• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANA

Bu kadarcik şakaya bile alinacak kadar samimiyet yok ama arayip pastayi isteyebiliyo eltin icinse o kendi arayabilir heralde orasi ayri ama sende ne uzatmissin arkadas kadin tavir yaptikca üstüne gitmissin acmafigi halde hala aramalar bosver olan olmus

kac sendir aileye gelinsin? basindan beri anlasamiyoruz yazmissin canim, ozaman mesafeni koy.. kaynananla anlasamiyorsan, sakalarda yapma yakinlasmak, samimilesmek istiyorsan bile... seninde bir canin var.. anne anne olsa, oglunun mutlulugu icin yapmaz böyle tavirlar.. sen mesafeni koy ve sade yuvanda mutlu olmaya bak...
Sabir diliyorum sana

Merhaba arkadaşlar
kaynanamla oldum olası hiç anlaşamam hep sorunlu bir ilişki içindeydik. son bir kaç aydır söyledikklerini duymamaya çalıştım kafama takmadım. ta ki geçen haftaki olaya kadar. ben bir pasta yaptım eşimde kaynanama resmini attı. oda aradı eltim hamile canı çekmiş istiyormuş. ben zaten eltime ayırmıştım. esprisine sen istiyosundur o istemiyordur dedim. ne ben isticem be dedi suratıma kapattı. 1 2 saat sonra eltime gittim ordaydı. sen istedin dimi felan die güldüm kaynanama. amacım kötü birsey deildi sadece şaka yapmaktı. o beni yanlış anladı. bir sonraki gün eşimi arayıp karın bana yalancı dedi demiş. eşimde o sana şaka yapmak istedi. belliki sen şaka kaldıramıyosun bundan sonra onada sölicem seninle samimiyet kurmayacak demiş. geldi bana anlattı. bir kaç aramadım 3- 4 gün sonra aradığımda açmadı.
yarın ortak olan komşumuzun mevludu var diye bugun tekrar aradm mesgule aldı. ben mevlude tek mi gitmeliyim. gittiğimde orada olacak ona karsı tavrım nasıl olmalı sizce
Benim anlamadığım sevmediğin kadına ne diye şaka yapıp bir de üstüne arıyorsun ki saçmalık.

ne ben isticem be dedi suratıma kapattı.

Bu tepkiyi aldıktan sonra tekrar etmeniz saçma olmuş. Demek ki şaka olarak görmedi. Siz de sanki bilerek kışkırtmış gibisiniz. Sanki içten içe zevk alır gibisiniz sorun olmasından.

Mevlüd işine gelince tek gidin bir şey yokmuş gibi davranın o uzatırsa uzatsın..

Merhaba arkadaşlar
kaynanamla oldum olası hiç anlaşamam hep sorunlu bir ilişki içindeydik. son bir kaç aydır söyledikklerini duymamaya çalıştım kafama takmadım. ta ki geçen haftaki olaya kadar. ben bir pasta yaptım eşimde kaynanama resmini attı. oda aradı eltim hamile canı çekmiş istiyormuş. ben zaten eltime ayırmıştım. esprisine sen istiyosundur o istemiyordur dedim. ne ben isticem be dedi suratıma kapattı. 1 2 saat sonra eltime gittim ordaydı. sen istedin dimi felan die güldüm kaynanama. amacım kötü birsey deildi sadece şaka yapmaktı. o beni yanlış anladı. bir sonraki gün eşimi arayıp karın bana yalancı dedi demiş. eşimde o sana şaka yapmak istedi. belliki sen şaka kaldıramıyosun bundan sonra onada sölicem seninle samimiyet kurmayacak demiş. geldi bana anlattı. bir kaç aramadım 3- 4 gün sonra aradığımda açmadı.
yarın ortak olan komşumuzun mevludu var diye bugun tekrar aradm mesgule aldı. ben mevlude tek mi gitmeliyim. gittiğimde orada olacak ona karsı tavrım nasıl olmalı sizce
Telefonda yaptığınız şaka hoşuna gitmemiş bunu biliyosunuz keşke yüz yüze gelince tekrarlamasaymışsınız. Anne şaka yapmıştım alındın mı diye yaklaşsaydınız. Siz uzatmışsınız bence. Yaşlı insanlar.

Biraz verici olmayı, büyüklere tahammülü davranmayı öğrensek daha mutlu olucaz bence...

Kasma ama once kocan sacmalamis :) o fotoyu gonderme amaci neydi? Ikincisi sen neden kendince yaptigin espiriyi tekrar ettin? Tepki almissin ilkinde neden devam ettirdin? Cok manasiz

tepki almadıgımı zannediyordum. telefon çekmedide kapandı felan sandım. meğersem o kapatmış suratıma :)

Anlasamadiginiz kişiye şaka da yapmayın.iyi niyetli de olsa yanlış anlaşılıyor.mesafe en iyisi boyleleri için

Merhaba arkadaşlar

nerde kaynana konusu, orda ben:D şaka bi yana
tek git. bence bi yanına git selamlaş sonra çekil kenara. G...tü fena kalkmış indirmek farz olmuş.

Seviyeli mesafeli saygılı olmayı deneyin derim
Gereksiz espri şaka ne lüzumu var
Sonuçta kayınvalide karşınızdaki
İlkokul arkadaşınız değil ki

Back
X