• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ve kayınpederi sildim bütün ilişkimi kestim

Konu sahibi konunu almış gibi olduk kusura bakma canım. Dertli olunca insan dertleşmek istiyor işte.
Estafurullah canım benim. Niye burdayız ortak sorunları konuşmak, yalnız olmadığını bilmemek, deneyimlerden fikir edinmek fikir vermek için burdayız.

Var ya öyle birsey ki dua ederek gidiyom oraya yine orda laf sokmasınlar diye, ama daha evlerinin önüne arabamızla yanaşıp arabadan iner inmez başlıyorlar torun diye, bu çocuğu bizden uzaklaştiramazsin diye laf sokmaya başlıyor kayınbabam, halbuki onlar oğlumu benden soğutmaya çalışıyorlar, oğlum benim yüzüme baksa bu çocuk niye devamlı sana bakıyor diyor kayınbabam. Bu adam yaşadığı sürece bana oğlumla huzur yok. Neyse canım seninde kafanı agrittim kusura bakma. Ama söylediklerinde haklısın uygulamaya çalışcam. Allah kimsenin başına benim kayınbaba gibi kayınbaba vermesin çok zalim,ölecek olsa bir yudum su vermem o derece nefret edilesi mafya gibi bir adam. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Bence duvar ol. Hiç zorunlu olmadıkça konuşma. Ciddiye alma ve almadığını göster. Sana öyle laflar söylediklerinde gülümse ve şaka yapar gibi cvp ver.

Kaynanam kendi halinde anlamsız saçma sapan bi insandır.Oturup konuşuyum desen iki çift konuşacak konu bilmez bugüne kadar hiçbi yakınlık sevgi ve ilgi göstermedi.Onu ziyarete gittiğimizde komşu teyzeyi ziyarete gitmiş gibi hissediyorum benim için o kadar yok.Bana 4 senedir üç beş kez laf sokmak dışında bi kötülüğü de olmadı.Ama sevmiyorum işte.Gene de günahım kadar sevmiyorum acaba kötü bi insan mıyım diye bazen düşünüyorum ama sonra da diyorum ki kayınvalide neden sevilir ki?kim neden sever yani bence zaten yaratılışa ters:KK14:

Kaynanam kendi halinde anlamsız saçma sapan bi insandır.Oturup konuşuyum desen iki çift konuşacak konu bilmez bugüne kadar hiçbi yakınlık sevgi ve ilgi göstermedi.Onu ziyarete gittiğimizde komşu teyzeyi ziyarete gitmiş gibi hissediyorum benim için o kadar yok.Bana 4 senedir üç beş kez laf sokmak dışında bi kötülüğü de olmadı.Ama sevmiyorum işte.Gene de günahım kadar sevmiyorum acaba kötü bi insan mıyım diye bazen düşünüyorum ama sonra da diyorum ki kayınvalide neden sevilir ki?kim neden sever yani bence zaten yaratılışa ters:KK14:
Benim kv gibiymiş sizinkide hep bi laf sokmalar. Oturup adam gibi iki muhabbet edilmiyor. Bende bazen düşünüyorum acaba abartiyormuyum diye ama sonra yok yok diyorum.

Bu kaynanalari anlamıyorum. Sanki b...k var. Gelin evine gelmek için ölüyorlar.

Kayinbaban yeni mi öldü kaç yaşındaydı. Sakin kabul etme zaten kaynananla aynı evde yaşamayı pişman olursun.

Ya ben bu insanları anlamıyorum.İki oğlum var.Eşimden ayrıyım.Hayatta gidip yanlarında oturmam.

Ne işim var?Kendi huzurumu bozacam en başta.Ev ev üstüne olmaz.Elden ayaktan düşsem bile istemem.

Koysunlar başıma bir kadın gelipgidip kontrol etsinler.Ne diye hem evladımı, hem kendimi zora sokucam.

Gelin kahrı mı çekicem:KK70:

Benim etrafımdaki insanlar da benim gibi düşünüyor.Yaşı ilerleyen kimse gitmedi.Benim arkadaşlarımdan da

hiç kimse gitmez ileride.Bir akrabamızın 4 oğlu var kendi evinde anneleriOğulları bırakmak istemiyor en

sonunda bir tanesi villa aldı.Senin için aldım gel artık yanıma demiş.Bizimki de bana mı sordun aldın

bırakın beni rahat evimde mutluyum ben demiş.Hiç bir grliniyle de sorunu yok.Geldiğinde dört dönüyorlar.

Tamamen yetişme, kültür görgü meselesi.

Öyle görmüşler gelinin yanına gitmeyi matah birşey sanıyorlar.

Ya ben bu insanları anlamıyorum.İki oğlum var.Eşimden ayrıyım.Hayatta gidip yanlarında oturmam.

Ne işim var?Kendi huzurumu bozacam en başta.Ev ev üstüne olmaz.Elden ayaktan düşsem bile istemem.

Koysunlar başıma bir kadın gelipgidip kontrol etsinler.Ne diye hem evladımı, hem kendimi zora sokucam.

Gelin kahrı mı çekicem:KK70:

Benim etrafımdaki insanlar da benim gibi düşünüyor.Yaşı ilerleyen kimse gitmedi.Benim arkadaşlarımdan da

hiç kimse gitmez ileride.Bir akrabamızın 4 oğlu var kendi evinde anneleriOğulları bırakmak istemiyor en

sonunda bir tanesi villa aldı.Senin için aldım gel artık yanıma demiş.Bizimki de bana mı sordun aldın

bırakın beni rahat evimde mutluyum ben demiş.Hiç bir grliniyle de sorunu yok.Geldiğinde dört dönüyorlar.

Tamamen yetişme, kültür görgü meselesi.

Öyle görmüşler gelinin yanına gitmeyi matah birşey sanıyorlar.
Ben bana zalimlik yapan kötülük yapan yıllarca bana çektiren insanlarla sırf eşimin ailesi diye aynı evde duramam, bana yaptıklarını, en güzel yıllarımı mahvettiklerini unutamam asla. Benim 2 yasini geçmiş oğlum var ama ben de oğlumun evine yerleşmem asla kimsenin huzurunu bozmam. Ama gel gör ki benim kaynanam veya kayınbabam birinden biri ölse geriye kalan benim eve gelmek ister kesin, asla kabul etmem

Bence duvar ol. Hiç zorunlu olmadıkça konuşma. Ciddiye alma ve almadığını göster. Sana öyle laflar söylediklerinde gülümse ve şaka yapar gibi cvp ver.
Bu yolu denicem canım inşallah işe yarar.Duymazlıktan geliyorum kafamı başka tarafa çeviriyorum, kayınbabam ismimle seslenip beni duymuyor musun diye bağırıyor ya sabır dönüp bakınca duymadigimi zannettiği konuyu tekrar söylüyor canımı yakmak için. Yani resmen beni üzmek için çabalıyor

genelde laf soktukları için sevilmiyorlar sevimsizler

Back
X