Kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşamak

Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
Aklın varsa aileni dinle ne kadar iyi olurlarsa olsunlar imkansız oluyo tecrübe olarak söylüyorum

Ben de onaylamiyorum ;)

1 haftadir tadilat dolayisiyla esimin ailesiyle birlikteyiz ve su an yangin var diye bagirmak istiyorum. Bunu iyi insanlar olmalarina ragmen soyluyorum. Cok zor cok zor hatta imkansiz. İhtimal vermenize bile şaşiyorum!

Direk ayrıl daha iyi şimdi ne kadar iyi olurlarsa olsunlar.Evlendikten sonra çok değişicek eşinle baş başa hiçbişey yapamayacaksın emin ol

Ben de onaylamiyorum :KK66:

1 haftadir tadilat dolayisiyla esimin ailesiyle birlikteyiz ve su an yangin var diye bagirmak istiyorum. Bunu iyi insanlar olmalarina ragmen soyluyorum. Cok zor cok zor hatta imkansiz. İhtimal vermenize bile şaşiyorum!

:-) kolay gelsin ;) kararimi verdim zaten tsk ederim ;)

aynı evde yaşamak çok gereksiz. belki komşu olarak yaşayabilirsiniz ve ihtiyaç duyduklarında eliniz üzerlerinde olur. babannem 80 in üzerinde ve çocuklarıyla komşu olarak yaşıyor ama evi kapısı ayrı. temizliğine yardımcı alınıyor, yemeklerini çok şükür kendi yapıyor.

aynı evde yaşamak çok gereksiz. belki komşu olarak yaşayabilirsiniz ve ihtiyaç duyduklarında eliniz üzerlerinde olur. babannem 80 in üzerinde ve çocuklarıyla komşu olarak yaşıyor ama evi kapısı ayrı. temizliğine yardımcı alınıyor, yemeklerini çok şükür kendi yapıyor.
Ne güzel böyle ayrı ev olursa ben de elimden gelenini yaparım ki zaten sitem etmeden

Hiç yüz yüze detaylı konusmadik bir araya gelince güzel bir dille anlatacağım birlikte yasamanin zorluklarını ayrı evı kabul ederse ok ki sanmıyorum yine de konuşmak istiyorum bu konuyu en azından içim rahat eder bitirdiğimde de. Anne babamın rızası da yok o yüzden bittiğinde içim rahat plur ben elimden gelenini yaptım diyebileyim

Yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler var mı ya?
Ben bazen kendi anne babamla aynı evde yaşamak istemiyorum.
Belli bir yaştan sonra çok zor oluyor çünkü.:ruh:

Hiç yüz yüze detaylı konusmadik bir araya gelince güzel bir dille anlatacağım birlikte yasamanin zorluklarını ayrı evı kabul ederse ok ki sanmıyorum yine de konuşmak istiyorum bu konuyu en azından içim rahat eder bitirdiğimde de. Anne babamın rızası da yok o yüzden bittiğinde içim rahat plur ben elimden gelenini yaptım diyebileyim
En dogru karari vermişsin hakkinizda hayirlisi olsun

Tabi hala karar vermedia üstesinden gelir miyim gelmez miyim
Sayfalardir yorumlari okuyorum oyle guzel yorumlar gelmis ki.ama sen hala ustesinden gelirmiyim diyosun.gelirsin canim valla gelirsin.sen bu akilla devam et.yasa gor.kafani duvarlara vurdugun zaman belki bu yazdiklarimiz aklina gelir...

Sayfalardir yorumlari okuyorum oyle guzel yorumlar gelmis ki.ama sen hala ustesinden gelirmiyim diyosun.gelirsin canim valla gelirsin.sen bu akilla devam et.yasa gor.kafani duvarlara vurdugun zaman belki bu yazdiklarimiz aklina gelir...

Olur kafamı duvarlara vurduğum zaman buraya yazarım :-)

Ya işte şimdi erkek kardeşiyle kalıyor arkadaşım anne babası köyde kızıyla kalıyor kizi bu yazın evleniyor düğünden sonra oğulları yanına gidecekler erkek arkadaşım gelin demis düğünden sonra anne babasına

Önceden de gelin kalın diyormuş anne babaşina biz gelecez de sen bize nasıl bakacaksın evlen öyle geliriz demis :KK43:

Şunu duyduğum an topuklardim :KK70:
Kendilerine bakacak birini aradıklarıni ve seni bulduklarini daha net ifade edemezlerdi.

Back
X