kızlar merahaba.... yaklasık 4 aydır hamileyim ve hamile olmamam ragmen kaynanam surekli olarak basımda ...normalde bizimle yasamıyor ama hamşleyim zor geliyor bana diye mi nedir surekli bu aralar bizde ve ben cok sıkıldım bu durumdan...yemekleri bile yaparken karısıyor bana kendi tariflerini uyguluyor...esim sevmez bunları diyorum yok o sever benim oglum fln diyor cıklırmak uzrereyim ne yapmama gerek.
kızlar merahaba.... yaklasık 4 aydır hamileyim ve hamile olmamam ragmen kaynanam surekli olarak basımda ...normalde bizimle yasamıyor ama hamşleyim zor geliyor bana diye mi nedir surekli bu aralar bizde ve ben cok sıkıldım bu durumdan...yemekleri bile yaparken karısıyor bana kendi tariflerini uyguluyor...esim sevmez bunları diyorum yok o sever benim oglum fln diyor cıklırmak uzrereyim ne yapmama gerek.
kayıvalidenızın sıze karışması hoş değil ama
eşim sevmez bunları dediğin kişi o adamın annesı değilmi
nasıl annesının yemeklerını sevmez anlamadım
kayıvalidenızın sıze karışması hoş değil ama
eşim sevmez bunları dediğin kişi o adamın annesı değilmi
nasıl annesının yemeklerını sevmez anlamadım
anensinin yemeğini sevmeyen yada annesi ısrar ettiği için mecburen yiyenler var.örnek benim eşim:) yeşil mercimek haşlamasını yada ne bilim garip bir karnıbahar yemeğini muhteşem yemekler yapmış gibi gencecik insanlara sunarsan yenmez.
Benim esiminde ne sevip ne sevmedigini bilme annesi ceviz sevmez dedi bi keresindebende az az aliyoaliyohakile olunca fazlaca aldim benden cok yiyor inanin..)))
yemeklerı o yapsın sız de bıraz ıstırahat etmıs olursunuz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?