• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana...ve intiharın eşiği....

hıcbır zaman bır ıse yaradıgını görmedım bana laf sokmaktan baska kırmaktan baska hıcbırsey yapmadı ıkı sene nısanlı kaldım bıkere aramadı..nıkahımız oldu sevda oglumu elımden aldı dedı evlendık 2 3 hafta sonra sureklı gıtmıyormusuz dıye esıme senı ben kaybettım zaten bugunlerde ölürsem sebebı sensın dedı..daha neler neler...onun gönlu olsun dıye bu sehırde kaldık...sırf o hakkını helal etmıyor dıye eşim kendi işine 5dk mesafe yerden ev varken gıdıp 1bucuk saatlık uzaklıkta koyun ortasına yapılmıs bır tokıde oturduk kıra vermeyın dıye dedı ev onlarındı..eve gırdık boya dolap vs derken yıne kıra parası ödedık bu eve servıs yok esım ıse gıdemıyo dıye araba aldık burayı secın burda bu sehırde kalın herşeyınızı ben yapacam dedı lafta kaldı 30mılyar kredı cektık...ve sımdı esımın her ızın gununde bır bahaneyle bızde..nefret edıyorum...evlılıkten hıcbıse anlamadım..daha tam anlamıyla cınsel hayatımız bıle yok cok afedersınız utanarak söylüyorum...annesı eldımı 2 teyzesı dayısınınkarısı ,kadının bıde annesı,dayısınn ıkı cocugu geıyo ve 12 1 gıbı gelıp akşam 11 12ye kadar gıtmıyorlar.2gun önce yemege davet ettı arkadaslar bızde ogun sabahtan kv gıttık aşam oraya gecelım dedık..kalktı bızımle geldı..ve esım hala annesını tutuyor..hıcbı hatasını görmuyor...bana cok ılerı gıdıyorsun dıyor ıstıyorsunkı evıme gıdıp gelmesınler dıyor..bende cınnet gecırıyoum..en son dedımkı ben tum hesabımı bugun kapattım koydum bıkenara,ötekı tarafa bırakıyorum dedım..gıderım evıne tek kelıme konusmazz kapıyı acar gecer oturur karsılamaz etmez..2gun once konusuyrduk anne hastayım falandedım 10dk gecmedı önüme pat fasulye posetı koydu temızle dıyor..esımde yanımda...daha 1 ayda bıktım..esımle tartıstık dıyorkı onun huyu bu ıdare et..dedım benımde canım var,ben ömür boyu buna katlanamam..ama umrundamı hayır...bu sabah ızınlı esım aradılar gelıyorlar yıne...kabul etme dedım carsıya gıdıcez de dedım cunku bızım hala yatak problemımız var bugun kendımıze ayıralım dedık deneyelım dedık..ama benım eşim denedık yapamadık tartıstık 10dk sonra annesını aradı gelmıyormusun anne dıyor..lanet edıyorum herseye...cok özür dilerım kafanızı şişirdim lutfen bana yol gözterin...

kökü topu daha 1 aylık evlisiniz
yakında sana torun sormaya başladıkları zaman yapmaya zamanımız olmadı de
ayrıca eşininde yontulması lazım
bu adamın beraber olmak için fırsat kollaması lazım anası çagırması lazım degil:47:
eşinle konuş bu durumdan rahatsız oldugunu söyle anlamazda küs bagır çagır
altta kalır susarsan hiç anlamaz

gördüğüm kadarı ile aşağı yukarı her erkek annesi böyledir. eşin izin verdiği, yüz verdiği ve evliliğini kouyamadığ sürece kayınvaliden tepenize çıkmaya devam edecek, ama erkekler de evliliğin ilk yıllarında pek ayırt edemeyebilirler. nasılsa onun annesi istediği saatte gelir gider, senin neden rahatsız olduğunu farkında olmaz. bişey söylesen sen annemi istemiyorsun olur hemen.
bence sen sürekli şiakyet edip kötü olma. daha 1 aylık evliymişsiniz. zamanla mesafe koymayı öğrenirsin yavaş yavaş olsun birşeyler. eşin söyleyemiyorsa sen kayınvalideni ara bizim dışarıda bir işimiz var ama eşim çekiniyor söyleyemiyor de. geldikleri zaman siz de onlara gittiğiniz zaman da hep güler yülzlü ol, böyle kazanırsın inan ki. hem eşine hem ailesine sevgini göstererk mesafe de koyabilirsin diye düşünüyorum ama zamanla olacak işler

Eşiniz yokken geliyor mu çat kapı? Hiç kv'le konuşmayı denediniz mi?

gelır evet cogu zaman aradıgındada benı aramaz esımı ararlar bende laf vurdum benı arayın gelecegınız zamann dıye..artık yavas yavas laf sokmaya basladım onun hareketlerının yanında devede kulak kalsada hıc söylemeyeıp kanser olmaktan ıyıdır

sohbet açıp lafı sokacaksın canım başka türlü anlamazlar....ayyy geçen xxler çat diye geldi nasıl sinir oldumm...insan bir haber verir,hiç hazzetmem çatkapı gelen misafiri vb....eşinle boşuna tartışmaaa anlatamazsınnn....anakuzusu oluyorlar evlenince bizimkiler gibi olanlar..hepsi değil tabi....

simdi artık yavas yavas onada başlıcam ben cunku sabrım kalmadı her gelısı olay kaldıramıyorum bende artık

eşin yokken gelmiyor eşin varken geliyor değilmi ee tabi onun yanında iş görüyorsun ya oturmuyorsun ya hoşlarına gidiyor yolasın gelir öle kaynanaları... sende laf sok :D oğlun yokken adım atmıyorsun diye ama kocanın yanında değil ayrı yerde bide söylediğini kocana diyen bi kaynana şeklimi ki

oglu yokkende gelır ama benım gul yuzumu ozledıgınden degıl bence :D benım kaynanam nısanlıyken gelırdı bıze aksam gıderken arabaya bındıgı gıbı esımı arayıp ne konustuysak ne olduysa ama kendını savuna savuna anlatırdı hatta ben ılk bunu farkettıgımde şok olmustum

kökü topu daha 1 aylık evlisiniz
yakında sana torun sormaya başladıkları zaman yapmaya zamanımız olmadı de
ayrıca eşininde yontulması lazım
bu adamın beraber olmak için fırsat kollaması lazım anası çagırması lazım degil:47:
eşinle konuş bu durumdan rahatsız oldugunu söyle anlamazda küs bagır çagır
altta kalır susarsan hiç anlamaz

:D bunuda komsulara yaptım alt komsumuz esımın lıseden arkadası..bı kızkardesı var gunde 2 3 kez elır arar eve zorla cagırır utanma belası gıderdım falan...en son bı sordular bebek erkenden yapın bence düsünmüyormusunuz diye..bende elen gıdenden fırsat olsa yapacazda fırsat yok dedım :D bozulup kaldılar artık eskısı gıbı gelmıyorlar

:D bunuda komsulara yaptım alt komsumuz esımın lıseden arkadası..bı kızkardesı var gunde 2 3 kez elır arar eve zorla cagırır utanma belası gıderdım falan...en son bı sordular bebek erkenden yapın bence düsünmüyormusunuz diye..bende elen gıdenden fırsat olsa yapacazda fırsat yok dedım :D bozulup kaldılar artık eskısı gıbı gelmıyorlar

:1:devamını getirmen lazım:52::52:

Back
X