• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAYNANA

Canım madem sorunlusunuz ne diye şaka yaptın ki? Zaten ultra alıngan olmaya meyilli bir kv var karşında. Nasıl davranman gerektiği hususunda bundan sonraki ilişkinin nasıl olmasını istiyorsan öyle davranacaksın tabiki.
bende yeri geldimi aa bende istiyorum felan diyebiliyorum. ben bu kadar uzatacağını düşünemedim

Telefonda alındığını belli edip telefonu kapatmış neden gidince tekrar söyleme gereği duydunuz ki?
Eşiniz de pastanın fotoğrafını ne diye atıyor onu da anlamadım ya neyse.
Mevlide gidin hiç bir şey olmamış gibi elini öpün yanına oturun.

kendisi saygılı olmayı bilsin sonra kalksın karşısındakinden saygı beklesin bence

Ya valla gülesim geliyor.
Kadın aramış eltinin canı pasta çekti demis,
Gördüğü mumele hayatında hiç pasta görmemiş gibi
Hadi hadi senin canın çekti de mi diyen biri.
Bir de yüzyüze gelince başkalarının yanında da uzatmissiniz.
Bir daha düşünün bakalım kim saygısız.

neden böyle söylüyorsunuz. ben yanlışmı düşünüyorum gerçekten. 2 kişi arasında çözülebilecek sorunları farklı kişilere yetiştirmek ve evde huzursuzluk yaratmak normalmi gerçekten
Huzursuzluk çıkaran başkalarının yanında uzatan sizsiniz
İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız öyle davranın

Telefonda alındığını belli edip telefonu kapatmış neden gidince tekrar söyleme gereği duydunuz ki?
Eşiniz de pastanın fotoğrafını ne diye atıyor onu da anlamadım ya neyse.
Mevlide gidin hiç bir şey olmamış gibi elini öpün yanına oturun.

telefonu kapattıgını ilk başta anlamadım. sonradan söylemiş kapattım diye. ayrıca eşim pastayı oraya goturucez diye resim yolladı.

Yaptığınız şaka gerçekten aile fertlerinin arası iyise yapılabilecek bir şaka
Ama siz zaten asgaride tutuyormuşsunuz ilişkinizi
Gereksiz yere uzatmışsınız.

valla bu tarz konularda içimden gelen yorum tek: sizin dedikodunuzu yapmadığı ve ezdirmediği için eşinizin kıymetini bilin. kaynana denen kişiyi de sallayın gitsin. samimi olmayın. mevlüde de gidin bence. onunla inatlaşıp neden sosyal hayatınızdan geri kalasınız..

telefonu kapattıgını ilk başta anlamadım. sonradan söylemiş kapattım diye. ayrıca eşim pastayı oraya goturucez diye resim yolladı.
Götürdüğünüzde görecekler zaten şöyle her ayrıntıyı paylaşmayı anlayamıyorum.
Eşiniz herhalde olumlu bir tepki almak için attı.
İlk sorununuz mu kayınvalidenizle değilse daha önceki tutumundan anlarsınız.

Huzursuzluk çıkaran başkalarının yanında uzatan sizsiniz
İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız öyle davranın
valla bu tarz konularda içimden gelen yorum tek: sizin dedikodunuzu yapmadığı ve ezdirmediği için eşinizin kıymetini bilin. kaynana denen kişiyi de sallayın gitsin. samimi olmayın. mevlüde de gidin bence. onunla inatlaşıp neden sosyal hayatınızdan geri kalasınız..

en normal yorumu yapansınız herhalde. teşekkür ederim

Ne olursa olsun kimsenin yuzune telefon kapatilmaz. Acik ara saygisizliktir. Ama siz de huyunu bile bile bu kadina saka yaparak haksiz duruma dusmussunuz. Bir daha saka falan yapmazsiniz. Mevlude gidin selam verin oturun, kusura bakma saka yapmistim alinacaginizi dusunmedim deyin.

Ne olursa olsun kimsenin yuzune telefon kapatilmaz. Acik ara saygisizliktir. Ama siz de huyunu bile bile bu kadina saka yaparak haksiz duruma dusmussunuz. Bir daha saka falan yapmazsiniz. Mevlude gidin selam verin oturun, kusura bakma saka yapmistim alinacaginizi dusunmedim deyin.

haklısınız

Back
X