkeklerle konusma spor ayakkabı giyme topuklu giy falan filan ben öğretmenim ve eşim doğulu biraz kültür farklılığı var tabi bi de ailesi karısınca bi znikahı erken yaptık bu yaz düğüh olacak. ama biz herşeyımızı kendimiz yaptık ve onun aile ishiç bir konuda yradımci olmadı bi de eşı monların yuzunden 16 milyar kredi çekti nemyiş ablasi arabasız yapamazmış. ben bazen borç çok diyonum ikihizde çalışıyorsunuz ödersiniz diyorlar yanımıza gelince de sürekli bizi gezdir diyorlar sanki biz çalışıyoruz diye trilyon kazanıyoruz. düşüonünce çıldırıyorum ve yanımıza gelmleerini hiç istemiyorum ama eşimle aramin iyi olması için onlara bişey diyemiyorum.......... birde benim aelim köyde yaşiyor diye nişanda arkamizdan onlar kölü hiç bişiden anlamaz deimşler bu yüzden hiç birini sevmiyorum

ayyyy bende sevmiyorum ya bi görümce var benden 13 yaş bbüyük ama evlenmemiş bid e dindar geçirler yok kapalı giyin na maz kıl erkeklerle konusma spor ayakkabı giyme topuklu giy falan filan ben öğretmenim ve eşim doğulu biraz kültür farklılığı var tabi bi de ailesi karısınca bi znikahı erken yaptık bu yaz düğüh olacak. ama biz herşeyımızı kendimiz yaptık ve onun aile ishiç bir konuda yradımci olmadı bi de eşı monların yuzunden 16 milyar kredi çekti nemyiş ablasi arabasız yapamazmış. ben bazen borç çok diyonum ikihizde çalışıyorsunuz ödersiniz diyorlar yanımıza gelince de sürekli bizi gezdir diyorlar sanki biz çalışıyoruz diye trilyon kazanıyoruz. düşüonünce çıldırıyorum ve yanımıza gelmleerini hiç istemiyorum ama eşimle aramin iyi olması için onlara bişey diyemiyorum.......... birde benim aelim köyde yaşiyor diye nişanda arkamizdan onlar kölü hiç bişiden anlamaz deimşler bu yüzden hiç birini sevmiyorum

yazı da çok hata var kusuru bakmayın F klavyede ancak bu kadar oluyor.. lütfen yardım edin ya bu insanların bizi sömürmemesi için ne yapabilirim:-((((((((((((((

Ne diyim size Allah bol sabır versin, kaynanızada hakettiğini :(
O kimki sana dayak atıyo ya ?
Yazık kendini yerlere damlatmış çoktan.
Ama ezdirmeyin kendinizi, bi kere daha gelmeyeceksiniz ki dünyaya :(
Çözüm sizde, en iyisi yüz göz olmamak :(

Back
X