okudugum bütün konularda hep kaynanalar kötü kız annelerimi dogruyu yapıyor acaba biraz elinizi vicdanınıza koyun sizlerde birgün kaynana olabilirsiniz. tamam hergün gelmesi konusunda haklısınız insan sıkılabilir ama unutmatyın sizle evlenmeden önce annelerinin yemeklerini ayıla bayıla yiyorlar lütfen yazdıklarım şahşınıza kesinikle degil üstünüze alınmayın genel olarak yazıyorum.
yemeklerı o yapsın sız de bıraz ıstırahat etmıs olursunuz hem
al senin kaynana'yı,vur benim kaynana'ya
kızlar merahaba.... yaklasık 4 aydır hamileyim ve hamile olmamam ragmen kaynanam surekli olarak basımda ...normalde bizimle yasamıyor ama hamşleyim zor geliyor bana diye mi nedir surekli bu aralar bizde ve ben cok sıkıldım bu durumdan...yemekleri bile yaparken karısıyor bana kendi tariflerini uyguluyor...esim sevmez bunları diyorum yok o sever benim oglum fln diyor cıklırmak uzrereyim ne yapmama gerek.
kızlar merahaba.... yaklasık 4 aydır hamileyim ve hamile olmamam ragmen kaynanam surekli olarak basımda ...normalde bizimle yasamıyor ama hamşleyim zor geliyor bana diye mi nedir surekli bu aralar bizde ve ben cok sıkıldım bu durumdan...yemekleri bile yaparken karısıyor bana kendi tariflerini uyguluyor...esim sevmez bunları diyorum yok o sever benim oglum fln diyor cıklırmak uzrereyim ne yapmama gerek.
hayirdir azrkadasim derdin ne senin ?teşekkürler :)
Allah sabırlar versinkızlar merahaba.... yaklasık 4 aydır hamileyim ve hamile olmamam ragmen kaynanam surekli olarak basımda ...normalde bizimle yasamıyor ama hamşleyim zor geliyor bana diye mi nedir surekli bu aralar bizde ve ben cok sıkıldım bu durumdan...yemekleri bile yaparken karısıyor bana kendi tariflerini uyguluyor...esim sevmez bunları diyorum yok o sever benim oglum fln diyor cıklırmak uzrereyim ne yapmama gerek.
Bende dun aynen bunu soyledim kaynanama.. :) 'aman kizim beyaz camasirlari atarken nevresimlerle atletleri kiyafetleri bir arada atma doktor dedi cok zararliymis' 'amannn bak bunu bu yemege koyma doktor dedi oyle olmuyormus' 'aman kizim cay ic kalbe iyi geliyor doktor dedi televizyonda' kaynanam bir seyi kabul ettirmek icin hep 'doktor dedi' demeye alismis :) ayh amma anlattim.''Sizin evinizde senin yaptığın gibi bizim evimizde de benim yaptığım gibi yapalım'' deyin.
kayıvalidenızın sıze karışması hoş değil ama
eşim sevmez bunları dediğin kişi o adamın annesı değilmi
nasıl annesının yemeklerını sevmez anlamadım
aynı benim kv.çok kötü yemek yapar.eşim bile onun yemeklerinden hoşlanmaz.ama kendisi her şeye karışır ama herşeye...bana yemeğe gelir burnumdan getirir.
bence eşinizi hiç karıştırmayın kvnizi güzelce mutfaktayken içeri yollayın.ben sürekli anne dinlen sen ben yaparım die tatlı dille göndermeye çalışıyorum ama dinlemiyo.mutfak küçük zaten bide onun herşeyi karıştırması işleri iyice zorlşatırıyor ve ben sinirden patlıyorum.bi gün yine 10kere söyledim ben yaparım dedim dinlemio tuttum kollarından mutfaktan çıkardım gülerek:)
Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun?teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?