kaynana ve kayınpederi ne isimle kayderdesiniz...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar bazıları için komik ve gereksiz gelebilir ama fikir ve merak açısından açmak istedim....kayınvalideniz ve kayınpederinizi cep telefonunuzda ne diye kaydettiniz... zaman zaman sorun teşkil ediliyor...bizzat şahit olaraktan sormak istedim...

slm benım kayınpederım yok ama kayın valıdem var kendı annemle karıştırmamak için isimlerının arkalarına annem ekledım bylece hem sorun yasamadım hemde pratık bır yolla karısımı engelledım eşim de aynı sekılde kaydetmiştı problemsız bır sekılde atlattık bu evreyı

güzel bi teknik olmuş canım..:)

Saygı itibarıyla annem-babam diye kaydettim. Kendi babam babacığım diye kayıtlı, ordan ayırt edebiliyorum

Kayınvalidemi Annem...
Kayınbabamı Babam...
Kendi annemi babamıda annecim babacım diye kaydettim

pampa ve pampiş diye kaydetsek güzel olur gibime geliyor...

(kusura bakmayın biraz cıvıttım şuan ama sabahtan beri ders çalışıyor olmama verin..daha da çalışacağımm :'( )

Son düzenleme:
isim soy isim olarak kayıtlı bende. kayınvalıdenın telı olmadıgı ıcın rehberımde yok :)))

(kusura bakmayın biraz cıvıttım şuan ama sabahtan beri ders çalışıyor olmama verin..daha da çalışacağımm :'( )

HahhhahaŞakasını bile düşünemiyorum yahuuu
Kayınbabaya panpa kayınvalideye panpiş
Tövbee yok Allah korusun bu ne ciddiyetsizlik

HahhhahaŞakasını bile düşünemiyorum yahuuu
Kayınbabaya panpa kayınvalideye panpiş
Tövbee yok Allah korusun bu ne ciddiyetsizlik

keşke gerçekten öyle ciddiyetsiz olabilsek.. kendi anneme babama diyorum ne güzel..pampişler diyorumm.. hatta annemle babama çoğu zaman isimleriyle hitap ederim eğer ortamda resmi olduğum biri yoksa... ne var yani onlara da desek.. samimiyet belirtisi olur hem

koptum ya gece gece güldürdün :) fena fikir de değil yani hem esprili hem samimi tabi saygısızlık boyutunda düşünürsek kavga sebebi D

hahaha bu yorumu gozden kacırmısım .
genel de resmıyetten yanayım ama ,ılla bır rumuz takacaksam
bunları denerım

koptum ya gece gece güldürdün :) fena fikir de değil yani hem esprili hem samimi tabi saygısızlık boyutunda düşünürsek kavga sebebi D

evet işte öyle algılamasalar...:) bak işte samimiyete engel oluyor bu saygı prosedürlerii.. yoksa gelinlerle kaynanalar gayet de kanka modunda takılabilirler..

Annemede babamada şimdiye kadar hiç isimleriyle hitap etmedim ilginç gerçekten:26:
Hadi kayınvalideden geçtim ama Kayınbabama bunu yapamamO ciddi adam panpa diye kayıtlı
Olacak benim telefonumda hayır olamaz

ben aysel annem mehmet babam şeklnde kaydettm ama kendi babam 'babam' olarak kayıtlı gayet açık ve net ama eşiminki komik o benim ismimin yanına anne baba yazmıs söyle ; prettywoman89 anne, prettywoman89 baba sanki onların ismide benmkiyle aynıymıs gibi duruyor onlar aradıgında çok gülüyorum mesela isminiz ayşe diyelim ayşe baba arıyor diye görünüyor aslında amac aysenin babası demek tabiki buda bir fikir olabilir :))

Kayınpederim yok kayınvaldemde kayınvaldem diye kayıtlı eşimin telindede öyle bana göre bir garipliğide yok bu durumun sonuçda kayınvaldem tamam anne diye hitap ediyorum ama tanıştırırken birileriyle kendi annemle karışmasın diye kayınvalidem diye tanıştırırım bana göre bundada birşey yok.Oda beni biriyle tanıştırırken kızım diye tanıştırmayacak oda karışıklığı önlemek için gelinim diye tanıştıracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…