kaynana ve yemek tarifi.... :(

canım kayınvaliden var mı

al senin kaynana'yı,vur benim kaynana'ya

Alin ikisini.... vurun benimkine:))))Yok artik bu kk her gun yeni bi olay.Bence sen en iyisi essek gibi yat cok biliyorsa oglunun neleri sevdigini kendi yapsin.Nazlan biraz temizlik,yemek herseyi birak yapsin da fazla dayanamaz kacar.Ben boylelerini hic cekemem valla cenem durmaz pat diye derim...sen size gelince yap neyi nasil istersen diye!Bu ne yaw ....ayri evde bile rahat yok,defolsun gitsin!

Hahahha geçti canımmmm diyeceksin..Benim eşimde tanıştığımızdan beri bilirim ki mor lahana sevmez..Geçenlerde yemek hazırlıyoruz anne Mustafa'nın kini ayır istersen dedim niye dedi yemiyor dedim yok öyle bir şey ben her zaman yapıyorum yiyor dedi tamam dedim..

Eşim sofrada doğramasanız olmaz demi sevmiyorum işkence bana ayırıyorum dedi kızdı ben yaptım sandı galiba Sonra aa her zaman yiyorsun çocuğum dedi hayır bilmiyor musun dedi aa ilk defa duydum dedi ama ben içimden kahkalara boğuldum ve biz 3 yıllık evliyiz..

Canım benim oğullarını oğul olarak tanıyorlar biz eşlerin daha detaylı bilgi sahibi olmamızı kabullenemiyorlar..Bırak takılsın saf saf ama eşin ile konuş gerçekten zor bir durum belki uzanıp yatmak isteyeceksin o varken rahat edemeyebilirsin..

aynen böylece eşinize anlatın baktın olmuyor tatlı bi dille kaynana 'na anlat.. anne bak gerçekten hamlilikten dolayı stresteyim herşey batıyor sinir yapıncada ağrım oluyor lütfen karısma de

Allah sabırlar versin Ben yurtdışındakine messengerdan zor tahammül ediyorum

Ay konuyu hortlatmışlar ben de sazan gibi damladım

Sanırım elmayra icin uyku vakti

''Sizin evinizde senin yaptığın gibi bizim evimizde de benim yaptığım gibi yapalım'' deyin.
Bende dun aynen bunu soyledim kaynanama.. :) 'aman kizim beyaz camasirlari atarken nevresimlerle atletleri kiyafetleri bir arada atma doktor dedi cok zararliymis' 'amannn bak bunu bu yemege koyma doktor dedi oyle olmuyormus' 'aman kizim cay ic kalbe iyi geliyor doktor dedi televizyonda' kaynanam bir seyi kabul ettirmek icin hep 'doktor dedi' demeye alismis :) ayh amma anlattim.

kayıvalidenızın sıze karışması hoş değil ama

eşim sevmez bunları dediğin kişi o adamın annesı değilmi

nasıl annesının yemeklerını sevmez anlamadım

Nasıl yani ? Herkes annesinin yaptığı yemekleri seviyor mu ? Adam söylemiştir şunu sevmem bunu sevmem diye eşi de yapmıyordur , anneler sevmesen dahi faydalı vs. deyip de yedirmek isterler hep. Bir tek benimkiler mi böyle yahu anlamadım ki , bu arada kendi annenizin gelmesi gibi bir ihtimal var mı konu sahibi ? Yada eşinize deseniz en azından şu sıralar daha iyi hissediyorum biraz başbaşa kalalım ben de git diyemem ayıp olur sen bir şekilde kırmadan göndersen falan deseniz ? Sonuçta ne kadar eşinizin annesi de olsa insan çok da rahat edemez ya ..

ayy varya yarami destin.kv den hic dert yandigim olmadi ama bu huyu beni cildirtiyo tahammul edemiyorummm.normalde ben evimde temiz is yapmasini severim.heryer kullansamda temiz kalsin isterim.hijyene cok dikkat ederim.kadin saolsun yapiyo ediyo ama arkasindan mutfagi toplamam 2 saatimi aliyo bukadarda daginiz ve pis olunmazki.bazen artik ima yapiyorum normlade oturup konusurken oda bana ima yapiyo kadin anlamiyo(diyorum laf arasinda konu gecerken ben evimin herzaman derli tolu hijyenik olmasini severim mutfakta is taparken her taraf duzgun durur dagilmaz sdagilinca pislenince kafam.karisiyo midem bulaniyo yemek yiyesim gelmiyo diorum kadinda cevaben " ayy sen takintilisin bu kadarda olmaz" falan dio hepten cildiriyorum.hatta bi krresindede hic sevmem takintili.insanlari dio imada bulu.uyo.bende bigun dayanamayi diyecegim bende daginik ve pis insanlari hic sevmem diye.allah allah kadin gitsin evini nasil kullabiyosa kullansin.ama benim yasam alanimi berbad etmesin zaten bebegim var zar zor yapiyorum kimsenin arkasni topliycak gucum yok.

Sana yardım etmek istemiş. Bana dokunuyor böyle dersin. Senin yaptığın da güzel oluyor ama bu aralar benim istediğim gibi olsun de

siz benden çok daha tecrubelisiniz elbette sizin dediğiniz doğru deyin.

Ztn ne varsa bu evlerde bizle bir dk geceirseler kar sayiyolar bazen cildirtiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…