kaynana ve kayınpederi ne isimle kayderdesiniz...

evet işte öyle algılamasalar...:) bak işte samimiyete engel oluyor bu saygı prosedürlerii.. yoksa gelinlerle kaynanalar gayet de kanka modunda takılabilirler..

yani bizim toplum bi tuhaf o konuda görünüşte acayip saygılıdır herkes ama arkadan atar da tutar o kaynanayı çekiştirir o gelini dedigin gibi arkadas olabilseler zaten bu mesafe olmasa yüzüne söylenir eleştiriler tabikide kaldırabilecegi şekilde DD iki yüzlülük durumları da olmaz yüzüne annecim annecim arkasından da cadıııı denmez

Biz onların telefonlarında ne diye kayıtlıyız acaba

beni ismimle kaydetmis kayınvalidem gayet de memnum oldum gelinim kızım falan yazsa bozulurdum insan olarak değer vermesi çok güzel arkadas gibi olmus:) oğlunun karısı olarak değilde bir birey olarak görmesi iyi bir şey bence :)

Haklısın aslında. Acaba beni ne diye kaydetmişler merak ettim şimdi Yeşim yazmıştırlar heralde.. :44:

bi arkadaşım kaynanasını biricik annem diye kaydetmiş hatta direk gözlerine sokmak adına ilk sıraya almış...sordum niye yaptın diye...belki bi görür falan ederler azıcık değer verirler belki demişti :) çok gülmüştüm garibime yazık...böyle yaparak medet bekliyor.... çok fena bi kaynanası var..dedimki sen biricik annem değil öz annem bile yazsan o yine yapar yapacağını..yine yaranamzsın..

canım gelinim veya güzel gelinim şeklinde kaydetse hos olur muydu mesela çok mu abartılıdır 30 yıl sonra benim gelinim olsa ne diye kaydederim acaba sabah oluyor uyuyamadım düşündüğüm şeye bak ya alemsiniz kızlar

ben nişanlıma tavşanım derim... annesını anne tawsan babasınıda baba tawşan dıye yazdım... tabı bu samımıyetten gelıyor bıraz.. onlarında cok hosuna gıtmıstı soledıgımde öyle yazdım bende :)

Ben en yakın arkadaşım bile olsa, kendi annem babam ve kardeşim hariç tüm akrabalar da dahil herkesi ad soyad ile ekledim. Bi kayınvalidem, kayınbabam olsa da öyle yaparım hiç fark etmez.

öz annem kısmına çok güldüm ya baya eğlenceli bir topic oldu burası

O da abartmış biraz ama kayınvalidesi fenaymış
Garibim hangi yola başvuracağını şaşırmış

aynen ya
ayrıca canım gelinim veya güzel gelinim vb. tarzda kaydetmesini hiç istemezdim Çok cıvık ve yapmacık bence

kızlarrr nerden bulursunuz bu konuları....

......anne ve .....baba diye kaydetmek en olası olanı.....

benim gelinim olunca ben şahsen GELİNİMmmm diye kayıt ederim....olsa da kaydetsem.....

elikulağında olacak.... gelin adayım şimdilik ismiyle kayıtlı ama resmen gelinim olduğunda telefonumda da ünvan değişikliğine uğrayacak veee ''gelinimmmm'' olacak inşallah...

k.validemi ismiyle kaydettim ben.adı ayşe diyelim,AYŞE ANNE diye kaydettim.k.pederimin teli yok,ortak kullanıyorlar zaten.

Eşim, annem ,babam,en yakın arkadaşlarım,uzak arkadaşlarım, iş arkadaşlarım,kardeşlerim,kayınvaldem,kayınpederim,görümcem dahil herkes adı ve soyadı ile kayıtlıdıur bende. Kaldıki hepsini çok severim ama bu benim huyumdur herkes adı ve soyadı ile kayıtlıdır. Normalde çok samimi ve canayakın olduğum halde telefonumda herkes isim-soyisim eşim dahil :=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…