• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana ve kayınpederi ne isimle kayderdesiniz...

ben isim soyisimle kaydettim çünkü eşimde annesini babasını isim soyisimle kaydetti :6:

nişan döneminde eşimin adı x olsun, x anne x baba diye kayıtlıydı..
evlendikten sonra
kendi adlarıyla ... annem .... babam diye kaydettim
kendi annem annemmmmm babam da babammmmm diye kayıtlı:))

ben kv kpin telinde ad soyad olarak kayıtlıyım eski soyadımla:))
nişan zamanı kaydetmişler öyle duruyor..

eşim Aşkiii diye kayıtlı annesi babasıda Aşkiii anne/Aşkii baba diye kayıtlı :)

direk isim soyisimle kaydetmek de ne kadar doğru bilemedim kızlar...sonuçta gördüklerinde pek hoş tepki vermezler gibi geliyor... elmiyiz biz diyebilirler.... ama ben şahsen gelinim diye kaydedilmez isterdim ismim yerine...en azından bi mertebem var derdim...ama direk isimle olunca herhangi biri gibi yani....

kayınpederimi baba
babamı babom
kayınvalidemi anne
annemin de cep telefonu yok

ama isim soyisim çok resmi geldi bana en azından ismin sonuna anne baba eklenebilir
açıkçası beni öyle kaydettiğini görsem üzülürdüm

Kendi annem ve babam annuşka babuşka diye kayıtlı.
Evlenirsem de ...anne ....baba diye kayıtlarım en fazla.
Çok cıvıklaşmaya gerek yok.
Annem babam diye kaydedecek halim yok herhalde. :39:

kızlar bazıları için komik ve gereksiz gelebilir ama fikir ve merak açısından açmak istedim....kayınvalideniz ve kayınpederinizi cep telefonunuzda ne diye kaydettiniz... zaman zaman sorun teşkil ediliyor...bizzat şahit olaraktan sormak istedim...

tatlım ben kayınpederimi bitanem baba diye kayıt ettim kayınvalidemin zaten yok ev telefonlarınıda bitanem ev yazdım

kendi annem- babam : anniskom babiskommm
esimin annesi babasi : annem2. babam 2. diye kayitli.

ben de onlarda .....kizim diye kayitliyim. (..... :adim)

ne kadar cok önemli bir konu.
bende cok merak ederim baskalari k.pederini ve k.validesini nasil kaydeder diye. cok güzel bir konu acmissin.
peki sonuc ne? Keske oylamali olsaydi en azindan bu cevaplari istatistik doktora tezlerine baz yapardik.

valla kaynanam annem diye kayınbabam da babam diye kayıtlı...
kendi annem annecim ,babamda babişkom diye kayıtlı olduğu için karışmıyorlar...
hemde kocişim mutlu oluyo biliyorum :ssz::ssz:

Bende ......anne, ........ baba diye kaydettim :))
eşim de herkesi isim soyisim kaydetme hastalığı var kendi anne baba ablasını bile isim soyisim kaydeder, anne baba mı da öyle kaydetmiş...:1:

Back
X