- 21 Şubat 2012
- 2.253
- 14
- 66
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
evet işte öyle algılamasalar...:) bak işte samimiyete engel oluyor bu saygı prosedürlerii.. yoksa gelinlerle kaynanalar gayet de kanka modunda takılabilirler..
Biz onların telefonlarında ne diye kayıtlıyız acaba
Biz onların telefonlarında ne diye kayıtlıyız acaba
Beni ismimle kaydetmişler ikiside Merve diye yani:)
beni ismimle kaydetmis kayınvalidem gayet de memnum oldum gelinim kızım falan yazsa bozulurdum insan olarak değer vermesi çok güzel arkadas gibi olmus:) oğlunun karısı olarak değilde bir birey olarak görmesi iyi bir şey bence :)
Ben hiç dikkat etmedim :44: Aslında pek önemli konular değil bunlar ya içlerinden ne geliyosa onu yazsınlar farkeder mi ki
bi arkadaşım kaynanasını biricik annem diye kaydetmiş hatta direk gözlerine sokmak adına ilk sıraya almış...sordum niye yaptın diye...belki bi görür falan ederler azıcık değer verirler belki demişti :) çok gülmüştüm garibime yazık...böyle yaparak medet bekliyor.... çok fena bi kaynanası var..dedimki sen biricik annem değil öz annem bile yazsan o yine yapar yapacağını..yine yaranamzsın..
bi arkadaşım kaynanasını biricik annem diye kaydetmiş hatta direk gözlerine sokmak adına ilk sıraya almış...sordum niye yaptın diye...belki bi görür falan ederler azıcık değer verirler belki demişti :) çok gülmüştüm garibime yazık...böyle yaparak medet bekliyor.... çok fena bi kaynanası var..dedimki sen biricik annem değil öz annem bile yazsan o yine yapar yapacağını..yine yaranamzsın..
canım gelinim veya güzel gelinim şeklinde kaydetse hos olur muydu meselaçok mu abartılıdır 30 yıl sonra benim gelinim olsa ne diye kaydederim acaba sabah oluyor uyuyamadım düşündüğüm şeye bak ya alemsiniz kızlar
kızlar bazıları için komik ve gereksiz gelebilir ama fikir ve merak açısından açmak istedim....kayınvalideniz ve kayınpederinizi cep telefonunuzda ne diye kaydettiniz... zaman zaman sorun teşkil ediliyor...bizzat şahit olaraktan sormak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?