Ses kaydı aklımda aynısını bidaha yaparsa kaydedeceğimEvliliğin başında erkek kısmı annesine laf söyletmiyor ve inanmıyorlarda kaynananın ses kaydını alacaksın ki görsün annesinin nasıl çirkefleştiğini ve 2 yüzlü olduğunu
Bende kalmak istiyorum ama izin vermiyolarYalnizda olsa kendi evinde kal!
Sende kendi evine alis herkeste sizin kendi evinizin düzeninizin oldugunu anlasin.
Canım sende haklısın da ben biraz sessiz biriyim ne deseler onu yapıyorum babamın evinde bende kalmak isterim ama işte diyemiyorumKv den çekmek ayrı sizinki resmen eziklik.buraya bakıyırum da sadece sizin gibi ezilen kadınlar tutturmuş bir kocama aşığım yoksa giderim.bir siz aşıksınız dimi Kocan sana aşıksa seni neden korumuyor bukadar ezdiriyor.bırakın şu aşığım aşığım laflarını. Bu kendinizi ezdirme hakkını vermiyor.kendinize gelin .evinizde kalın. Ya da gidin ailenizde kalın , ama bunu bile kocanıza kabul ettiremezsiniz. O üzüleceğine siz üzülün ne olacak
İlk zamanlar annesine toz kondurmuyodu kendide görmeye başlayınca kim haksızsa tepkisini koyuyo eşim anneciden çok babacı babası bişey dedimi kesin yapılır babası izin vermez yalnız kalmama evimdeEvli barklisiniz. Kvdenizin evinde ne işiniz var. Yalniz da olsaniz KENDİ Eviniz.. duzeniniz var rahatiniz var. Böyle huzursuZ çok mu daha iyi sanki. Bence hemen tlfon açın eşinize durumu anlatin dertlesin. Ama şikayet eder gibi konuşmayin asla. Kötülemeyin de.. umarım eşiniz ANNECI değil, ADALETLİ bir eştir...
Buna babasi karar veremez. Bence sizde biraz pasif klmissiniz gibu.. ?İlk zamanlar annesine toz kondurmuyodu kendide görmeye başlayınca kim haksızsa tepkisini koyuyo eşim anneciden çok babacı babası bişey dedimi kesin yapılır babası izin vermez yalnız kalmama evimde
Gurursuz değilim tabiki eşimle birbirimizi çok seviyoruz kaynanam onu çekemiyo beni eşimle tehtit ediyo eşim suriyede geleceği gün belli değil evim uzakta gitsem bile yalnız kalacamArkadas sen grursuz musun? Bu sekil laf cakacaklar Hala duracaksin. Kavgaya gerek yok. Agzini acip cirkeflesmen gerekmiyor. Evimi ozledim size doyum olmaz diyip cik.
Sen kocani karsiliksiz Mi seviyorsun. O da seni seviyordur. Anlayisli olmasi gerekir.
Kendine saygi duy biraz. Cocuk da dusunme bu surede. Onu da ezdirirsin.
Eşim sözünden çıkmaz babasının benimde sözüm geçmez evdeBuna babasi karar veremez. Bence sizde biraz pasif klmissiniz gibu.. ?
Ailen tüm bu olanları biliyor mu ?Eşim sözünden çıkmaz babasının benimde sözüm geçmez evde
Annem biliyo ne korkuyosun salarlarsa salsınlar kapımız hep açık dedi çocuğumda yok zaten eşim gelsin konuşacam annesini dinleyecekse boşasın yok sahip çıkacaksada ezdirmesin artık sabrım kalmadıAilen tüm bu olanları biliyor mu ?
Aynn öyle. Bak annen de arkandaymış ne güzel. Yaşın kaç bu aradaAnnem biliyo ne korkuyosun salarlarsa salsınlar kapımız hep açık dedi çocuğumda yok zaten eşim gelsin konuşacam annesini dinleyecekse boşasın yok sahip çıkacaksada ezdirmesin artık sabrım kalmadı
23 uaşındayım üç yıllık evliyim çocuğum yok düşük yaptım üç taneAynn öyle. Bak annen de arkandaymış ne güzel. Yaşın kaç bu arada
Düşüğün sebebi strestir Allah bilir. Her şey insanın Kocasinda başlıyor kocasinda bitiyor hakkaten.. bunu bir kez daha gördüm. Eşiniz insan gibi insan olsaydı seni de ailesini de el üstünde tutma yi becerirdi. Kimse ailesini atamaz KÖTÜ Dahi olsa. Ama insanın karısı- kocasi hayatinin sonuna kadar ona anne baba eş dost arkadas HER ŞEY.. Kesks tüm bunlarin farkında olsalar. Özellikle ERKEKLER.. ! :/23 uaşındayım üç yıllık evliyim çocuğum yok düşük yaptım üç tane
Aynen öyle valla kocam bu konularda çok pasif benim haklı olduğumu bile bile hala ailesini tutar annemle uğraşma başka lafı yok benimde annem babam kocaman bi ailem var onlar niye evime karışmıyo sana bişey demiyolar kaç yıllık uzman ailesine çalışmış hiç bişey alamamış halada öyle evlendi evimiz ayrı amannn amannn neler neler böyle can sıkıntısı hangisini anlatayımDüşüğün sebebi strestir Allah bilir. Her şey insanın Kocasinda başlıyor kocasinda bitiyor hakkaten.. bunu bir kez daha gördüm. Eşiniz insan gibi insan olsaydı seni de ailesini de el üstünde tutma yi becerirdi. Kimse ailesini atamaz KÖTÜ Dahi olsa. Ama insanın karısı- kocasi hayatinin sonuna kadar ona anne baba eş dost arkadas HER ŞEY.. Kesks tüm bunlarin farkında olsalar. Özellikle ERKEKLER.. ! :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?