Kaynana ve kayınbabasıyla aynı evde yasayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi daml
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

daml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
50
-1
86
Almanya
Arkadaslar ben 3 senedır kaynanamla ve kayınbabamla aynı evde yasıyorum ben hem kaynanamdan hem kayınbabamdan cekıyorum onlara bı saygısızlım asla olmadı ıyı olmaya calısıyorum anne baba dıyorum ama olmuyor benım gıbı olanlar varmı acaba

Arkadaslar ben 3 senedır kaynanamla ve kayınbabamla aynı evde yasıyorum ben hem kaynanamdan hem kayınbabamdan cekıyorum onlara bı saygısızlım asla olmadı ıyı olmaya calısıyorum anne baba dıyorum ama olmuyor benım gıbı olanlar varmı acaba

hakedene hakettiği cevabı vermiyorsan, sana saygı duymayana saygı duyuyorsan,her haksızlığın karşısında susuyorsan , daha nasıl bir sonuç bekliyorsun ki ?

kayınpederin kapına vurup uyandırsın her sabah,görümcen işte güçte sana yardımcı olmasın
ve sen diğer konuda yazdığın gibi NE VAR CANIM ONLAR ANNE VE BABAMIZ..YERİ GELİYOR KENDİ ANNEMİZLEDE ATIŞIYORUZ..EL ÖPMEKLE DUDAK AŞINMAZ...diyebiliyorsan kusura bakma canım ama birazda kaşınıyorsun derim sana....

hakedene hakettiği cevabı vermiyorsan, sana saygı duymayana saygı duyuyorsan,her haksızlığın karşısında susuyorsan , daha nasıl bir sonuç bekliyorsun ki ?

kayınpederin kapına vurup uyandırsın her sabah,görümcen işte güçte sana yardımcı olmasın
ve sen diğer konuda yazdığın gibi NE VAR CANIM ONLAR ANNE VE BABAMIZ..YERİ GELİYOR KENDİ ANNEMİZLEDE ATIŞIYORUZ..EL ÖPMEKLE DUDAK AŞINMAZ...diyebiliyorsan kusura bakma canım ama birazda kaşınıyorsun derim sana....

evet arkadasim ben oraya tabikide oyle yazarim orda masum bir kadin var cocuklarinin iyiligini isteye bir kadin ben ona göre yazdim onuuuu dogru insan gibi insan olsunlar adam gibi adam olsunlarda ellerinide öpelim saygimizida yapalim benim bu topigi acmamdaki sebep benim gibi yasayanlar sizler rahatsiniz yan gelip yatiyosun birde ben ona anne demem samimi olmam diyosun sonrada buraya yazi yaziyosunuz yarin sizlerde olacaksiniz benim konum cok baska ben onlara asla saygisizlik etmedim nasil üstesinden gelirim onlari kirmadan nasilll yaptiklarinin yanlis oldugunu anlatirim diye yazdim senin gibilerin benim topigimde isi olmasin sekerim

sorunların ne kaynananla ve kayınbabanla bilmiyorum ama eğer düşüncesiz merhametsiz insanlarsa ne yaparsan yap yaranamazsın canım.yani kimseyi hele de 50-60 yaşına gelmiş insanları değiştiremezsin çok zor:50:
en güzeli eğer imkanın varsa evini ayır canım ev ev üstüne olmuyor

Hem orda burda ahkam kesiyorsun yok efendim eşimizin ailesi de bizim ailemiz, ben sizin gibi yetişmedim ben çok saygılıyım filan diye. Bir de millete akıl veriyorsun kendi annen babanla tartışmıyor musun diye? Hem başka konularda kayınvalidemden nefret ediyorum diyorsun.(Artık eşinin annesini nasıl kendi annen gibi görmekse anlayamadım o kadar benimsemişsin o kadar seviyorsun ki nefret ediyorsun...) Sonra da gelmiş buraya konu açıyorsun.
Kelebek'e de bravo lafı tam gediğine oturtmuş.

Kızıyorum senin gibi beylik laflarla ahkam kessenlere, ezbere konuşanlara, millete akıl vermeye çalışanlara.

Ele verir talkını kendi yutar salkımı...

Sen nasıl ki büyüklerle aynı evde oturduğun için bunaltı geçiriyorsan beraber oturmadan da iki evliyi birbirine düşüren kaynanalar empati kuramamışsın aşağı yukarı aynı şeylere yaşamana rağmen, burada yazan ve seni eleştirenler samimi bulamamışlar seni bazı duygularını kenara atma ne hissediyorsan farkında ol zaten kadınlarımız bundan dolayı hastalanıyor duygularına sahip çıkmadıklarından dolayı ,

Back
X