• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANA

Merhaba arkadaşlar
kaynanamla oldum olası hiç anlaşamam hep sorunlu bir ilişki içindeydik. son bir kaç aydır söyledikklerini duymamaya çalıştım kafama takmadım. ta ki geçen haftaki olaya kadar. ben bir pasta yaptım eşimde kaynanama resmini attı. oda aradı eltim hamile canı çekmiş istiyormuş. ben zaten eltime ayırmıştım. esprisine sen istiyosundur o istemiyordur dedim. ne ben isticem be dedi suratıma kapattı. 1 2 saat sonra eltime gittim ordaydı. sen istedin dimi felan die güldüm kaynanama. amacım kötü birsey deildi sadece şaka yapmaktı. o beni yanlış anladı. bir sonraki gün eşimi arayıp karın bana yalancı dedi demiş. eşimde o sana şaka yapmak istedi. belliki sen şaka kaldıramıyosun bundan sonra onada sölicem seninle samimiyet kurmayacak demiş. geldi bana anlattı. bir kaç aramadım 3- 4 gün sonra aradığımda açmadı.
yarın ortak olan komşumuzun mevludu var diye bugun tekrar aradm mesgule aldı. ben mevlude tek mi gitmeliyim. gittiğimde orada olacak ona karsı tavrım nasıl olmalı sizce
E tek git tabi ki. Görünce bişey olmamış gibi yap. Bu kadar içine olmayın

Telefonda tepki almışsınız. Niye eltinizin yanında tekrarladınız ki? O şaka kaldıramıyor da sizde biraz tahrik etmişsiniz.

Tek gidin. Görürseniz oturursunuz yanına. Surat asarsa da kendi bilir.

hyr böle telefonda gülerek ne isticem felan dediği için çok ciddiye aldıgını düşünmedim. ara sıra şakalaşırım onla

Önemsiz bir konu uzamış sanki , o da birbirinize karşı daha önceki tutumlarınızdan sanırım...
Ben olsam problemli olduğum kv şaka yoluyla olsa bile sen istiyosundur diye ima da bulunmazdım. Ahanda alınganlık etmiş kadın işte. Siz mevlüde tek gidin karşılaşırsanızda merhaba yaparsınız yine üzerinde durmadığınızı ve gerçekten şaka olduğunu belirtmek adına. Yani kendi fikrim bu konuyla alakalı... ;)

Merhaba arkadaşlar
kaynanamla oldum olası hiç anlaşamam hep sorunlu bir ilişki içindeydik. son bir kaç aydır söyledikklerini duymamaya çalıştım kafama takmadım. ta ki geçen haftaki olaya kadar. ben bir pasta yaptım eşimde kaynanama resmini attı. oda aradı eltim hamile canı çekmiş istiyormuş. ben zaten eltime ayırmıştım. esprisine sen istiyosundur o istemiyordur dedim. ne ben isticem be dedi suratıma kapattı. 1 2 saat sonra eltime gittim ordaydı. sen istedin dimi felan die güldüm kaynanama. amacım kötü birsey deildi sadece şaka yapmaktı. o beni yanlış anladı. bir sonraki gün eşimi arayıp karın bana yalancı dedi demiş. eşimde o sana şaka yapmak istedi. belliki sen şaka kaldıramıyosun bundan sonra onada sölicem seninle samimiyet kurmayacak demiş. geldi bana anlattı. bir kaç aramadım 3- 4 gün sonra aradığımda açmadı.
yarın ortak olan komşumuzun mevludu var diye bugun tekrar aradm mesgule aldı. ben mevlude tek mi gitmeliyim. gittiğimde orada olacak ona karsı tavrım nasıl olmalı sizce
senin yaptığın pastanın fotoğrafını çekip eşin neden annesine atıyor
ne alaka yani

tamam ben ayıp ettim diyelim yüzüme kırıldıgını söylemiyor oglunu arıyor onun yaptıgı çok mu normal anlamıyorumki
Aranızda gerginlik olmuş sizden duymadan kendisi oğluna söylemek istemiş olabilir
Okadar uzatmissiniz ki sizinle sorunu cozemeyecegini düşünmüş olabilir
Zaten aranız gerginmis oğlunu aramasinda sorun görmedim
İzin verirseniz doğurduğu oğluyla konuşmaya olanı anlatmaya hakkı var sizin de hakkınız olduğu gibi

Aranızda gerginlik olmuş sizden duymadan kendisi oğluna söylemek istemiş olabilir
Okadar uzatmissiniz ki sizinle sorunu cozemeyecegini düşünmüş olabilir
Zaten aranız gerginmis oğlunu aramasinda sorun görmedim
İzin verirseniz doğurduğu oğluyla konuşmaya olanı anlatmaya hakkı var sizin de hakkınız olduğu gibi

doğurduğu oglunu sürekli bana karşı doldurmaya hakkı yok bence. ne istiyor sürekli kavga edelim boşanalımmı

Bence kaynanan abartmış. Sen onu diyince bana da ayırsan fena olmaz diyebilirdi. Sonuçta onlar büyük bi zamanlar onlarda gelindi. Bu kadar uzatması oğluna kadar götürmesi saçma.

Bence kaynanan abartmış. Sen onu diyince bana da ayırsan fena olmaz diyebilirdi. Sonuçta onlar büyük bi zamanlar onlarda gelindi. Bu kadar uzatması oğluna kadar götürmesi saçma.

bende ona dedim aramızdaki samimiyete istinaden benden isteyebilirsin tabiki. ne var bunda yani dedim

Merhaba arkadaşlar
Canım madem sorunlusunuz ne diye şaka yaptın ki? Zaten ultra alıngan olmaya meyilli bir kv var karşında. Nasıl davranman gerektiği hususunda bundan sonraki ilişkinin nasıl olmasını istiyorsan öyle davranacaksın tabiki.

Back
X