• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ve kayınpederi sildim bütün ilişkimi kestim

Demir lady

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
53
93
3
Kızlar daha önce paylaşmıştım. Yalancı, iftiracı kaynana ve kayınpederi. Sürekli eşimi arıyorlar evime gelmek için fırsat kolluyorlar. Kızım doğalı daha görmediler neredeyse 2 aylık oldu. Göstermeyeceğim yeminim var. Onları tamamen sildim. Yok nede olsa eşinin ailesi kızının babaannesi dedesi demeyin. Ben bu zihniyeti anlamıyorum. Eşimin ailesi diye hertürlü pisliklerini, fitneliklerine katşanamayacağım. Eşime de söyledim benim bundan sonrası onlar la alakam kalmadı. Yaptıklarını yok sayamam soğuk bile olsa bir ilişki kuramam. İğrendiğim insanlarla yapmacık bir araya gelemem. Bu kendime haksızlık. Bebeğim benim karnındayken neler ettiler. Bunları unutup buyrun bu torununuz diyemem. Asla affedemiyorum. Zaten karşımda öyle bir talepte yok. Utanmasalar özür dilememi bekliyorlar.

Nasıl bir iftira attılar çok merak ettim,ayrıca sizi üzen insanlarla görüşmeyin önemli olan evinizin huzuru ki eşiniz de sizi destekliyormuş.

Alakası kalmayan sizsiniz.
Eşinizin annesi babası. O gitsin görüşsün istiyorsa .
Bebeğiniz daha çok küçük ama ilerleyen zamanda görmek isterlerse, sizin olduğu kadar eşinizinde çocuğu.
Eşinizde talep ederse göstermek durumundasınız.
O yüzden şimdiden kendinizi doldurmayın derim..

Kızlar daha önce paylaşmıştım. Yalancı, iftiracı kaynana ve kayınpederi. Sürekli eşimi arıyorlar evime gelmek için fırsat kolluyorlar. Kızım doğalı daha görmediler neredeyse 2 aylık oldu. Göstermeyeceğim yeminim var. Onları tamamen sildim. Yok nede olsa eşinin ailesi kızının babaannesi dedesi demeyin. Ben bu zihniyeti anlamıyorum. Eşimin ailesi diye hertürlü pisliklerini, fitneliklerine katşanamayacağım. Eşime de söyledim benim bundan sonrası onlar la alakam kalmadı. Yaptıklarını yok sayamam soğuk bile olsa bir ilişki kuramam. İğrendiğim insanlarla yapmacık bir araya gelemem. Bu kendime haksızlık. Bebeğim benim karnındayken neler ettiler. Bunları unutup buyrun bu torununuz diyemem. Asla affedemiyorum. Zaten karşımda öyle bir talepte yok. Utanmasalar özür dilememi bekliyorlar.

Gosterme kiz bende gostermicem

Genelde eşler , bu durumlarda tabi hayatım arkandayım haklısın okey görüşmeyelim deseler de, bir bayram hastalık toplu görüşmelerde kocalar arıza çıkarmaya başlıyor...
Vay efendim ben de bundan sonra senin ailenle göeüşmeyeceğim , onlarda torunlarını görmeyecekler o zaman diye hemen ayak diriyorlar. Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız arkasında durun tabiki tutumunuzun... Ama yıpratıcaktır mutlaka sizi ve eşinizi bu durum.

Ne kadar guzel demissin kv kp diye herseylerine goz yumamam diye. Bunlar suan pek fazla patlak vermesede bir sure sonra esler arasinda patlak vermeye basliyor siz gorusmeyin ama bebek ve baba gorusmek zorunda..

Oğullarıdır evet görüşebilir ama torunlarını görmek hakkı diyenleri hiç anlamıyorum.O torunu doğuranı ezip, üzüp ,rezil edip defalarca bin türlü yalanla boşatmaya çalışan insanlardan torunu sevmesi nasıl beklenir ? Zira oğlunu seven de yapmaz zaten diye düşünüyorum,böyle insanlar sadece nefislerini sever.Evlatlarını kendileri için doğurup bir birey olduğunu kabulle meyip sürekli şekillerdirmeye çalışan anne ve babalar..Size katılıyorum eşimizin annesi babasi dıye bütün rezilliklerine sustuğumuz için zaten arkası hep geldi o rezilliklerin ve evet benim olmadığım yerde aklı başına gelip de kendini bilene kadar evladımında işi olamaz..

Siz gorusmeyin ama çocuğu göstermemek de neyin nesi ?
Asla böyle bi hakkınız olamaz.

Neden olamaz açıklarmısınız ? Gerçekden çok merak ettim ASLA neden böyle bir hakkımız yok?

Oğludur görüşür asla karışamayız hakkımız olamaz,
Saygısızlık yapamayız kocamızın anne babasıdır asla hakkımız olamaz,
Yerin dibinede soksalar da biZi ailedir görüşmeme gibi bir hakkımız olamaz,

Neye hakkımız var bizim söylermisiniz ?

Daha 3 aylık evliydim kb babamın evinde ağza alınmayacak küfürler edip kocama dönüp ya boşarsın yada kapıma bir daha gelme diye hakaretler ederek çıkıp gittiğin de, sebep nemi yemeğe çıkarken , komşuya geçerken vs vs kv den kb dan izin almamamız,Sabahdan gidip kaynanama yatıya kadar hizmet etmeyişim,eşimin kardeşine bakmayı kabul etmeyişim vs vs vs...

Koşa koşa memlekete gidip eşe dosta gelini boşatıyoruz, gelin arıyoruz dediklerinde de yine çok yeni evliydim.

5 yıllık evliliğimde binlerce kez boşanmanın eşiğinden döndüm, iflah olmaz Allahın cezası hırslı bir kaynanam,kaynamın dolduruşuna gelip sürekli kocamın karşısına dikilen edepsiz bir kayınbabam ve tek erkek evlat olup napacağını şaşıran bir kocam var.

Onların bunca şeye hakkı varken benim evladımda asla hakkım olamaz öylemi ?

Karşıma geçip gelin sevilmezse torunda sevilmez diyen insanlarla benim evladımında işi olamaz.

ben neler yasadiginizi bilmedigim icin haklisin veya diilsin diyemicem.. gerek kültürümüzde, gerek dinimizde büyükleri alttan almamiz gerektigi ögretildi bize her zaman.. genelde bu tarz durumlar eninde sonunda kari koca arasinda anlasmazliga dönüsüyor.. umarim sizin sonunuz böyle olmaz.. hakkinizda hayirlisi olsun ne diyim..

Neden olamaz açıklarmısınız ? Gerçekden çok merak ettim ASLA neden böyle bir hakkımız yok?

Oğludur görüşür asla karışamayız hakkımız olamaz,
Saygısızlık yapamayız kocamızın anne babasıdır asla hakkımız olamaz,
Yerin dibinede soksalar da biZi ailedir görüşmeme gibi bir hakkımız olamaz,

Neye hakkımız var bizim söylermisiniz ?

Daha 3 aylık evliydim kb babamın evinde ağza alınmayacak küfürler edip kocama dönüp ya boşarsın yada kapıma bir daha gelme diye hakaretler ederek çıkıp gittiğin de, sebep nemi yemeğe çıkarken , komşuya geçerken vs vs kv den kb dan izin almamamız,Sabahdan gidip kaynanama yatıya kadar hizmet etmeyişim,eşimin kardeşine bakmayı kabul etmeyişim vs vs vs...

Koşa koşa memlekete gidip eşe dosta gelini boşatıyoruz, gelin arıyoruz dediklerinde de yine çok yeni evliydim.

5 yıllık evliliğimde binlerce kez boşanmanın eşiğinden döndüm, iflah olmaz Allahın cezası hırslı bir kaynanam,kaynamın dolduruşuna gelip sürekli kocamın karşısına dikilen edepsiz bir kayınbabam ve tek erkek evlat olup napacağını şaşıran bir kocam var.

Onların bunca şeye hakkı varken benim evladımda asla hakkım olamaz öylemi ?

Karşıma geçip gelin sevilmezse torunda sevilmez diyen insanlarla benim evladımında işi olamaz.
Çocuklarınızı nefretle buyutmeyiniz. .
Onlar büyüyünce gidip gitmeyecek lerine kendileri karar versin.
Size gelince Bosanin madem neden cekiyosunuz ?
Ben söyliyim hanımefendi aşktan gözünüz dönüp aynı eve , aynı binaya gitmeyi kabul ettiğiniz için ,, aa o benim kocam ne yapsalar da boşanmam dediğiniz için (ki zaten orneklerinizde görüyoruz) kocaniz çok değer verseydi size bakın bakayım kimse ağzını acabiliyomuydu ??

Zaten bosaninca çocuğu hersekil görecekler , göstermemek neyin kafası ?

Bana burda cemkireceginize, 5 yildir sizi eden kocaniza cemkirin.

Sizi bu hallere düşüren kocaniz ...

bende hergun 2 rekat namaz kılsın oğlumu ve torunumu görüryorum diye diyorum çunku hak etmiyorlar ,
benımki şuaralar binpişman yaptıklarına telafi turları atıyor etrafımda ,:duduk:
ama senınkıler baya abartmışlar herhalde iftira falan :KK20:

Cocuguma 1 ceyyyyrrrek bile takmadilar , 1 takım elbise bile almadılar , eltimin çocuğunu daha çok seviyorlar , gorumcemin oğlunu hediyelere boguyolar vs vs....
Bunlar bana göre dünyanın en en itici şeyleri (siz ve sizin gibiler bu kafada olduğu müddetçe böyle hasetinizden ölüp çocuğunuzu onlara kalkan olarak kullanicaksiniz )
Hangimizin hayatı 4 4 lük ki ?
Hangimiz esimizin ailesinden bu ve benzeri şeyler görmedik ki ?
Allaha hamd olsun eşim arkamdaydi olmasa değil 5 ; 50 yıllık evliligimi bitiririm ..
Eşinize laf geciremiyosunuz sonra elinizde tek koz olan şeyi : çocukları koz olarak kullanıyorsunuz.
Bu düşünceyi hiçbir zaman anlamadım , anlamakta istemiyorum.

Bu kadara kadar ne yaptilar nasil iftira attilar namusuna mi dil uzattilar biraz anlatirsan arkadasim
Bu sekilde davranirsan esinlede aran bozulur torunun illaki gorecekler
Evliliginde omur boyu mutsuzluk yasarsin onlari silmekle hayatindan yok olmayacaklar

Back
X